American bobtail cat: informații, caracteristici și fapte

American Bobtail Cat: informații, caracteristici și fapte

Cu coada scurtă, fizic puternic, degetele de la picioare și urechi, pisica americană Bobtail vine cu un aspect distinctiv sălbatic. În ciuda aspectului său, această felină este foarte inteligentă și este considerată un animal de companie ideal pentru toate gospodăriile. Motivul este că este compatibil cu adulții, copiii, alte feline și canini; Astfel, acesta poate fi creabil într-o gospodărie cu mai multe animale de companie. Dacă vă gândiți să adoptați o pisică americană Bobtail, această piesă oferă informații detaliate de rasă, precum și caracteristicile și faptele acestora. Citiți mai mult pentru a obține mai mult.

American Bobtail Cat stând lângă un copac

Istoria americanului Bobtail

Numit pentru bobtailul său caracteristic, această felină a fost creată în ultimii ani din anii 1960. Un cuplu Iowa John și Brenda Sanders au descoperit o felină de bob, numită Yodi în timpul vacanței în Arizona. Ei au păstrat mai târziu pisica, despre care sa spus că se aprinde în jurul unei rezervări indiene.

Împerecherea Yodi cu Mishi (o pisică de sex feminin cu coadă lungă) a dus la multiple ghișete cu pisici cu coadă de bob și pisica câștigată CFA inițial aprobată pentru înregistrare în 2000, a primit statut provizoriu în 2005.

Fapte rapide despre Bobtail american

  • Cat american Bobtail este o rasă mare, cu aspectul unei pisici ferate și o dispoziție fermecătoare. Acesta vine într-o varietate de modele de haină de la mediu până la foarte mare. Corpul este atletic în construirea și are un piept larg.
  • Fața este în formă de pană, sportând o bărbie puternică alături de ochii în formă de migdale mari într-o serie de culori.
  • Deși stratul este de obicei gros, lungimea variază de la mediu la lung.
  • Este lent în atingerea maturității și poate dura până la trei ani înainte ca un Kitten american Bobtail să devină pe deplin crescut.
  • Pisica este cunoscută pentru afișarea unui comportament asemănător câinelui atunci când este fericit - pentru unul, este nevoie de coadă.
  • American Bobtail Cat este numit "retrieverul de aur al lumii feline".
  • Cea mai distinctivă caracteristică a acestei feline este coada cu o bază largă, variind de la o lungime de la unu la patru centimetri. Lungimea este suficient de lungă pentru a fi văzută pe spatele pisicii atunci când își asumă o poziție în picioare. Cu această rasă, nici două cozi nu sunt exact aceleași; ei pot veni sărind, curbați, aproape drept sau răsucite.
  • Membrele posterioare sunt lungi cu pre-membre scurtate. Greutatea pisicii variază de la 7 la 16 kilograme.
  • Speranța lor medie de viață este între 11 și 15 ani.
  • Modelele și culorile stratului său variază; Am văzut maro, ciocolată, negru, roșu, scorțișoară, albastru, cremă și liliac. Unele dintre ele vin cu culori moi și diluate.
  • Pisica este un mare călător, datorită naturii sale adaptabile.
  • Ei sunt rapizi cu jucării puzzle și, de asemenea, inteligente să învețe multe trucuri.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Sănătate

American Bobtail este o rasă sănătoasă și nu este susceptibilă la o anumită boală felină. Chiar și speranța lor de viață de până la 15 ani este considerată mult timp în comparație cu alte rase. Cu toate acestea, fiecare proprietar al unei pisici domestice ar trebui să știe că pisicile pot suferi de boli cum ar fi infecțiile tractului respirator, hipertiroidismul, boala cardiacă, problemele tractului digestiv, cistita și infecțiile renale și alergii.

Hrănire

Dacă doriți ca pisicile să trăiască fericit și sănătos, atunci trebuie să luați în considerare vârsta, dimensiunea și nivelul de activitate pentru a cunoaște dieta ideală și porțiunea de hrănire. Pisicile au nevoie de o proporție mai mare de proteine ​​decât adulții, verificați astfel eticheta înainte de cumpărare. Deci, alegeți alimente umede peste kibul uscat, deoarece este mai puțin grasă și verifică depășirea. Si cu alimente de pisică umedă, animalul dvs. de companie poate lua porțiuni mai mari și nu va avea nevoie de tratamente între mese - astfel împiedică obezitatea. De asemenea, proteinele animale este întotdeauna preferabilă pentru proteina plantelor, deoarece pisicile sunt obligate de carnivore. Acizii grași Omega sunt o altă cerință dietetică, deoarece îmbunătățește creșterea pielii și a părului.

În legătură cu o postare: Alimente pentru pisici pentru pierderea în greutate

Bobilele americane iubește să mănânce puțin, dar de multe ori. Astfel, oamenii care nu sunt întotdeauna la domiciliu trebuie să servească mese mici, regulate - o opțiune bună este să poziționați câteva boluri mici de kible în jurul casei pentru pisicile tale pentru a păși pe toată ziua. Partea poate fi controlată prin punerea a jumătate din rația pisicii dimineața și restul seara.

Îngrijire

Este de preferat să vă păstrați prietenul de blană în interior; Pentru unul, nu veți conduce riscul furajării pisicii și va fi în siguranță de la boli de la animalele în aer liber. Puteți evita în mod egal ca accidentele și atacurile de la animale mai mari. Asigurați-vă că vă introduceți bobilele americane la lesa de la o vârstă fragedă; Cu toate acestea, introducerea trebuie să fie una lentă și nu trebuie să aplicați niciodată prea multă presiune asupra leșiei pe măsură ce vă remorți. Mai mult, un guler tradițional este preferabil unui ham - în acest fel, adoptatorii își pot ține rapid pisicile înapoi dintr-o situație periculoasă fără a aplica presiuni inutile. De asemenea, ar trebui să fie prevăzută un post de zgâriere pentru pisică, deci poate satisface instinctul său natural.

În legătură cu o postare: Culaje de pisică

Îngrijirea

Cu toate acestea, bobilele lor americane este o felină de întreținere redusă în ceea ce privește îngrijirea. Ajutați doar procesul de vărsare naturală a pisicii cu periaj o dată pe săptămână - acest lucru este destul de ușor, deoarece haina este tipul non-mat. În plus, periajul ajută și în distribuirea uleiului de piele pentru a menține un strat strălucitor.

În legătură cu o postare: Pensulă pentru pisici

În ceea ce privește unghiile lor, acestea ar trebui să fie tăiate o dată lunar sau când sunt datorate, de asemenea, urechile ar trebui să fie curățate în mod regulat; de două ori pe lună poate fi suficientă. Mai mult, igiena dentară trebuie menținută în mod egal pentru a preveni boala parodontală. Dinții pisicii vor beneficia de periaj zilnic; Cu toate acestea, dacă este prea provocator, puteți face în continuare cu periaj săptămânal.

Postări asemănatoare: Pastă de dinți de pisică și Peruta de dinți de pisică

American Bobtail pisică minciună

Temperament

Această pisică bob-coada este destul de afectuoasă, jucăușă și primitoare. Personalitățile lor sunt cele mai bine descrise ca câine-ca și unele rapoarte le descriu ca fiind lăsate înapoi și răbdători, astfel încât aceștia sunt tovarășii de cabină preferată pentru camioanele lungi. În plus, ei servesc ca câini de terapie pentru psihoterapeuți și fac prieteni mari pentru familiile lor umane. Chiar mai bine este faptul că această rasă de pisică este anunțată ca o terapie ideală, unități de vizitare, cum ar fi școlile, spitalele și casele de îngrijire medicală pentru a răspândi norocul.

Pisica cuprinde, de asemenea, toată lumea, copii, adulți, câini, precum și alte pisici. Ei sunt atât de iubiți și iubesc să fie iubiți și să vă bucurați să vă plimbați în jurul cartierului. Deși nu foarte discuta, această pisică domestică Bob-coada cravate interacțiunea, mai des decât nu și-au bătut proprietarii la ușă doar pentru a primi vizitatori. Chiar mai amuzant; Datorită naturii lor suspecte, probabil vor fugi la telefon când începe să sune; Prin urmare, de ce au fost poreclit "adevăratul burgul felinar. Prin urmare, obiectele strălucitoare cum ar fi bijuterii ar trebui să fie păstrate la îndemână.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American bobtail cat: informații, caracteristici și fapte