10 Rase de câine liniștite: canini care vor păstra liniște!

Rasele de câine liniștite

Deși este drăguț să urmăriți câinii care latră la comandă, și doriți să le lăudați ori de câte ori un străin vine, lătrat - în special lătratul excesiv - poate fi o adevărată durere în mutt.

Câinii puternici vă pot irita vecinii, treziți bebelușii și nervii fragili, lăsând o potecă de dureri de cap, plângând sugari și temperamente rapide în urma lor.

Câinii variază foarte mult în ceea ce privește "volum", iar unele rase sunt de obicei mai silențioase decât altele. Deci, dacă pacea și liniștea este importantă pentru dvs., luați în considerare adăugarea uneia dintre rasele de mai jos familiei dvs.

1. Basenji

Basenji

Basenjis are o reputație de a fi câini liniștiți, care doar latră în creșterea circumstanțelor. Și în timp ce acest lucru este adevărat, ei nu sunt tăcuți de nici o întindere a imaginației; Ei vor striga, striga, monati si fac o varietate de alte vocalizari (ciudate, dar pasive). Cu toate acestea, aceste zgomote nu sunt susceptibile de a vă irita vecinii.

Basenjis sunt câini foarte unici, care au câțiva ciudați de personalitate ciudată. Inițial dezvoltat să însoțească vânătorii din Africa Centrală, Basenjis sunt inteligenți, dar Headstrong.

Ei vor învăța cu ușurință comenzi, dar nu sunt întotdeauna dispuși să le urmeze. Ei au, de asemenea, un instinct de mestecat bine dezvoltat (cu siguranta sa-ti aduci baieti cu unii mestecați jucăriile de câine) și caută întotdeauna șansa de a scoate ușa și de a explora.

Pe partea plus, Basenjis sunt câini ordonați, care au vărsat relativ puțin, așa că fac câini mari pentru ciupercile și pacienții cu alergie.

2. Marele Dane

mare dane pentru tipi singuri

Danezii mari sunt, de obicei, câini destul de liniștiți, care nu scutură foarte mult. Cu toate acestea, plămânii lor giganți și cordoane vocale lungi vor zdrobi pereții casei dvs. atunci când o fac.

În consecință, în timp ce nu vor coaja toată noaptea și frustrați oamenii de lângă ușă, probabil că nu sunt ideali pentru cei care trăiesc cu vecini extrem de sensibili sau ordonanțe stricte de zgomot.

Volumul contează deoparte, Danezii mari pot fi de fapt câini rezonabili pentru locuitorii de apartamente. Trebuie doar să vă asigurați că le luați în mai multe plimbări lungi în fiecare zi. În afară de asta, ei vor fi în mod normal ca la răcirea pe canapea cu tine.

Marele Danezii au o problemă destul de gravă de somn, care poate fi destul de brută dacă nu sunteți obișnuiți cu acel fel de lucru. Doar asigurați-vă că aveți câteva cârpe curate la îndemână în permanență pentru a vă ajuta să conțină mizeria.

3. Bichon Frise

bichon Frise

Bichon Frize este o cutie veselă, energică, care se adaptează de obicei la viața apartamentului. Ei nu sunt tăcuți, și vor lătra ca răspuns la stimulii adecvați, dar rareori se angajează în lătratul nepotrivite.

În plus față de a fi prețios de dimensiuni de dimensiuni (rareori depășesc 12 kilograme sau așa), Bichon Frisdes sunt, de asemenea, foarte inteligente.

Îi place să învețe trucuri și comenzi și să cadă o relație apropiată și interactivă cu proprietarii lor. Aceștia nu sunt câini buni pentru cei care sunt departe de casă pentru perioade lungi de timp, nici nu sunt bune pentru proprietarii care nu vor lucra pentru a le antrena în mod corespunzător.

Bichon Frisdes necesită îngrijire relativ frecventă, așa că fii pregătit să dezvolți o relație strânsă cu groomerul tău. Cu toate acestea, ei Nu vărsați prea mult, care le face a O opțiune excelentă pentru suferinzi de alergie.

4. Ogar

ogar

În ciuda reputației lor de a fi incredibili alergători, oi-urile sunt de fapt câini destul de scăzuți, care iubesc pur și simplu. Sigur, vor pleca după o veveriță la Mach 3, dar nu vor să alerge alături de tine de mile și mile într-un canicrosss Maratonul așa cum ar fi un husky sau dalmatian. Nevoile lor de exerciții sunt de fapt destul de scăzute pentru dimensiunea lor.

Barking-ul neplăcut este foarte rar o problemă pentru Greyhounds, așa că de obicei fac animale de companie de apartament bun. Ele pot fi un pic timid în jurul străinilor sau în situații nefamiliare, deci asigurați-vă că le socializați în mod corespunzător.

5. Mops

mops

Pugurile sunt câțiva dintre cei mai îndrăgită câini din lume și dimensiunea lor mică și natura liniștită îi fac ideală pentru viața de apartament.

Ca majoritatea altor membri ai Grupul de rasă de jucărie, Pugs iubesc atârnarea cu oamenii lor și sunt mai fericiți atunci când stau în poala Ma sau PA. Pugs sunt canini destul de ascuțiți, dar personalitatea lor de conducere le poate face oarecum provocatoare să se antreneze.

Pugurile suferă de câteva provocări de sănătate, în mare parte datorită formei lor aplatizate. De exemplu, Pugs sunt intolerante la extreme de temperatură și nu înoată foarte bine. Acest cap redus înseamnă, de asemenea, asta În timp ce pugii nu sunt probabil să latră foarte mult, ei fac o mulțime de sună ciudat sună în timp ce merg în ziua lor.

6. Pudel

pudel

Poodles poate proiecta o imagine rafinată, nobilă, dar asta nu înseamnă că sunt departe sau îndepărtate; De fapt, podele sunt câini foarte calzi, care se obligă foarte puternic cu proprietarii lor.

Și În timp ce podele fac de fapt mai bine câini de gardă decât majoritatea ar crede, rareori latră fără nici un motiv. Deși există o mulțime de suprapunere între cele trei dimensiuni diferite de pudel (jucărie, miniatură și standard), mulți consideră că standardele sunt mai calme decât oricare dintre soiurile mici.

Poodle sunt câini foarte inteligenți, care necesită o mulțime de stimulare mentală și activitate pentru a preveni dezvoltarea comportamentelor problematice sau distructive. Este important să le instruiți în mod corespunzător, socializați-le de la o vârstă fragedă, și să le dați multe de făcut zilnic (sugerăm câteva minunate Jucării puzzle și o mulțime de exerciții fizice).

7. Mastiff

Bull Mastiff Guard Dog

Mastiffs sunt un mare exemplu de "tip puternic, tăcut." Acești câini giganți au personalități calme și sigure, iar latrările inutile tinde să fie sub ele.

Cu toate acestea, în timp ce mastiffs nu sunt impunerea foarte sonică, ele sunt frământări, drooling și mașini de vărsare, astfel încât ei fac cu siguranță cunoscută prezența lor.

Deși nu au un nivel super-ridicat de energie, dimensiunea incredibilă (până la 220 de lire) înseamnă că mastiffs nu sunt cu adevărat potrivite pentru apartamente mici. Ei vor bate în tot ceea ce dețineți și ei pot chiar să reprezinte ceva de pericol de siguranță, având în vedere imensul lor în vrac (nu că ei vor însemna vreodată să facă rău proprietarului).

Dar, în ciuda unor provocări pe care le prezintă, mastiffs sunt tovarăși mari. Ele sunt de obicei excelente cu copiii mai mari (din cauza dimensiunii lor, nu ar trebui lăsate nesupravegheate cu copii mici) și, de obicei, obligați foarte îndeaproape proprietarii lor.

8. Afgan Hound

Afgan Hound

Unul dintre câinii cei mai rafinați de pe planetă, Houndul afgan este destul de pooch-ul fantezist, care rar găsește că este necesar să lage la străini care să apară la ușă sau la copii care rulează în afară. De fapt, afganii sunt un pic timid și de obicei păstrează oameni necunoscuți la lungimea brațului.

Afganii au cu siguranță partea lor de adepți, dar Ei nu sunt câini foarte ușor de îngrijit. Ei necesită îngrijire frecventă, au o dungă independentă la o lățime de mile și nu sunt foarte ușor de instruit (și aceasta include spargere). Dar cei care iubesc rasa tind să privească din trecut aceste provocări și să se bucure de personalitatea surprinzător de comic a acestor câini eleganți și sensibili.

Rețineți că pentru că afganii sunt răniți cu picior de flotă, voi Nu doriți să le prezentați într-o casă care are animale de companie mici - O să declanșeze doar Afganul Prey Drive.

9. Saint Bernard

Saint Bernard

Gigantic și blând, Sfântul Bernard este un tovarăș liniștit și calm, care va fi rar deranjat de lucruri care ar face pe alți câini să scadă. Acest lucru nu înseamnă că nu sunt gata să-și apere familia, doar că se bazează pe dimensiunea lor impunătoare pentru a descuraja amenințările ar fi, mai degrabă decât corzile vocale.

Ca și câteva din cealaltă rase mari discutate mai sus, Saint Bernards sunt câini destul de murdari, care au vărsat și drool foarte mult. Ei iau un pic de spațiu, dar Sfântul Bernards nu sunt teribil de jucaus sau rambunptioși, astfel încât acestea pot fi potrivite pentru apartamente de dimensiuni medii.

Sfântul Bernards nu tolerează bine căldura, deci nu sunt ideale pentru cei care trăiesc în zone calde. De asemenea, ei nu-și plătesc să-și petreacă zilele singure în curte - vor să fie înăuntru cu poporul lor.

10. Terrier de taur

Terrier de taur

Drăguț, iubitor și spunky, Terrierul de taur este un partener minunat de familie care rareori lansează sau provoacă o mare parte a unei agitații. Ei nu vor nimic mai mult decât să-și petreacă timpul cu familia și nu tolerează să fie lăsați singuri pentru perioade lungi de timp. Când au plecat să se distreze, terrierii de taur optează frecvent să mestece ceva pe care îi pot obține gura.

Târrierii de taur sunt câini orientați spre oameni, care joacă minunat cu copiii mai mari (Exuberanța lor necesită supravegherea cu copiii mici) și face prieteni cu toată lumea pe care o întâlnesc. De obicei se înțeleg bine cu alți câini, deși socializarea corectă este importantă de la o vârstă fragedă.

Târriei de taur sunt capace și un pic mai complicat pentru a se antrena, deci nu sunt ideale pentru proprietarii de prima dată.

Sfaturi pentru păstrarea liniștită a caninului

Indiferent de ce rase aveți sau cât de tare este câinele dvs. de a fi, probabil că doriți să faceți tot ce puteți pentru a vă păstra câinele cât mai liniștit - cel puțin în timp ce sunteți înăuntru. Este important să realizăm că câinii fac zgomot în mai multe moduri, în afară de lătrat. Unghiile lor clatter peste podea, cozile lor smulse în lucruri și își scutură jucăriile.

Aceste tipuri de lucruri nu sunt la fel de tare ca la latrarea, dar ele pot fi în continuare destul de problematice pentru familiile cu copii mici (sau cu adevărat traverse, într-adevăr) sau cei care locuiesc în apartamente.

Încercați să înțelegeți de ce câinele dvs. scapă. Înțelegerea de ce câinele dvs. este lătrat vă poate ajuta să vă dați seama ce trebuie să faceți pentru a vă calma puiul. Câinele tău este speriat? Pe modul de alertă? Sau este doar plictisit? Al nostru Ghid pe diferite tipuri de câini vă poate ajuta să obțineți o înțelegere mai bună pe ceea ce este vorba de racheta câinelui dvs!

Evitați stocarea impulsului de lătrat al câinelui. Dacă începeți să discutați cu câinele dvs. și dându-i o mulțime de feedback de fiecare dată când latră, veți termina cu un câine care latră mult mai des decât este necesar sau de dorit. În schimb, încercați să reacționați calm atunci când câinele dvs. scapă pentru un motiv bun, cum ar fi un bock pe ușă, dar evitați să reacționați deloc atunci când câinele dvs. scatrează fără motiv.

Învățați câinele dvs. o comandă "tăcută". Aceasta nu este o comandă teribil de ușoară de a învăța, după cum aveți nevoie de câinele dvs. pentru a lătra! Poate fi util să-ți înveți câinele să-l lage pe comandă, ca să-l poți învăța să nu mai facă asta. Cu toate acestea, în ciuda naturii provocatoare a comenzii, mulți proprietari reușesc să-l retragă.

Eliminați stimulii obișnuiți care provoacă lătrat. Evident, nu poți planifica lucruri ca o pisică care merge pe fereastra preferată a câinelui sau un vizitator neașteptat, bătând pe ușă, este adesea posibil să evitați unele dintre lucrurile care vă fac coaja de câine. De exemplu, dacă câinele dvs. merge nuci de fiecare dată când copiii din cartier coboară din autobuzul școlii, încearcă să-l împiedice prin observarea lor, prin îndepărtarea atenției în altă parte sau prin închiderea ferestrelor.

Utilizați covoare și covoare. Sunet clockick-clothy-clopotty-clopotic de un câine care se potrivește în apartamentul de mai sus, puteți irita chiar și cel mai prietenos de câine de vecini, așa că încercați să vă acoperiți podelele cu ceva moale pentru a umple sunetul.

Luați câinele în parc mai des. Cu cât mai mult exercițiu și stimularea pe care le oferiți câinelui dvs., cu atât mai mult va dormi și se va alătura când vă întoarceți acasă - după cum se spune: "Un câine obosit este un câine bine comportat."

De fapt, Mulți câini pot dezvolta comportamente problematice de lătrat atunci când sunt lipsiți de suficient timp pentru a alerga, a sări și a juca, deci asigurați-vă că ați făcut câinele mai des.

În plus, probabil că poate lăbata la conținutul inimii sale în parc, așa că va lucra din ea din sistemul său.

Check out acest videoclip de mai jos pentru a afla o tehnică excelentă pentru a învăța pooch-ul dvs. cum să nu mai lătrat.

Face ca câinele dvs. să fie copilă și să urâte toată ziua și noaptea, sau este un pooch liniștit care rareori face o peep? Ne-ar plăcea să auzim totul în comentariile de mai jos. De asemenea, vă încurajăm să vă împărtășiți propriile sfaturi de quieting - poate veți ajuta un proprietar de câini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Rase de câine liniștite: canini care vor păstra liniște!