Funcții distractive și fotografii drăguțe ale puiilor corgi

Două pui Corgi se află pe podea

Regina Angliei. Betty White. întreg Internetul așa cum o știm. Nu este un secret: există multe Pembroke Welsh Corgi Iubitorii de acolo! Și pentru un motiv bun - acești câini dulci pot fi scurți în statură, dar cu siguranță nu sunt scurți în personalitate, inteligență sau cutețe.

Și vorbind despre cuteness, singurul lucru mai curat decât un Corgi este un copil Corgi - și am rotunjit fotografiile pentru ao dovedi. Indiferent dacă sunteți deja un părinte Corgi sau luați în considerare adăugarea unuia la familie, citiți pentru unele imagini absolut adorabile ale Corgisului Baby, și fapte fascinante despre una dintre cele mai iubite rase de câini din lume.

01 din 07

Există două tipuri de corgis (de la strămoșii diferiți)

Navycorgi / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Deși cardiganul Welsh Corgis și Pembroke Corgis arată la fel, sunt considerate de fapt două rase total diferite de la doi strămoșii diferiți. Ea a crezut că aparențele lor similare (și adorabile) sunt rezultatul încrucișării la un moment dat în timpul secolului al XIX-lea. Aveți mai multe șanse să vedeți o pembroke Welsh Corgi de croazieră pe strada dvs. sau găsiți hrana dvs. de instagram, deoarece acestea au devenit incredibil de populare.

Dacă sunteți vreodată înconjurat de o mare bandă de cardigan Welsh și Pembroke Corgis (Lucky), există două modalități ușoare de a spune rasele în afară: Cordigan Welsh Corgis au cozi lungi, pline și urechi ascuțite, în timp ce Pembroke Corgis are Docked cozile și urechi rotunjite.

Continuați la 2 din 7 de mai jos.
  • 02 din 07

    Sunt lucrurile din Legends Welsh

    ITSKODAKTHECORGI / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-5 "Container de date =" Adevărat "/">

    Potrivit legendelor Welsh, Pembroke Corgis au fost lucrătorii pentru zânele și elfii care locuiesc la toate Țările din Țara Galilor. Nu numai că au folosit pentru a trage antrenorii de zână, dar au ajutat și bovine de frica și să transporte și războinici de zână în luptă. Nevoie de un pic de dovadă? Unii spun - dacă arăți foarte atent - puteți vedea în continuare semnele unei șa de zână în jurul umerilor într-o haină Pembroke Corgi.

    Continuați la 3 din 7 de mai jos.
  • 03 din 07

    Corgi se traduce la "câine dwarf" -maybe

    Pwcorgi_ein / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-8 "Container de date =" Adevărat "/">

    Există o dezbatere în jurul valorii de "Corgi", dar există două teorii principale acolo:

  • Cuvântul galeș "Cor" înseamnă "a aduna", în timp ce "GI" se traduce la "câine."A face o mulțime de sens pentru o rasă care este cunoscută pentru abilitățile de vânătoare de campion, dreapta?
  • Alternativ, cuvântul "Cor" se traduce la "pitic" în Welsh - și, din nou, "GI" traduce la "câine."
  • Traducerea reală depinde într-adevăr de Welshman sau Welshwoman despre care vorbești - și înțelegerea lor despre cuvântul "Cor."Dar, având în vedere fundalul lor ca câini de turmă și câini de serviciu la zâne și elfi, considerăm că ambele traducerile funcționează!

    Continuați până la 4 din 7 de mai jos.
  • 04 din 07

    Sunt câini de turmă campion

    arhiethecorgi / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-13 "Container de date =" Adevărat "/">

    Corgisul are o lungă perioadă de timp, lung Istoria ca câini de vânători. De fapt, ei au fost folosiți ca păstori încă din secolul al X-lea.

    Dar de ce Corgis? Statura lor mică le-a oferit un avantaj uriaș în jocul de bovine. Nu numai că le-a dat naștere ușoară accesul la picioarele inferioare ale vacilor și glezne - s-au ciocnit la bovine pentru a le trimite în direcțiile potrivite - dar le-a protejat de loviturile de retușare a vacii. În plus, Corgis sunt cunoscuți ca niște câini incredibil de atletici și rapizi.

    Deși poate să nu fie la fel de multă corgis de vânătoare astăzi, mulți concurează în competițiile de hrănire - unele dintre ele sunt de fapt găzduite de Clubul American Kennel.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Pembroke Corgis face câini de familie perfecți

    SweetlifeOfcorgi / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-18 "Container de date =" Adevărat "/">

    Cunoscut pentru personalitățile lor dulci, inteligență ridicată și atletism, Corgis poate fi super-loial, animale de companie iubitoare pentru familii. Ceea ce este mai mult, statura lor mai mică le face Ideal pentru un spațiu de locuit sau un spațiu mic. Dacă locuiți într-un spațiu mai mic, asigurați-vă că vă oferiți Corgi o mulțime de exerciții fizice - sunt susceptibile la creșterea nesănătoasă în greutate dacă nu sunt exercitate în mod regulat.

    Pembroke Corgis tot mai popular sunt în prezent Cea de-a 15-a rasă de câine populară în America, Dar ei câștigă din ce în ce mai multă atenție ca stele de televiziune și film, și acele dogguri celebre Instagram pe care le vedeți peste tot.

    Continuați până la 6 din 7 de mai jos.
  • 06 din 07

    Sunt iubiți de familia regală

    LeonardotheCorgi / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-22 "Container de date =" Adevărat "/">

    Dacă vizitați vreodată Palatul Buckingham, fiți în căutarea echipajului masiv al familiei regale.

    Regina Elizabeth al II-a a deținut o creștere de 30 ° Corgis în viața ei, dar în prezent are două numite Holly și Willow. Regina sa întâlnit cu prima ei Corgi - și-a dezvoltat dragostea de-a lungul vieții pentru rasă - când regele George VI a adus un Corgi numit Dookie acasă la Palat în 1933. La scurt timp după aceea, familia regală a adăugat un al doilea Corgi, numit Jane, familiei. După Dookie și Jane au avut o gunoi de pui, numărul de corgis din Palatul Regal a complicat numai.

    Continuați până la 7 din 7 de mai jos.
  • 07 din 07

    Primul câine al Californiei a fost un corgi

    Corg.Newton / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-26 "Container de date =" Adevărat "/">

    Când Jerry Brown a fost ales ca guvernator al lui California, el a adoptat un pembroke Welsh Corgi numit Sutter - și la considerat primul câine din California. Sutter a devenit un dispozitiv permanent în sala de conferințe a guvernatorului, adesea ajutând la guvernatorul Brown să ajungă la acorduri cu omologii săi republicani.

  • Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Pembroke Welsh Corgis. VCA Spitale de animale.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Funcții distractive și fotografii drăguțe ale puiilor corgi