10 Animale uimitoare albino

Un portret al unui pisoi albino

De la nuanțe îndrăznețe, luminoase, la dungi, la pete, membrii împărăției animale vin într-o multitudine de culori și modele. În consecință, poate fi un pic surprinzător pentru a vedea o tigră fără dungi de semnătură sau o broască țestoasă fără cochilia verde mossy!

Deși animale foarte rare, albino-animale sau animale născute cu un defect congenital care împiedică pigmentul de culoare să ajungă la pielea, blana și ochii - sunt complet uluitoare. Doresc dovada? Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre albinismul la animale, și verificați aceste animale albinoase super-uimitoare (și rare) în natură.

01 din 10

Ceea ce este albinismul?

Fraulemmi / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Este important să înțelegeți ce cauzează albinismul - și de ce face ca aceste animale să fie atât de valoroase pentru cei dragi și prădători deopotrivă.

Albinismul este o boală congenitală care determină pierderea parțială sau completă a pigmentării (sau a culorii) într-un animal. Începând cu utero, anumite mutații genetice împiedică producerea de melanină, pigmentul responsabil pentru dezvoltarea pielii, a blănurilor și a culorii ochilor. Deoarece aceste animale nu au nici o melanină, pot avea un aspect alb, adesea cu ochi roz sau albastru deschis. Fiecare animal face melanină - de la șoareci, la Koalas, la ființele umane - deci, în consecință, orice animal poate avea albinism.

Deși animalele albino sunt frumoase, aspectul lor unic face supraviețuirea în sălbăticie dificilă. Iată de ce:

  • Piesele lor rare, albe sau palide și hainele sunt prețuite de braconieri din întreaga lume
  • Ei nu au camuflaj, făcându-le obiective mai ușoare pentru prădătorii naturali în sălbăticie
  • Ele pot fi respinse de familiile, grupurile sociale și colegii, datorită aparițiilor lor distincte diferite

Surprinzător, animalele Albino se taie mult mai bine în captivitate, unde pot fi protejați atât de la boala, cât și de prădători.

Continuați la 2 din 10 de mai jos.
  • 02 din 10

    Albino Zebras

    gagsndjokes / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-8 "Container de date =" Adevărat "/">

    Zebrele sunt cele mai cunoscute pentru dungile lor distinctive negre și albe. Deși oamenii de știință încearcă încă să-și dea seama de ce au evoluat în această schemă de culoare splash, știu un lucru: unele zebre, deși rare, pot dezvolta leucismul, o condiție care le dă un aspect palid, aproape blond. Similar cu albinismul, leucismul este o lipsă parțială de pigment care oferă o zebră blondă de colorat unic, de aur.

    Continuați până la 3 din 10 de mai jos.
  • 03 din 10

    Câini uz casnic albino

    fantomă.Pitbull / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-11 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Între culorile și modelele de blană, culorile ochilor și personalitatea, cel mai bun prieten al omului și al femeii pot fi la fel de unice ca ființele umane! Și câinii adevărați albinoși au un aspect rar total unic.

    De multe ori, câinii cu straturi de merle sau piebald sunt în mod eronat considerate albino, deoarece blana lor are picături de alb. Pentru ca un câine să fie considerat un adevărat albinot, cu toate acestea, nu poate avea melanină în piele, blană sau ochi. Deci, ce arată un câine cu albinism? De obicei, au haine albe, ochi albaștri și nas roz.

    Pentru că nu au pigment, câinii cu albinism au nevoie Protecție suplimentară de la razele dăunătoare ale soarelui - pielea și ochii lor pot fi extrem de sensibili. Dacă câinele dvs. are albinism, asigurați-vă că vă protejați pielea de la lumina puternică a soarelui cu protecție solară aprobată de câine sau chiar o haină ușoară.

    Continuați până la 4 din 10 de mai jos.
  • 04 din 10

    Albino Caribou

    Mirjakholm3 / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-16 "Container de date =" Adevărat "/">

    Acest aspect mistic al lui Albino Caribou face să arate ca o creatură direct din Harry Potter serie. Și, având în vedere raritatea sa, am putea considera că este o creatură magică! Au fost doar câteva observații ale lui Albino Caribou, care au venit vreodată provenind din sălbăticia din Alaska foarte îndepărtată.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Albino Kangroos

    Valentinakurscheid / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-19 "Container de date =" Adevărat "/">

    Știați că Kangaroos depășesc rezidenții australieni doi la unul? Deși Australia are un abundenţă de canguri, albino-urile nu sunt la fel de comune.

    În timp ce majoritatea kangaroilor albinoși sunt păstrate în captivitate, au existat rapoarte despre un Kangaroo sălbatic, albinoși, chiar în afara capitalei Australiei. Park Rangers cred că este de aproximativ doi ani, ceea ce este un adevărat feat pentru un albino-albinism-albinism le predispune la probleme de auz și viziune, ceea ce poate face viața în Bushlandul Australiei extrem de dificil.

    Continuați până la 6 din 10 de mai jos.
  • 06 din 10

    Albino pisicile domestice

    Joghecat / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-23 "Container de date =" Adevărat "/">

    Nu, nu toate pisicile albe sunt considerate albino! In timp ce Pisicile albe Pur și simplu aveți o genă codificată pentru blana albă, pisicile albino au o lipsă totală de pigmentare a culorilor în piele, blană și ochi.

    Cea mai simplă modalitate de a determina dacă o pisică este sau nu albino? Uită-te la ochii lui. Pisicile albe pot avea o gamă largă de culori ale ochilor - inclusiv albastru, verde, galben, portocaliu sau o combinație de culori - în timp ce pisicile albine au ochi care arată foarte albastru deschis, roz sau roșu. Este important să rețineți că pisicile albino nu sunt de fapt au ochi roz sau roșii - reflectarea luminii împotriva vasele de sânge ale ochiului doar o face să pară așa.

    La fel ca câinii albino, pisicile albinoase domestice necesită o atenție deosebită:

  • Multe pisici cu albinism sunt, de asemenea, parțial sau total surd. Dacă pisica dvs. are probleme auditive, există mai multe măsuri de siguranță pentru dvs trebuie sa luați-l pentru a-l păstra în siguranță: încercați să utilizați indicii vizuale - mai degrabă decât indicii verbale - pentru a evita să-l us pe el și să-l păstrați în permanență în permanență, așa că nu poate intra în pericole în aer liber sau Potențiale prădători.
  • Deoarece pielea și blana lor lipsesc pigmentarea, pisicile albinoase sunt extrem de sensibile la lumina soarelui. Încercați să limitați plajă de pisică între orele 10:00 și 4:00 atunci când soarele este foarte puternic și ia în considerare investiția în perdele sau jaluzele care blochează razele UV. De asemenea, puteți vorbi cu medicul veterinar despre protecția solară dezvoltată pentru pisici cu piele sensibilă la soare.
  • Continuați până la 7 din 10 de mai jos.
  • 07 din 10

    Aligatorii Albino

    ştiinţă.In / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-29 "Container de date =" Adevărat "/">

    Deși aligatorii sunt extrem de frecvenți în mlaștini și lacuri din America de Sud-Est, probabil că nu veți găsi aligatori albino. De fapt, există doar două duzini de aligatori de albino și leutist în lume, toate acestea sunt în captivitate. De ce nu există vreun albinotors în sălbăticie? Apariția lor albă puternică împotriva apelor întunecate ale mlaștinilor și lacurilor le face o țintă primă pentru prădătorii naturali.

    Continuați la 8 din 10 de mai jos.
  • 08 din 10

    Albino Humpback Whales

    Thalassophobia / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-32 "Container de date =" Adevărat "/">

    Albinismul nu afectează numai animalele de animale - creaturi de mare, cum ar fi balenele cocoșului, pot fi născute și fără pigmentare.

    Balenele albinoase au fost văzute de coasta Australiei și Norvegiei, dar călătoresc distanțe incredibil de lungi în căutarea unui plancton nutritiv. În funcție de sănătatea planctonului, consumă, aceste balene pot părea că au o nuanță gălbuie cu pielea lor. Dar când se întorc în apele lor de origine - și nom pe planctonul lor obișnuit - pielea lor arată din nou alb din nou.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Broasca broasca broasca albina

    Thealbinocollection / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-36 "Container de date =" Adevărat "/">

    Populațiile de broască țestoasă se diminuează pe tot globul - sunt de fapt destul de mari pe lista lumii din lume specii pe cale de dispariție- Turturile de mare albinoara o vedere extrem de rară. Atât de rare, de fapt, că au fost fotografiate doar de câteva ori - au fost văzuți scufromenu de la cuibul lor în ocean sau înot în adâncurile oceanului.

    Continuați până la 10 din 10 de mai jos.
  • 10 din 10

    Albino iepuri domestice

    jasp.și.Kootenay / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-39 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Iepurii albinoși sunt rare în sălbăticie-lor Culoarea stratului le face susceptibile la prădători - dar sunt de fapt destul de comune ca animalele de companie de uz casnic. Cea mai ușoară modalitate de a determina dacă iepurele dvs. este Albino se uită la ochii ei. Dacă arată roz sau ușor roșu, ea probabil are albinism.

    Ca și pisicile și câinii albinoși, iepurii albino necesită un pic de îngrijire suplimentară: asigurați-vă că vă protejați pielea sensibilă de lumina directă a soarelui și păstrați-o în interior, așa că este protejată de orice potențial prădătorilor.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Animale uimitoare albino