17 Rase mici de câine albe: canini dulce de zăpadă dulce

Câini albi colorați

PSA: Câinii albi mici nu sunt doar drăguți și pufosi! Ele au, de asemenea, personalități remarcabile și aptitudini, ceea ce le face minunate animale de companie.

Mai jos, vom împărtăși o colecție de mici rase mici de câine albe, fiecare cu propriile lor ciudați unice și strămoșii bogați & # 8212; De la câinii de marinar spaniol până la tovarășii regali, poate fi un câine pe această listă, care este cea mai potrivită pentru familia dvs.

Să verificăm!

17 mici rase de câine albe

Există o mare varietate de mici rase de câine albe, iar în timp ce acestea pot prezenta caracteristici fizice similare, toate au personalitățile și caracteristicile lor unice care le fac speciale.

Deci, indiferent dacă sunteți în căutarea de a avea un câine alb mic sau ar dori să știe puțin mai multe despre ei, te-am acoperit! Aici veni 17 mici Pooches alb!

1. Bichon Frise

Bichons au blană albă

Patru dintre cele mai mici rase de câine alb pe care le împărtășim astăzi în grupul Barbichon care provine din Marea Mediterană: Bichon Frize, Bichon Maltese, Bichon Bolognese și Bichon Havanese (& # 8220, Bichon & # 8221; este un mijloc Cuvântul francez care înseamnă câine mic, cu părul lung).

Bichon Frize provine din Tenerife în Insulele Canare și au fost așa Companiile populare ale marinilor spanioli că au fost inițial cunoscuți ca Bichon Tenerife în anii 1300.

Bichon Frize (împreună cu Bichon Frize Amestecuri) este o rasă mică, greutatea lor medie fiind de aproximativ 12 până la 18 lire sterline. Sunt imediat recunoscuți de blana lor alb pufoasă și fețele prietenoase. Îngrijirea zilnică este necesară pentru a-și păstra hainele asemănătoare cu nori să se uite și să se simtă cel mai bine, atât de mulți proprietari de Bichon își iau animalul de companie la groomers la fiecare 4 până la 6 săptămâni.

La fel de încrezător creaturi, Bichon Frisdes se ocupă bine cu copiii și cu alți câini. Dimensiunea lor le face partenerul ideal al orașului, deși necesită o cantitate bună de exerciții, astfel încât accesul la un parc sigur sau un spațiu în aer liber este o necesitate. Acest Rasa funcționează foarte bine în competiții de agilitate, care oferă stimulente mintale și fizice fantastice pentru ei!

2. Malteză

Cel de-al doilea membru al familiei Barbichon este malta, de la (l-ai ghicit) din Malta. Adesea, sportând un arc în încuietori de semnătură lungi, aceste creaturi elegante necesită băi regulate și îngrijirea zilnică pentru a le păstra în căutarea celor mai bune aristocratice.

Precum și îngrijirea consistentă, malteză și MALTEZE MIX BREED Proprietarii vor trebui, de asemenea, să rămână în concordanță cu formarea lor de ascultare. Acest lucru este important ca ani de rasă fiind câini de companie însoțitori, au devenit incredibil de rapid la identificarea modalităților de a obține ceea ce doresc de la proprietarul lor.

Malteză sunt o rasă cuddly și face mari animale de companie care necesită doar exerciții ocazionale. Deci, sunt o alegere excelentă pentru cei cu probleme de mobilitate sau trăiesc în medii de oraș. Dacă sunteți pe cale să cumpărați un catelus maltez, AKC recomandă obținerea lor a acidului biliard testat pentru a exclude problemele hepatice congenitale, cum ar fi șuntele hepatice.

3. Bolognese

Bolognese are blană albă

Bolognese (cunoscută și sub numele de Bichon Bolognese) este membrul italian al Grupului Barbichon, a dezvoltat secole în urmă în orașul Bologna. Ele sunt o rasă mică, cu un alb lung Curățată de păr.

Datorită caracterului lor calm, loial și cerințelor de exerciții moderate, ele fac fantastic RĂSPUNSURI PENTRU SENIRI MAI MULTE sau cei care sunt pensionați. Dar rețineți că Bolognese poate fi predispus la anxietatea de separare și vor trebui să fie în jurul lor proprietarii lor.

Bolo (deoarece rasa este numită uneori) este una dintre cele mai mici întreținere câini albi mici, deoarece nevoile lor de îngrijire sunt similare cu cele pe care majoritatea câinilor o necesită "# 8212; Clipuri de unghii, băi săptămânale și periere regulată și # 8212; Știi afacerea!

4. Havanese

Havanezii au părul alb

Membrul final al Grupului Barbichon este havanez. Numit după capitala Cubei, Havanese sunt mici și robuste, cu haine lungi matasoase și cozi curbate. Sunt obraznice, fermecătoare și obligate să adauge bucurie oricărei gospodării!

Ca cele mai mici rase, cerințele de exerciții Havanese nu se extind mai mult decât o plimbare zilnică sau o joacă în curte. De asemenea, ei se bucură de o antrenament de agilitate, care poate fi o priză mare pentru energia fizică și o modalitate minunată de a lega cu havanul tău.

Sunt pui blânzi, care pot fi sensibili. Deci, când antrenezi acești doggo-uri, vrei să rămâi răbdător și să eviți să le certați. Ei, de asemenea, se dezvoltă cel mai bine în casele de câine cu un singur câine, deoarece nu vor face bine să trăiască cu feistru, mai multe rase vocale.

5. Pomeranian

Pomeranii sunt o adăugare energetică la rasele de jucărie. Dar nu lăsați dimensiunea lor să vă păcălească, acele trupuri minuscule conțin niște personalități uriașe!

Popularitatea POM are origini nobile, deoarece Regina Victoria a fost în mare parte responsabilă pentru a le aduce în mainstream și le-a prezentat frecvent la Rugs Dog Show. Marie Antoinette și Wolfgang Amadeus Mozart au fost de asemenea iubiți ai Pomeraniei.

Ați putea spune că începuturile ridicate ale lui Pomeranian au însemnat că au devenit obișnuiți cu un anumit stil de viață, # 8212; Rasa este un lapdog bona fide și are nevoie de o cantitate semnificativă de îngrijire, cu o atenție deosebită acordată straturilor și dinților lor.

Pomeranii și Amestecurile pomeranice sunt foarte inteligente și răspund bine la formare, atât de mult încât acestea sunt adesea folosite ca Terapie Dogs. Dimensiunea lor mică îi face artiștii de evacuare notorii, astfel încât să se amintească formarea (și o ham de evadare) este recomandată. Poms poate fi, de asemenea, predispus la problemele osoase și comune, astfel încât acestea trebuie să fie instruite pentru a nu sări de pe paturi sau canapele.

6. Toy Poodle

Poodles pot avea blană albă

Poodle de jucărie, așa cum sugerează și numele, sunt mai mici Tipul de pudel Spre deosebire de versiunea standard. Ei posedă toate calitățile minunate ale omologului lor "standard", doar în miniatură!

Poodle Perky are o reputație de a fi flamboyant, dar rasa a provenit ca vânătorii de rață în Germania și erau cunoscuți ca "pudelină", ​​ceea ce înseamnă "stropirea în apă."Poodle de jucărie sunt însoțitori minunați indiferent, dar mai ales dacă vă place și să înotați sau să trăiți în apropierea apei!

Faimoasele lor haine cu buclă sunt concepute pentru a le proteja împotriva apei reci, astfel încât pudelul dvs. poate să-și poată înota bine în toamnă sau mai devreme în primăvară decât credeți! Acele bucle vor trebui să fie periat zilnic pentru a evita maturile și trebuie să fie tăiate sau trimise la fiecare patru până la șase săptămâni.

Podelele de jucărie nu sunt doar o rasă extrem de energică, ci și foarte inteligentă, deci vor avea nevoie de un proprietar care să poată găzdui stimularea mentală și fizică de care au nevoie. Poodles sunt preceseri născuți naturali, astfel încât să iubească întotdeauna un joc bun de preluare. De asemenea, puteți încerca să îmbogățiți jocurile care se joacă în instinctele lor de vânătoare.

7. American Eskimo

White American Eskimo Dog

Eskimo american este, bine ... & # 8220;E atât de pufos că sunt Gunna!& # 8221; Urechile lor de leu și urechile lor groase de leu și urechi sunt indicii cheie că aparțin familiei nordice Spitz. Le veți găsi în trei dimensiuni diferite, cu cea mai mică cântărește doar aproximativ 6 kilograme!

Câinii americani Eskimo au nume ușor înșelătoare, ca eskimos (sau inuit, așa cum sunt mai frecvent numite acum) nu au avut nimic de-a face cu originea rasei. În schimb, ei probabil că au evoluat de la rasa germană Spitz. Energia lor adorabilă, distractivă, le-a determinat să lucreze la circ în secolul al XIX-lea, unde un câine american Eskimo a fost prima dată canina să meargă o strânsă!

Eskies sunt creaturi foarte inteligente, astfel încât au nevoie de o mulțime de stimulare mentală sau vor recurge la crearea lor (un mod politicos de a spune că pot deveni distructive). În plus față de o mulțime de antrenament de ascultare și acces la jucării, jocurile de câine distractiv vă vor ajuta să vă păstrați câinele american Eskimo, distrați.

Acești puii perky nu-i place să-și petreacă o mulțime de timp în aer liber, dar încă mai necesită o cantitate moderată de exerciții fizice, astfel că sunt minunate pentru locuitorii apartamentului mic. Jucăușul lor, dornic să vă rog, înseamnă că sunt, de asemenea, o Rasa mică este mare cu copiii.

8. Buldog francez

Buldogii francezi pot fi albi

A inventat unul dintre Cei mai buni câini pentru orașul care trăiește, Buldogul francez este o rasă incredibil de populară datorită dispozițiilor lor fermecătoare, jucăușite și a urechilor drăguțe în formă de BAT. Ei au, de asemenea, personalități mari care îi vor ajuta să prospere în majoritatea familiilor și gospodăriilor.

În ciuda cadrelor lor musculare, francezii și Amestecurile de buldog francez necesită doar o scurtă plimbare pe zi pentru a-și satisface cerințele de exercițiu. Și, ca o rasă fară, nu ar trebui să fie lăsată să se supraexară în vreme caldă. Bulldogii francezi nu pot înota bine, deci dacă dețineți o piscină sau să trăiți lângă un corp de apă, este necesară o precauție suplimentară.

Blănurile francezilor rar scade și necesită îngrijire minimă datorită lungimii sale scurte. În schimb, focalizarea lor de îngrijire va trebui să fie pe faldurile unice ale feței lor, asigurându-se că sunt păstrate curate și uscate.

9. Coton de Tulear

Cotonul de Tulear poate fi alb

Dacă ești un fan al câini pufos Și doriți o mică rasă albă, aveți nevoie de un Coton de Tulear în viața voastră! "Cotonul" în numele lor este francez pentru "bumbac", referindu-se la straturile de culoare albă, iar "Tulear" este un oraș portuar în Madagascar, unde erau Rasa preferată a lui Royal.

Coton de Tulear are o speranță uimitoare de viață de 15 până la 19 ani, iar rasa suferă de foarte puține boli genetice. Acestea fiind spuse, orice crescător responsabil de Coton de Tuleaar va efectua în continuare testele standard de sănătate pe câinii lor înainte de a le reproduce.

10. Puli

Puli are păr alb

Unul dintre cele mai mari rase de câine albe pe care le vom vorbi astăzi, Puli este o rasă distinctă, datorită lungului său Blană scăzută de vărsare care arată ca cordoane sau locii. Ei tind să cântărească în jur de 25 până la 35 de lire sterline odată ce sunt complet crescuți.

Regimul de îngrijire a lui Puli este unul care va lua cu siguranță un pic de timp și practică, mai ales în stadiile incipiente ale vieții puilor atunci când aceste corzi încep să se formeze. Există o tonă de Resurse excelente acolo pentru a vă ajuta să stăpâniți tehnica, așa că nu lăsați să stea în calea dvs. dacă vă place rasa.

Pulis au fost crescuți inițial ca Herding câini. În consecință, ele sunt superste și au o mulțime de energie, stimularea fizică și mentală sunt de o importanță egală. În timp ce loiali și dornici să vă rog, ele sunt capace, deci veți avea nevoie de o mulțime de răbdare să le pregătească.

11. Chineză crescută

Câinii chinezi crescuți pot avea păr alb

O rasă, spre deosebire de oricare altul, cresterea chineză este renumită pentru coafura unică și corpul fără păr. Există, de asemenea, o versiune a rasei care are un corp plin de blană, cunoscut sub numele de varietatea "PowerPuff". Acest elegant Casă de câine chineză se află la aproximativ 13 inci înălțime și este considerat unul dintre cei mai buni câini pentru copii.

Rasa chineză crescută are un istorie bogată Datând înapoi în cele mai vechi timpuri, unde câinii fără păr au fost primiți pentru prima dată în China din Africa pe navele de tranzacționare. Ei au câștigat o reputație excelentă la bordul acestor nave pentru a prinde șobolani și alte vermin, așa că nu fi surprins dacă chinezii dvs. cresterea dvs. începe să prezinte un comportament de vânătoare!

Dacă intenționați să dețineți un chinez fără păr, va trebui să-l potriviți cu îmbrăcăminte de protecție sau protecție solară atunci când ieșiți la soare pe plimbarea zilnică. Dacă vreți să amestecați lucrurile, cresterile chinezești sunt minunate la convorbirea lui Lure și le place să o facă!

12. Miniature Bull Terrier

Târrierii de taur pot avea păr alb

Dacă sunteți familiarizat cu Terrierul de taur, versiunea miniaturală nu va avea nevoie de introducere. Pentru referință, Terrierul de taur se află în jur de 22 de centimetri înălțime, în timp ce Terrierul miniatural Bull este în mod normal de numai 14 inci înălțime.

Acești tipi sunt cunoscuți ca "clovnul de clasă" al raselor de câine, deoarece sunt personalități atât de amuzante, răutăcioase. Acest lucru se poate de multe ori a intrat în comportamente necorespunzătoare, iar unii proprietari raportează că sunt notorii pentru a mânca lucruri pe care nu ar trebui să le! Dar antrenamentul de ascultare într-o manieră pozitivă, distractivă ar trebui să se asigure că personalitățile lor rămân toate cele frumoase și nu atât de mult din obraznicie!

În timp ce îngrijirea unui Terrier miniatural este o briză, exercitarea lor poate fi o tadă dificilă. Ca puii pot fi predispuși la o lamentă bruscă datorită densității și creșterii rapide a mușchilor, care pot pune presiuni asupra articulațiilor lor. Prin urmare, ca proprietar al unui cățel miniatural Bull Terrier, responsabilitățile cheie, se va asigura că exercițiul este menținut la minim și că poochia dvs. nu sară în sus sau în jos de la înălțimi și # 8212; Vă vedem canapele!

13. Spitz japonez

Spiturile japoneze au păr alb

Spitzul japonez are blană albă pufoasă, un botul ascuțit de vulpe, și un nas drăguț nas negru și pereche de ochi & # 8212; E ca și cum Walt Disney le-a atras el însuși! Dimensiunea lor este considerată "miniatura" și nu sunt diferite în construirea prietenilor noștri americani Eskimo.

Din păcate, istoria completă a lui Spitz japonez a fost distrusă în timpul lui Wwii, așa că ceea ce știm este limitat. Cu toate acestea, există o dovadă înregistrată a primei lor expoziții în Tokyo în 1921, și au devenit o rasă oficială Japonia Club din 1948.

O rasă cu adevărat adaptabilă, Spitz japonez va prospera în orice mediu. În timp ce acești câini preferă climatele mai calde, ele sunt creaturi aventuroase care vor iubi alergarea ferme la fel de mult ca un weekend la lac. Îi iubesc oamenii și sunt cunoscuți în mod obișnuit ca comediți datorită personajului lor dornic, amuzant, amuzant.

Dacă vrăjitoria de blană vă deranjează, nu este această rasă de câine japoneză pentru dvs. Au vărsat o mulțime (și înțelegem mult) de subsol de două ori pe an, un proces care durează aproximativ două sau trei săptămâni. Proprietarii au raportat că devine cu adevărat peste tot sau # 8212; Îmbrăcăminte, covor, mobilier, îl numiți! În caz contrar, cerințele lor de îngrijire sunt destul de minime.

14. Chihuahua

unele chihuahuas sunt alb

Probabil ați văzut un Chihuahua în brațele socialităților lui Hollywood sau furați spectacolul ca Bruiser Woods în blondă legală "# 8212; Acești câini sunt renumiți pentru corpurile lor minuscule și personalități uriașe. Și sunt tovarăși ideali pentru toate orașele, nu doar dealurile beverly!

Proprietarii raportează că ca puii jucăuși, Chihuahuas și Chihuahua amestecă Fii un exercițiu amplu de a fi în jurul casei, cu toate acestea, o scurtă plimbare de zi cu zi unde ajung să experimenteze noi atracții și mirosuri sunt întotdeauna bune pentru bunăstarea lor mentală și fizică.

Chihuahuas au fost cunoscute ca având un temperament comandant, astfel încât o mână fermă (dar întotdeauna pozitivă) este necesară atunci când antrenamentul de ascultare, mai ales atunci când consolidați că sunteți responsabil, nu ei!

Ca și în cazul tuturor raselor, Chihuahuas sunt predispuse la boli genetice, care ar trebui să fie excluse de un crescător responsabil. În caz contrar, ele sunt creaturi foarte sănătoase și # 8212; Atât de mult, a 2001 Studiu a descoperit că Chihuahuas au fost găsiți că au cele mai mici cazuri de boală parodontală din toate rasele de câine studiate!

15. West Highland White Terrier

West Highland White Terriers au blană albă

Ultimele trei adăugiri la lista noastră necesită o scurtă vizită în iazul și # 8212; Prima oprire, Scoția! Terrierul West Highland este o rasă încrezătoare, independentă și credincioasă, care a fost stabilită pentru o perioadă de peste 300 de ani. Terrierii tipici, sunt plini, fără teamă și complet fermecătoare.

O serie de rase minunate de terrieri provin din Scoția, inclusiv Highland West. Călătoria lor a început ca vânători de rozătoare, dar au devenit repede membri ai familiei minunate din Marea Britanie și din alte părți ale lumii.

Westies sunt o întreținere foarte scăzută și necesită doar rutina standard de îngrijire canină. Rutina lor de antrenament va necesita o mai mare munca. Așa cum au fost crescuți să lucreze singuri, independența lor poate fi o provocare atunci când le-a învățat să răspundă comenzilor. Păstrarea lucrurilor distractive și distractive este cheia!

Ei iubesc fiind în aer liber și sunt o rasă activă, dar Westies, de asemenea, iubesc instinctiv să urmărească lucrurile, astfel încât pregătirea și lesa de formare sunt imperative dacă planificați o mulțime de aventuri în aer liber unde ar putea exista animale, cum ar fi veverițele.

16. Parson Russell Terrier

Parson Russell Terriers poate fi alb

În continuare pe rasele noastre de câine White Quickfire din turneul din Regatul Unit, ne îndreptăm spre sudul Angliei, unde a venit Parson Russell Terrier!

Parson Russell Terrier, în timp ce foarte asemănător cu Jack Russell Terriers, sunt puțin mai înalte și mai grele, dar sunt, de asemenea, foarte asemănătoare cu temperamentul. Adorabil mici Doggos alb, care este cel mai frecvent văzut cu patch-uri negre sau maro de blană, acești canini încrezători au o speranță de viață de aproximativ 13 până la 15 ani.

Parson Russell Terriers au fost crescuți ca câini de vulpe și au avut succes în rolurile lor datorită cadrelor lor mici, atletice și nivelurilor ridicate de energie. Ca proprietar, va trebui să fiți dispuși să satisfaceți nevoile lor de exerciții trăind un stil de viață activ și să le aduceți pe toate aventurile. Cu o unitate de predare puternică instinctiv, pregătirea de rechemare va fi o mare parte din rutina băieților dvs!

17. Sealyham Terrier

Sealyham terrierii pot fi albi

Și nu în ultimul rând, Terrierul de la Sealyham. Crescând de un căpitan de armată pe piața de la Sealyham din Țara Galilor, ei sunt un terrier în spirit, dar cu o inimă mult mai blândă. Sealyhams au barbă magnifică și blănuri albe care se încadrează în jurul corpului lor într-o formă lungă, dreptunghiulară.

Aceasta este o rasă mai mică cunoscută la mulți, dar nu la Royals britanic. Cum ar fi Mama Queen și Prințesa Margaret au fost deosebit de îndrăgostiți de sealimii lor, la fel ca și la Hollywood, cum ar fi Grant Cary și Humphrey Bogart. Ghiciind că au fost mari fani ai bunătății, loialității și dorinței rasei de a vă bucura și de a le impresiona pe proprietarii lor.

Coaturile de vedete sunt rezistente la intemperii și nu aruncați prea mult, dar vor necesita periaj de mai multe ori pe săptămână pentru a preveni covorașul. Puteți să vă păstrați straturile scurte pentru a evita multă îngrijire, dar dacă doriți haina "spectacol", este posibil să doriți să aveți în mod profesionist de la Sealyham.

Cu un fundal de lucru, minorii sunt foarte energice și vor avea nevoie de multă exercițiu pentru a le menține fericiți. Fără ea, ei pot fi frustrați și pot provoca rău în jurul casei. Proprietarii raportează că salarii își pot păstra mâncarea, așa că antrenamentul ar trebui să se concentreze în jurul evitării acestora.

Considerații pentru rasele mici de câine albe

Indiferent dacă dețineți deja un câine alb mic sau căutați să adoptați sau să cumpărați unul, există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare.

Toate rasele au cerințele proprii de antrenament, exerciții și îngrijire, iar câinii albi mici nu sunt diferiți. Iată câteva lucruri de luat în considerare:

  • Unii vor avea probleme scheletice. Rajurile mici de câine albe (în special rasele de jucărie) sunt cunoscute ca suferind cu o serie de probleme scheletice, cum ar fi patellasul de lux sau displazia de șold. Riscul poate fi redus prin reproducerea responsabilă și prin Fundația ortopedică pentru animale (o bază de date publică pentru informații despre screening-ul de sănătate), este o resursă excelentă pentru asigurarea potențialului dvs. crescător a efectuat teste în conformitate cu AKC.
  • Ei pot obține petele rupe. Petele de rupere pot apărea în toate rasele, dar sunt mai vizibile în rasele de câine albe. Furnizarea de care nu sunt un simptom al unei probleme de sănătate subiacente, petele lacrimilor sunt foarte ușor de gestionat pentru a trata și a preveni.
  • Mulți necesită îngrijire elaborată. Aproape toate rasele menționate în acest articol necesită îngrijirea zilnică și o vizită la un groomer profesional la fiecare patru până la șase săptămâni. Igiena dentară este deosebit de importantă în rasele de jucărie, iar dinții lor ar trebui să fie curățați zilnic în plus față de întâlnirile dentare de rutină la VET.
  • Unii câini mici au probleme cu formarea casei. Deși nimeni nu știe exact de ce, Ratele mai mici sunt adesea mai dificil de găzduit.Unii cred că acest lucru se datorează vezicii lor mai mici, în timp ce alții cred că este de fapt mai greu pentru proprietari să antreneze mici rase. De exemplu, masele de câini de dimensiuni mari fac sunt mai mici și mai greu de găsit, iar indicii fizice sunt mai greu de văzut într-un câine mai mic.
  • Unii se pot scutura sau tremura. Uneori mici Câinii se pot scutura sau tremura. De obicei, inofensiv, poate fi motiv de îngrijorare în unele cazuri. Doar asigurați-vă că vorbiți cu medicul veterinar despre el dacă observați Fido tremurând frecvent.

***

A fost destul de aventură! Există o rasă mică de câine albă pentru toată lumea, din toate colțurile globului! Există pe această listă care sunt membri actuali ai familiei tale? Dacă da, vă rugăm să împărtășiți experiența dvs. cu comunitatea noastră în comentarii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 17 Rase mici de câine albe: canini dulce de zăpadă dulce