Cele mai mari 10 rase de pisici domestice

Cele mai mari 10 rase de pisici domestice

Rezistând unui kitty mic, drăguț este greu, dar rezistă unei pisici mari, pufoase cu labele de urs? Lângă imposibil. Dacă sunteți în căutare de un animal de companie mare, superb pentru a adăuga la familia dvs., aici sunt 10 cele mai mari 10 rase de pisici domestice pentru a lua în considerare.

Un pic de avertizare; Multe pisici mari de casă - inclusiv Savannahul și pisica de pădure norvegiană - deși fără îndoială frumoasă, vin cu setul lor unic de trăsături fizice și ciudățenii. Deci, înainte de a fi încântați de a deține o pisică uriașă, asigurați-vă că puteți ține pasul cu energia suplimentară și vărsări suplimentare. Dacă sunteți pentru provocare, iată câteva dintre cele mai mari pisici interne, cu personalități la fel de mari!

Cele mai mari 10 rase de pisici domestice

Savannah Cat

Savannah Cat

O cruce între o pisică sălbatică africană - cunoscută și ca serval - și o pisică domestică, Savannah este cea mai înaltă rasă, în picioare de peste 17 inci înălțime de la umăr la picioare. În ciuda construirii lor subțiri, ei pot cântări destul de mult, între 12 și 25 de lire sterline, în funcție de pisică. Aceste feline superbe, mari, se laudă cu haine unice de căutare - ceva asemănător cu o cruce între un leopard și tigru - și ochi mari și expresivi. Ele sunt inteligente și extrem de energice, deci au nevoie de exerciții regulate, care sunt atât de stimulante fizic și mental. Pentru că sunt o rasă hibridă, ele pot fi destul de încăpățânate și, uneori, agresive, astfel încât socializarea timpurie și expunerea la diferite medii este o necesitate.

Chausie

Chausie

O pisică domestică cu rădăcini sălbatice, Chausie este o pisică mare și atletică. Numele său este derivat din cuvântul latin Felis Chaus, ceea ce înseamnă pisica jungle - acest lucru ar trebui să vă spună o mulțime de nivelul energiei acestei rase. Într-adevăr, chiuvetele sunt foarte active, astfel încât au nevoie de o mulțime de exerciții fizice pentru a fi sănătoase și fericite. Dacă nu o primesc zilnic, pot deveni cu ușurință agresivi. Totuși, aceasta este o pisică internă, nu sălbatică, astfel încât temperamentul lor este în mare parte docil, afectuos și jucăuș. Aceste pisici mari tind să formeze legături profunde cu familiile lor umane, astfel încât să poată face pentru animale minunate. Cu toate acestea, rasa Chausiie nu este recomandată dacă nu sunteți pregătiți pentru un animal de companie foarte activ sau locuiți într-un apartament foarte mic.

Papusa de carpa

Papusa de carpa

Pufos, cuddly, frumos și prietenos, Papusa de carpa este una dintre cele mai bune rase de pisici mari pentru părinții Novice Pet. Aceste pisici superbe de case mari au un temperament bine echilibrat, fără caracteristici extreme, așa că fac ca animalele de companie perfecte pentru familiile cu copii. Cu straturile lor moi și matasoase și cu ochii albastri captivați, aceste pisici mari domestice sunt, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase feline de acolo. Ei sunt, de asemenea, foarte cuddly - una dintre pisicile rare de casă care de fapt le place să fie ținute. De fapt, numele Ragdoll în sine este o indicație a acestui lucru - atunci când este luat, ei tind să meargă LIMP, cum ar fi Jucăriile Ragdoll!

Maine Coon

Maine Coon

Cunoscut sub numele de "gigant blând" și cea mai mare rasă de pisică domestică, Maine Coon poate cântări până la o creștere de 25 de lire sterline. Această pisică frumoasă este extrem de inteligentă, jucăușă și excelentă la vânătoare (motiv pentru care poate doriți să le păstrați înăuntru!). De fapt, coșul principal este atât de inteligent, pot fi instruiți să facă tot felul de trucuri, inclusiv deschiderea ușilor de la sine! Interesant, ei pot fi, de asemenea, învățați să joace Fetch. În timp ce în general sănătoși, au unele preocupări de sănătate genetică, inclusiv boală de rinichi polichistică și displazie de șold.

siberian

Pisica siberiana

Salut din Siberia, această pisică domestică mare este una dintre cele mai vechi rase - Potrivit TICA, cea mai veche referință este de la 1000AD! Cu haina ei groasă, tare și lucioasă și labele mari, asemănătoare ursului, siberian este cu adevărat maiestuos. Ca și Ragdoll, această rasă poate avea ochi albaștri, dar ele pot fi, de asemenea, ciudate. Sunt de obicei foarte sănătoși și fac bine în toate climatele dacă sunt păstrate înăuntru, ei iubesc în aer liber, așa că păstrați-vă că în minte dacă intenționați să obțineți un Siberian. În cele din urmă, sunt destul de jucători și afectuosi și au tendința de a fi buni atât cu copiii, cât și cu alte animale de companie.

Bobtailul american

Bobtailul american

Căutați rase de pisică mari care sunt la fel de jucăuși ca câini? American Bobtail este pentru tine. Această pisică adorabilă, mare iubește jocul de toate felurile și poate fi chiar învățată cum să jucați Fetch. Acest lucru se datorează faptului că sunt, de asemenea, foarte inteligenți și afectuosi față de oamenii lor, ceea ce îi face să le facă pe ei. Bobtail vine în două soiuri: păr dens scurt și haine de păr mediu lung. Ambele necesită o îngrijire relativ minimă, deoarece tot ce trebuie să arate bine și proaspătă este periajul regulat de lumină și o baie ocazională. Caracteristica definitorie a lui Bobtail, este, desigur, coada scurtă, ușor curbată, "bobiat".

Norvegia Cat de Forest

Norvegia Cat de Forest

Salut din Europa de Nord, Norvegia Cat de Forest sa adaptat la vreme foarte rece datorită corpului său muscular și stratului gros, semi-lung, impermeabilizant. Deși arată destul de sălbatic, aceste pisici - cunoscute și ca Wegies - sunt foarte multe homebodii docile care se bucură de compania familiei lor umane și alte animale de companie. Acestea au spus: Wegies au o minte proprie - in timp ce le place sa stea pe ture, sunt cei care decid cand coboram, nu tu. Acest lucru este de spus, în timp ce afectuos, Wegie face totul în propriile sale termeni.

Ragamuffin

Ragamuffin

Dulce, prietenos și blând, Ragamuffins nu iubesc nimic mai mult decât napping pe turele părinților lor umani. Aceste pisici pufoase și frumoase sunt cunoscute pentru a obține bine cu toată lumea, inclusiv membrii familiei umane, oaspeții și alte animale de companie, deci sunt o alegere bună dacă nu ai deținut niciodată o pisică înainte. Acestea fiind spuse, ei au vărsat foarte mult, astfel încât curățarea serioasă este absolut necesară.

Van turcă

Van turcă

Vanul turc este o pisică mare, domestică ușor de recunoscut de stratul de pluș cu colorant unic: alb cu culoarea pe cap și coadă. Această pisică robustă iubește apa și nu este neobișnuită să le găsească jucând în sau în jurul oricărui corp de apă - chiar și bolurile de apă nu sunt în siguranță de pe această pisică jucăușă! Sunt, de asemenea, foarte inteligente și active, așa că sunt pisică pentru a obține dacă căutați un animal de companie distractiv, jucăuș și curios. Cu toate acestea, dacă doriți un pisicuță gigant pentru a fi cuddling și purtând, stai departe - Van turcă are o personalitate puternică și nu apreciază că este tratat ca un copil.

Britanic Shorthair

Britanic Shorthair

Dignificat, inteligent și ușor de mers, Britanic Shorthair este animalul ideal al oamenilor de lucru. În timp ce afectuos, această pisică mare este, de asemenea, destul de auto-suficientă și nu necesită o mulțime de atenție. Cu clădirea lor robustă, pătrată și haina densă, care vine în multe culori diferite, aceste pisici sunt cu adevărat superbe. Haina lor de pluș vă va face să vrei să te rogi în jurul ei, dar feriți-vă - cum ar fi van turcească, britanicul shorthair nu este un fan al iubirii prea expresive. Ei preferă proprietarii calm, relaxați și ușor. Cu toate acestea, ei le place compania altor pisici.

Ați putea, de asemenea, să vă placă ghidajele noastre de rasă de ultimă oră pe Singapura Cat, Pisica Ragamuffin, Pisica Highlander și Cat american Wirehair.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Paturi de pisici încălzite
Culaje de pisică
Costume de pisici
Uși de pisici
Pointers laser pentru pisici
Cutii de gunoi de pisici
Cat condos pentru pisici
CAT Fereastra de ferestre
Pisica de gunoi
Jucării de pisici interactive

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai mari 10 rase de pisici domestice