11 Lucruri pe care nu le-ați știut despre pisicile savannah

Pisicile Savannah

Pisica Savannah a devenit un animal de companie popular, datorită aspectului său interesant și exotic, precum și tamedia și iubirea foarte caracteristică a proprietarilor lor.

Combinația dintre pisicile servale și Siamese face acest tip de pisică unul de un fel. Savannahii face mari membri ai familiei și sunt animale foarte sociale și interesante.

Iată 11 fapte Probabil că nu știți despre pisicile de la Savannah

# 1 Acestea sunt rezultatul creșterii încrucișate

Fotografie de Kirembo Savannahs

Savannahii sunt un amestec de pisici servale sălbatice și feline domestice. Savannahii sunt veriși la Lynx și Ocelot, și toți poartă aceeași haină frumoasă.

Această rasă frumoasă a fost creată prin creșterea unei pisici domestice cu o pisică sălbatică africană. Primul gunoi sa născut în 1986, cu un singur pisoi. Kittenul a fost numit Savannah, care a devenit, de asemenea, numele de rasă după ce crescătorii au aflat despre noul pisoi și au avut un interes mare în această rasă nouă și frumoasă de pisică.

# 2 Ei iubesc apa

Pisicile Savannah

Cele mai multe pisici nu sunt prea îndrăgite de apă. Este chiar sigur să spunem că majoritatea pisicilor urăsc apa. Dar dacă aveți nevoie să vă dați castei Savannah pisica, nu va fi o sarcină dificilă. Pisicile de savană sunt cunoscute pentru dragostea lor de apă și nu este neobișnuită să le găsească în jurul valorii de în jurul valorii de în jurul valorii de, stropind și de a avea timpul vieții lor, în timp ce majoritatea pisicilor ar fi dor de timp pentru capăt.

# 3 Ei au personalități asemănătoare câinelui

Imagine Savannah Cat

Pisica Savannah este o pisică activă, aventuroasă și curioasă, iar personalitatea lor a fost comparată cu câinii. Savannah creează rapid legături puternice cu proprietarii lor și adesea urmați-le în jurul valorii de un câine. Acest lucru a făcut Savannah un animal de companie excelent și popular atât pentru iubitorii de pisici, cât și pentru câini.

# 4 Sunt inteligenți

Fotografie de Alice Natalie deviantART

Pisicile Savannah sunt, în general, inteligente și curioase. Ele sunt ușor de învățat trucuri prin comandă, că așa cum ați vedea în mod normal cu un câine bine pregătit, . Acestea includ trucuri cum ar fi recuperarea obiectelor, deschiderea ușilor și dulapurilor, transformând robinetul etc. Ei se bucură, de asemenea, de mers pe jos cu o lesă, pe care multe alte pisici găsesc dificilă - insuportabile. La fel ca câinii, pisicile Savannah pot fi, de asemenea, instruite cu clicker.

# 5 Sunt atletice

Savannah pisici image2

Pisica Savannah este, așa cum am menționat mai devreme, o pisică aventuroasă activă și aventură. Acest lucru, asociat împreună cu picioarele lor lungi și subțiri le fac alpiniști excelenți și jumperi.

Mulți proprietari de pisici susține că savannahii lor îi place să fie ridicată, găsindu-i pe contoare de bucătărie, pe partea de sus a frigiderelor sau dulapurilor. Savannah poate, de asemenea, să sari de la 8 la 11 metri orizontal, astfel încât această pisică curioasă își poate schimba locația de la un loc la altul înainte de a avea timp să clipească.

# 6 Sunt scumpe

Imagine8 Savannah

Pisicile Full Savannah sunt lungi de 16-18 inchi

Dacă sunteți interesat să cumpărați o pisică Savannah de la un crescător, pregătiți-vă pentru un cost ridicat, a pus niște bani. Acest tovarăș frumos vine la un preț ridicat. Savannahii sunt variați de la F1 până la F6, adică prima generație sau a șasea generație așa mai departe. O pisică Savannah este considerată rasă pură la F4 și generații ulterioare.

Cât de mult este o pisică de savană?

Prețul unui F1 Savannah Cat este undeva între $ 17.000- $ 22.000, Din cauza dificultății extreme de împerechere și a așternuturilor foarte mici. Generații mai mici, cum ar fi F3 la F6 va costa aproximativ 1.000 de dolari - 4.000 de dolari, Deoarece perechile sunt mai ușoare și fiecare împerechere dă naștere unor gunoi mai mari.

# 7 Ei pot crește înalți

Fotografie de Savannahcathed.COM

Au fost două pisici pentru a ține titlul de înregistrări ale lumii Guinness pentru cea mai înaltă pisică domestică, ambele fiind savane. Primul câștigător în 2013, Nume probleme, a fost de 19 inci înălțime, degetele de la picioare la umăr. Problemele au căzut pe locul al doilea în 2017, când saviul savannah arcturus a fost măsurat la doar 19 inci înălțime.

# 8 Sunt sociali și jucăuș

Fotografie de FiHybrids.COM

Pisicile Savannah îi iubește pe prietenii lor umani și sunt cunoscuți pentru a-și saluta chiar membrii familiei la ușă. Savannah puffs baza coastei lor atunci cand salut si poate, de asemenea, sa gaseasca cozile ca un caine salutand omul. Este obișnuit ca pisicile Savannah să doarmă aproape de oamenii lor noaptea, cândva chiar sub capacele pentru căldură.

Ei se bucură, de asemenea, de a juca, deoarece acestea sunt ușor de învățat cum să recupereze obiectele. Ei nu se tem sau prudent de străini și se vor angaja cu bucurie în timpul de joc cu cineva care este dispus să joace.

# 9 Ei vin în mai multe culori diferite

imagine1

Aurul cu pete negre este cel mai clasic aspect pentru Savannah, dar haina lor de blană a lor poate veni în multe nuanțe și culori diferite. Negru, maro, argintiu și afumați sunt culorile acceptate de Tica (Asociația Internațională CAT), dar pot fi de asemenea marmorate, arătate, albastru, scorțișoară, ciocolată, liliac și alte versiuni diluate de culori. Ei fac mari animale de companie indiferent de culoarea blănurilor lor, dar culorile care nu sunt acceptate de Tica nu pot fi afișate în spectacole de pisică.

# 10 au o mulțime de energie

Imagine5

Fotografie de FiHybrids.COM

Pisica Savannah este, așa cum sa menționat mai devreme, foarte iubitoare și distractive de a trăi cu. Ei sunt jucăuși și curioși și întotdeauna în sus pentru un snuggle sau un joc de preluare. Cu toate acestea, ei au, de asemenea, un mare instinct de vânătoare și sunt plini de exces de energie. Dacă pisica nu obține o mulțime de exerciții și stimulare, va fi neliniștită și distructivă. Acest lucru ar putea determina să înceapă să joace jocuri dur cu mobilierul și alte obiecte de uz casnic.

O savană va simți cel mai bine cu o mulțime de exerciții fizice, de la jocuri distractive și jucării, iar zilnic plimbă cu o lesa. Și asigurați-vă că protejați obiectele valoroase, deoarece nu puteți prezice niciodată ceea ce va fi o savană de până la urmă!

# 11 sunt pranksters

Fotografie de Kirembo Savannahs

Aveți nevoie de un pic de umor pentru a păstra o pisică de savană. Savannahii pare să fie pranksters, și este obișnuit ca pisica să se ridice în sus și să împingă lucrurile pe tine, sau poate arde lucrurile în mâncarea voastră sau să te trezească în mijlocul nopții - doar pentru ceea ce pare a fi râs din ea!

Savannah cere o mulțime de atenție și știe cum să o primească. Nu veți avea o zi plictisitoare cu o pisică Savannah în casa ta!

Surse:

  • https: // catster.COM / CATS-101 / Savannah-pisică-despre-această rasă
  • http: // f1hybridsSavannahcats.com / rasă / dimensiune
  • http: // vetstreet.COM / NO-PET-experți / 5 motive-The-Savannah-pute-be-dreapta; Cat-ras-for-You

Despre autor

Mathilda

Mathilda Regnér este un blogger, fotograf și iubitor de animale avid. Ea este proprietarul atât al contului Meowthilda și Imhornry_ pe Instagram, un semn al pasiunii ei atât pentru pisici, fotografii și veganism

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 11 Lucruri pe care nu le-ați știut despre pisicile savannah