Servan cat: profilul rasei de pisica

Close-up de un servil

Pisica servală este un animal frumos pe care unii oameni îl păstrează ca un animal de companie exotic. În timp ce este posibil să puteți achiziționa o pisică servală dintr-un crescător, ele sunt considerate pisici sălbatice. Pentru a deține o pisică servală, trebuie să creați o carcasă în aer liber mare și să oferiți un mediu cald pe tot parcursul anului. Ei vor avea nevoie să se hrănească cu produse de mâncare întregi și să solicite îngrijire veterinară de la un veterinar exotic experimentat.

Este important să înțelegem riscurile implicate în care deține un animal sălbatic. Proprietatea unei pisici servale este ilegal în multe locații și necesită licențe, permise și inspecții în altele. Trebuie să verificați cu legile locale pentru a ști ce se va aplica. De asemenea, pisicile servale sunt greu de re-acasă dacă nu mai puteți îngriji de pisică.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 15 până la 40 de lire sterline

Lungime: 2.7 picioare

Palton: Mic de statura

Culoarea stratului: Galben de aur pentru a blaca cu pete negre și dungi

Culoarea ochilor: Maroniu până la verzui

Speranța de viață: 15 până la 20 de ani în captivitate

1:55

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre servalul sălbatic

Caracteristicile pisicii servalelor

Nivelul de afecțiuneMediu
PrietenieScăzut
Copil prietenosScăzut
Prietenos cu animalele de companieScăzut
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a vocalizaMediu
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria pisicii servale

Pisica servală este din Africa unde iarba înaltă și tufișurile pot camufla această pisică înaltă, permițându-i să se strecoare pe prada sa. Ei sunt cunoscuți că seamănă cu ghepari, dar au cozi mai scurte decât verișorii lor mai mari. Ele vânează de obicei unde se pot ascunde și pot rămâne în apropierea apei. În sălbăticie, ele sunt solitare și acoperă un teritoriu de acasă de patru până la 12 kilometri pătrați. Pisicile servale africane nu se află pe lista de specii pe cale de dispariție.

Având cele mai lungi picioare ale oricărei pisici (proporțional cu corpurile lor), serviile sunt jumperi agili, precum și examene experimentate. Ei pot prinde păsări de peste nouă metri în aer și să sapă câteva metri în pământ pentru a ajunge sub un gard.

Scepdele fac o varietate de zgomote sau vocalizări: un plâns înalt pentru a apela alte servale, mârâie, un zgomot de scuipă, purr și mai mult.

Pisicile servale au fost păstrate de oameni de la vechii egipteni și sunt descriși în arta lor. Cu toate acestea, ele nu sunt domesticite. Stocul de reproducere a sosit în u.S. Peste un secol în urmă și puteți găsi pisici servale care sunt multe generații scoase din importurile africane. Chiar și astfel de slujitori pe plan intern sunt supuși restricțiilor privind proprietatea asupra pisicilor sălbatice și a animalelor exotice.

Crescătorii au trecut, de asemenea, pisicile servale cu pisici domestice pentru a produce hibrizi, cum ar fi Savannah Cat. O savană ar putea fi o opțiune mai bună decât un serval dacă vă place aspectul servalului, dar aveți nevoie de o pisică tamerică mai ușor de îngrijit.

Serviciul de îngrijire a pisicilor

Carcasele mari în aer liber sunt o necesitate pentru aceste pisici extrem de active și solitare care se rostogolesc cel puțin patru mile pe zi în sălbăticie. Fiind nocturnă, ei sunt mai activi pe timp de noapte și au fost cunoscuți că sari din zone împrejmate sau sapa sub garduri. O incintă în aer liber trebuie să fie complet împrejmuită în toate părțile, cu o înălțime și laturile ar trebui să coboare la câțiva metri adânc în pământ, o alergare simplă a câinelui nu va fi suficientă. O piscină de apă este, de asemenea, importantă pentru a bea, înot, și poate chiar permite ca pisica servală să-și prindă propriul pește.

Pisicile servale se pot lega cu oamenii, mai ales dacă sunt ridicate în sticlă și hrănite manual. De obicei, ele sunt o pisică unică și o legătură pentru viață. Va trebui să petreceți timp cu pisica, jucând la nivelul său, ochi-la-ochi. Ele pot fi afectuoase, dar au nevoie de răbdare și o mână blândă în formare. În timp ce puteți încerca să socializați un servil, ei vor rămâne adesea timizi de străini și pot fi înspăimântați de vizitatori.

Aceste pisici sunt de obicei timide în timpul zilei și mai active pe timp de noapte. Servalele pot fi foarte active în joc și dacă aduceți un servil în casă, ar trebui să se afle într-o cameră de pisică protejată servil, care nu are obiecte, fire sau alte pericole.

În timp ce slujitorii pot fi instruiți, fiți conștienți de faptul că urinarea pe obiecte face parte din modul lor natural de marcare a teritoriului lor. Pentru siguranță atunci când umblați servalul dvs., veți avea nevoie de un ham special serval, deoarece acestea nu sunt construite ca pisici domestice.

Va trebui să aveți un plan în loc pentru cineva care să aibă grijă de servalul dvs. Cat dacă faceți o vacanță, aveți nevoie de o pauză sau să vă dezvoltați propriile probleme de sănătate.

Probleme comune de sănătate

Asigurați accesul la un medic veterinar care poate avea grijă de animalele exotice. Servalele au nevoie de aceleași imunizări anuale și Dewormings ca pisici domestice.

În timp ce multe servii de companie sunt declarate în interesul prevenirii rănirii oamenilor, aceasta este o practică care poate duce la o infecție. De asemenea, face servalul vulnerabil într-o confruntare cu alte animale. O urgență veterinară comună pentru servlici este înghițind obiecte străine, care pot fi depuse în gâtul lor sau greu de trecut.

Dieta și nutriția

În sălbăticie, servalele mănâncă tot ce este disponibil, ceea ce face dificilă replicarea dietei sale naturale ideale. Este posibil să nu aveți neapărat acces la tot ceea ce Africa trebuie să ofere servale sălbatice, dar rozătoare, iepuri, păsări, pește, insecte, reptile și broaște sunt de obicei în meniul surselor sale de proteine ​​variate. Întreaga pradă ar trebui să fie oferită, dar nu fi alarmat dacă servalul tău mănâncă atât de repede încât regurgitează totul înapoi înapoi din cauza înfundării gâtului. Poate încerca să rearanjeze mâncarea regurgitată dacă nu a început fermentarea din acidul stomac.

Serviile își folosesc vederea și auzind mai mult decât simțul mirosului pentru a-și găsi prada. Ei se joacă adesea cu mâncarea lor înainte de a le mânca. Scepurile sunt pisici extrem de inteligente. Când le hrăniți, un joc sau un puzzle care face ca rezolvarea problemei CAT să permită ca masa să fie mai plină de satisfacții și să convine ca o activitate de îmbogățire în rutina lor zilnică.

Adăugați suplimentul de feline la alimente, de asemenea, cum ar fi suplimentul carnivorelor Mazuri pentru întreaga pradă. O dietă peletată formulată este acceptabilă pentru adăugarea la dieta sa, dar nu ar trebui să facă cea mai mare parte a oricărei mese.

Pisicile hibride care evocă verișorii lor sălbatici
PROS
  • Pisicile servale sunt afectuoase și loiale.

  • Servalele sunt o rasă de lungă durată.

Contra
  • Serviul necesită o dietă a unei mari varietăți de articole de proteine ​​întregi de pradă.

  • Datorită naturii sale sălbatice, această rasă nu este recomandată pentru familiile cu copii mici sau cu alte animale de companie.

  • Este nevoie de o incintă mare, în aer liber, la temperatură, complet închisă.

  • Proprietatea este limitată în mai multe state.

Unde să adopți sau să cumpărați o pisică servală

Fie că este prins în sălbăticie sau crescută în captivitate, aceste animale, prin însăși natura lor, sunt sălbatice și necesită un proprietar calificat, responsabil, care să poată satisface nevoile foarte exigente ale pisicii.

Este legal să dețină un servil în 18 state în U.S. Puteți deține un serval fără licență în Nevada, Idaho, Wisconsin, Alabama, Carolina de Sud, Carolina de Nord și Virginia de Vest. Puteți obține o licență pentru a deține un servil în Montana, Dakota de Nord, Dakota de Sud, Oklahoma, Texas, Arizona, Mississippi, Missouri, Indiana, Pennsylvania și Maine. În toate celelalte state, proprietatea servală este ilegală.

Dacă este legal să dețină un serval în care locuiți și căutați o sursă de reputație pentru a adopta sau cumpăra un servil, contactați Feline de conservare a felinei pentru mai multe informatii.

Mai multe rase de pisică și cercetări suplimentare

Pentru cercetări detaliate detaliate privind rasa, discutați cu alți proprietari de pisici servi, crescători de renume și organizații de salvare a pisicilor exotice. Asigurați-vă că înțelegeți legile locale care se aplică acestei rase.

Dacă sunteți interesat de pisici similare, uitați-vă la aceste rase pentru a compara argumentele pro și contra:

În caz contrar, uitați-vă la mulți CAT rases care sunt disponibile.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Servan cat: profilul rasei de pisica