Ghidul persan de hrănire a pisicii: da, eu sunt pufos & drăguț - acum hrăniți-mă!

În general, pisicile persane vor beneficia de o dietă care constă în cea mai mare parte a alimentelor umede. Cerealele uscate pot completa principalele noastre dietă. Există alimente pe piață care promovează stilul de viață "păstrat". Și, desigur, Kitty necesită o mulțime de apă proaspătă zilnic.

Iată câteva sugestii de produse alimentare persane pentru a ține minte

Alimente uscate

ValentinepersianCat

Dieta regulată pentru o pisică în sălbăticie are un conținut ridicat de proteine, care provine din consumul de carne a pradă lor. Se recomandă ca dieta de pisică persană internă să fie o proteină mare.

Căutați branduri de cereale uscate care au ingrediente de înaltă calitate, sunt bogate în proteine ​​și vitamine și includ probiotice. Probioticele oferă o sursă de bacterii "bune" pentru a ajuta la menținerea echilibrată a sistemului digestiv al lui Kitty.

Știu cel puțin un producător de alimente de pisici uscate care are un cereale care este creat în mod specific pentru "rasa persană", așa cum a fost etichetat pe sac.

Există, de asemenea, producători care oferă alimente pentru pisici cu "straturi lungi" și alții care oferă soiuri "indoor" pentru pisici, ca mine, care nu se aventurează dincolo de ușă. S-ar putea să încercați aceste opțiuni.

Alimente umede

Valeatingmoistfood

Pisicile sălbatice primesc cea mai mare parte a conținutului de apă din prada lor, dar pisicile de casă domestice rareori, dacă este deloc, ocazia de a mânca carnea sălbatică a naturii. Aceasta înseamnă că pisicile trebuie să-și obțină apa prin alte mijloace, cum ar fi consumul de alimente umede.

Căutați alimente de calitate cu o proteină mare și conținut ridicat de apă și care au o sursă excelentă de vitamine.

Deoarece există o apariție mai mare a bolii de rinichi polichistic cu pisici persane, comparativ cu alte rase de pisică, devine și mai importantă pentru pisicile cu tulburarea, ca mine, să iau umiditate suplimentară prin alimente umede.

De exemplu, veterinarul meu mi-a sfătuit omul să-mi hrănească o dietă care include alimente umede de 80%.

Apă

Valdringwater

Asigurați-vă că pisicile tale persane are o mulțime de apă pentru a-și spăla mâncarea și pentru a-l menține pe hidratat.

Noi pisicile nu tolerează apa învechită, nici nu ar trebui să ne rugăm, așa că vă rugăm să reumpleți zilnic Bowl Kitties și să adăugați apă după cum este necesar pe tot parcursul zilei. De asemenea, asigurați-vă și spălați vasul periodic cu săpun ușor și apă caldă pentru a elimina bacteriile rele.

Mama păstrează unul din bolurile mele de apă lângă bolurile mele de alimente. Ea păstrează un alt castron sau sticlă umplute pentru mine pe noptieră de ea - "patul meu."Prefer ca castronul meu de apa este distanta putin catedra de la bolurile mele de alimente.

Unele pisici preferă ca bolurile lor să fie în locații complet separate. Cel mai bine nu este de a pune vasul de apă prea aproape de castronul de cereale uscat Kitty oricum. Acest lucru se datorează faptului că apa poate stropi de la castronul de apă în cerealele uscate, cauzând formarea mucegaiului, ceea ce poate fi foarte toxic pentru animalul dvs. de companie.

Sper că ați găsit acest articol despre alimentația persană utilă. Vă rugăm să fiți sigur și consultați veterinarul înainte de a începe Kitty pe orice dietă sau schimbarea planului de dietă existentă a Kitty.

Asigurați-vă și anunțați imediat medicul veterinar dacă suspectați că pisicile dvs. are o reacție alergică la o anumită produs alimentar. Dacă Kitty are sensibilități alimentare, ca mine, veterinarul dvs. poate recomanda o dietă de prescripție sau o dietă care elimină anumite ingrediente.

Despre autor

ValentinePersianonpink
-Valentine pisica persană
De la Noir Kitty Mews
Noirkittymews.COM

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ghidul persan de hrănire a pisicii: da, eu sunt pufos & drăguț - acum hrăniți-mă!