Cele mai bune rase de câine pentru vreme rece: canini pentru climă rece!

Câini mari pentru climatele reci

Există multe lucruri de gândit la alegerea unui nou pui pentru familia ta.

Printre altele, veți dori să luați în considerare dimensiunea, temperamentul, nivelul de energie și cerințele de îngrijire a noului dvs. câine, înainte de a lua o decizie. Dar este, de asemenea, important să vă gândiți la climatul dvs. local atunci când selectați un nou animal de companie. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care trăiesc în zone cu temperaturi neobișnuit de mari sau scăzute.

Ne vom concentra pe cei din ultima categorie de astăzi, așa că loviți-vă și împachetați-vă în timp ce Vorbim despre 10 canini care iubesc climatul rece.

Cele mai bune zece rase de câine la rece

Există o serie de rase care sunt confortabile în vreme relativ rece, dar următoarele 10 sunt printre cele mai potrivite pentru zăpadă și zăpadă.

1. Siberian Husky

Câini rece la rece

Având în vedere că au fost dezvoltate în Siberia - un teren sinonim cu vreme rece, sumbră - Huskies sunt destul de acasă în locuri unde suflă vânturile de iarnă. De fapt, sunt încă folosite de unii Echipe Iditarod, Chiar dacă nu sunt la fel de repede ca unii dintre concurenții lor (mai multe dintre ele apar și pe această listă).

Huskies sunt destul de populare printre iubitorii de animale de companie, iar motivele sunt destul de evidente: au un frumos, Wolf-ca Uită-te la ei, sunt iubitoare, inteligente și sunt întotdeauna în timp util.

Care a spus, Ei au cerințe foarte mari de exerciții și pot dezvolta tendințe distructive dacă nu li se permite să ardă suficientă energie, astfel încât acestea nu sunt o alegere excelentă pentru adăposturi.

Dacă sunteți un fan husky, luați în considerare și verificarea noastră Lista raselor mixte husky - Există câteva rase de cruce destul de cool acolo!

2. Mari Pyrenees

Câini care îi plac zăpada

Marele pirinei au fost inițial dezvoltați să trăiască cu o turmă de animale și să le păstreze în siguranță de pericol. Paturile lor lungi le-au ajutat să facă acest lucru prin:

Furnizarea de protecție împotriva lupilor și a altor prădători pe care acești puii pot avea nevoie de luptă.

Ajutând câinii să arate un pic mai mult de oi, care pare să facă oile să se simtă mai bine.

Menținerea câinilor calzi în timp ce dormi în aer liber alături de oi.

Pentru că au fost crescuți să trăiască departe de proprietarii lor, marele pirinei nu sunt la fel de afectuați ca și alte rase. Ei iubesc familiile lor și pot face animale de companie bune în casa dreaptă, dar nu vor niciodată Urmați-vă ca o umbră.

Dar acest lucru poate fi un lucru bun pentru unele familii, deoarece Marele Pyrenees nu sunt foarte predispuși la anxietate de separare. Ei, totuși, au nevoie de o curte mare la patrulare și Nu sunt cea mai ușoară rasă de a antrena (sunt puțin încăpățânați). Deci, asigurați-vă că întâlniți câțiva pirinei mari înainte de a adăuga una la domiciliu - mai ales dacă sunteți în căutarea unui prim câine.

3. Mastiful tibetan

Mai bine trăiți într-un climat destul de rece dacă adăugați un mastiff tibetan familiei tale. Ei se pot ocupa de temperaturile la rece doar bine, dar pot să se supraîncălzească foarte ușor în zilele fierbinți de vară.

Mastifii tibetan sunt acoperiți într-un strat dublu lung și pufos, care îi ajută să-i mențină calde chiar și pe cea mai rece vreme. Ca și Pirineii Mare, Coaturile lor lungi ajută, de asemenea, să accentueze dimensiunea lor și să ofere protecție împotriva lupilor și urșilor pe care ar fi de așteptat să o lupte în timp ce păziți animalele și proprietarii lor.

Mastifii tibetan sunt câini giganți, care ocazional ajunge la 150 de lire sterline sau mai mult în greutate! Acest lucru, combinat cu natura lor de cap, îi face pe câini provocatoare să dețină.

Pentru un proprietar cu experiență, unul dintre acești pui enorme poate fi o opțiune ușor de gestionat, dar Pentru proprietarul novice, Ar fi un meci inadecvat.

4. Alaskan Malamute

Câini care îi plac vremea rece

Probabil că vă așteptați la o rasă numită după 49a statul să fie potrivit pentru frig, și în cazul malamutei, ai avea dreptate.

Malamutes sunt câini de sanie, construit pentru a trage încărcături grele. Deși sunt mari (unii flirtează cu marcajul de 100 de lire), ele arată chiar mai mari decât sunt, datorită straturilor lor de lux.

Malamutele sunt câini cu adevărat prietenoși, care de obicei îi salută străini cu o coadă de vânt. Dar ei pot fi un pic antagonist față de alți câini și acestea sunt adesea destul de agresive față de pisici.

Ca și în cazul aproape tuturor celorlalte rase, vor beneficia puternic de socializarea și formarea timpurie.

5. Saint Bernard

Câini iubitoare de zăpadă

Saint Bernards au o istorie de lucru perioade lungi în aer liber în temperaturi de răcire osoasă. Ei au fost inițial crescuți pentru a efectua o varietate de sarcini, dar ele sunt Cele mai cunoscute pentru a ajuta la găsirea și salvarea persoanelor rănite sau pierdute care vizitează Alpii elvețieni. Întregul lucru de baril-brandy-tour-the-gât este probabil doar a mit, Dar îmi place să cred că este adevărat.

Sfântul Bernards sunt câini giganți - Persoanele mari se apropie de 175 de kilograme și stau la 30 de centimetri la umăr. Deși acești giganți blânzi sunt minunați cu copiii și fac prieteni cu ușurință, ei sunt destul de încăpățânați și adesea provocând să se antreneze. În consecință, majoritatea primilor proprietari ar trebui să caute o altă rasă la rece.

6. Samoyed

Câini meteorologice rece

Inițial dezvoltat la efective de efective și să tragă sanile în jurul înghețate siberian pustie, Samoyeds au fost în cele din urmă însărcinate cu efectuarea unei sarcini și mai importante - păstrarea proprietarilor lor calzi în timpul nopților rece de iarnă. Acest lucru înseamnă că Samoyeds nu sunt doar spectaculosi potrivite pentru vreme rece, ei iubesc, de asemenea, înfundarea cu oamenii lor!

Samoyeds sunt frumoși câinii fericiți-norocoși care caută mereu o aventură. Sunt extrem de iubitoare și afectuoase cu familiile lor, dar nu sunt deosebit de strălucitoare, nici nu sunt foarte interesați să vă plăcească comenzi și trucuri de învățare.

Ei, de asemenea necesită un pic de îngrijire regulată, Deci, în timp ce Sammies (așa cum se numește adesea) au cu siguranță o mulțime de lucruri, nu sunt o alegere ideală pentru cei noi pentru câini și proprietari care nu doresc Petreceți o bucată decentă de schimbare, luând pooch-ul lor la groomer in fiecare luna.

7. Câinele de munte Bernese

Câini care tolerează vremea rece

Nu au fost destul de mari, câinii de munte Bernese ar fi probabil Unul dintre cei mai buni câini pentru noii proprietari din lume. Dar, din păcate, aceste goofinte afective și iubitoare variază de la aproximativ 75 la 125 de lire sterline, care este un pic cam mare pentru novicii dețineți câini.

Cu toate acestea, câinii de munte Bernese sunt câini remarcabil de plăci și sunt chiar acasă în climatul rece. Inițial dezvoltat în Elveția, acești câini au fost responsabili pentru a trage încărcături grele și de păzire a animalelor. Câinii de munte Bernese au o haină de blană foarte densă, care îi va menține calzi în toate cele mai mici temperaturi.

Acestea sunt câini foarte înalți, deci este important să le oferim o curte mare și o mulțime de oportunități de exercitare. Câinii de munte Bernese sunt destul de inteligenți, și cea mai iubire plăcută de persoana lor, astfel încât adesea excelează la studiile de ascultare.

8. Newfoundland

Câini buni pentru climă rece

Chiar imaginea unui câine de lucru, Newfoundland a efectuat o serie de locuri de muncă pe tot parcursul istoriei sale. in orice caz, Sunt cel mai observați pentru a ajuta pescarii să lucreze la plase. Pentru a efectua acest tip de muncă în apele frigidere din Newfoundland, aveau nevoie de o haină dublă dens, rezistentă la apă (să nu mai vorbim de a Dragostea apei).

Newfoundlands sunt renumiți pentru comportamentul lor blând și o dispoziție calmă. Ei nu sunt la fel de bubbly ca niște veri de recuperare, cum ar fi Retrieverii Labrador, dar ei fac prieteni destul de ușor. Ele sunt mult mai mult decât retriever-ul dvs. mediu și ei exudă puterea cu fiecare pas.

Newfoundlands sunt inteligenți, capabili și dornici să vă mulțumească și pot face animale de companie destul de bune pentru cei cu spațiu și timp pentru a dedica unui animal atât de mare și jucăuș.

9. Akita

Câini ca zăpada

Akitas au una dintre cele mai luxoase haine pe care le veți simți vreodată și este la fel de eficient împotriva frigului așa cum ați crede că este. Akitas sunt foarte bine adaptate la vremea de iarnă, iar corpurile lor robuste își fac mai eficient hainele dens.

Unul dintre câinii cei mai curajoși cresc vreodată, Akitas au fost însărcinați cu redevența de păzire, precum și cu mistrețul de vânătoare, ursul și alte pradă formidabilă. Ei iubesc familia lor profund și formează legături foarte puternice cu proprietarii lor, dar unele Akitas pot fi descrise ca "Pickly."Cele mai multe sunt suspicioase pentru alte persoane și de multe ori au probleme cu alți câini.

Combinația dintre dimensiunea lor mare (unele persoane depășesc 120 de lire), putere și natura de protecție le face a Alegerea slabă a rasei pentru începători. Dar cu experiență Proprietarii câinilor caută o loial Prieten și încălzirea piciorului toasty va iubi, probabil, akitas și le găsește o rasă mare pentru a deține.

10. Dog american Eskimo

Câini care îi plac frigul

La fel ca Huskies și Akitas, câinii americani Eskimo sunt membri ai Grupului Spitz & # 8212; o colectie de Paza si rasele de tragere a sanierii caracterizate de parul lung, adesea albi si urechile. Ei sunt, totuși, mult mai mici decât multe alte spituri; Câinii americani Eskimo cântăresc de obicei doar 20 până la 40 de lire sterline.

Cele mai multe spituri grindină din locațiile nordice și posedă o serie de adaptări care îi ajută să prospere în vreme rece. Aceasta include, printre altele, o haină lungă, groasă și o coadă de bushy - toate pe care le puteți vedea în câinele american Eskimo.

Spre deosebire de multe dintre rudele lor apropiate, care au fost inițial dezvoltate pentru a trage sansa, Câinii americani de Eskimo au fost însărcinați cu păzind familiile și teritoriile lor. Membrii moderni ai rasei păstrează această atitudine ușor suspectă și sunt rapizi să scadă la amenințările percepute.

Câinii americani de Eskimo pot face animale de companie bune pentru începători, și pentru că nu au fost inițial crescuți să fie câini de sanie, ei nu sunt la fel de energici ca Huskies și alți câini de săniuș.

Ceea ce face un câine bine potrivit pentru frig?

Nu ia un geniu pentru a afla asta Câinii cu haine lungi sunt de obicei mai potrivite pentru vreme rece decât cei cu straturi scurte. O privire trecută la lista de mai sus va confirma cât mai mult.

Dar Există câteva alte trăsături și caracteristici care ajută câinii să facă față frigului. Unele dintre cele mai notabile includ:

Dimensiunea corpului mare

Pur și simplu, cu atât mai puțină pielea are un animal în raport cu greutatea corporală, cu atât mai lent va pierde căldura în mediul înconjurător. În consecință, dacă luați în considerare două animale cu forme similare ale corpului, individul mai mare va rămâne mai cald pentru mai mult decât cel mai mic.

Acest lucru explică de ce ar putea fi nevoie să puneți un pulover Doggie pe Chihuahua înainte de a merge într-o clădire cu aer condiționat, dar marele tău Dane se poate pantaloni și se afla pe țiglă pentru întreaga vară.

Și nu uitați și # 8212; Câinii mari vor fi, de asemenea, capabili să stea deasupra zăpezii, mai degrabă decât să trebuiască să ardă prin el.

Urechi mici

Urechile sunt radiatoare fantastice, deoarece nu numai că au o mulțime de piele pentru greutatea lor, sunt, de asemenea, pline de vase de sânge. Acest lucru le face perfecte pentru a scăpa de excesul de căldură a corpului.

Asa de, Câinii care grindină de la climatele calde tind să aibă urechi mari, în timp ce cele adaptate pentru vreme rece au, de obicei, urechi mai mici.

Coats dublu

O mulțime de câini au haine lungi, dar blana lungă nu face neapărat o pătură bună (de exemplu, Lhasa APSO, de exemplu, au haine lungi, dar nu sunt deosebit de confortabile la temperaturi scăzute).

Câinii care sunt cu adevărat potriviți pentru vremea rece au adesea o haină lungă, dar au întotdeauna ceva mai bun: un strat dublu deosebit de gros.

Multe rase au un strat dublu compus dintr-un strat exterior exterior și un substrat în jos, dar Câinii de pe această listă au subsoluri care sunt luxos dens și oferă căldură de neegalat. Din păcate, hainele duble groase în cele din urmă, astfel încât acestea nu sunt fără dezavantajele lor.

Câini în zăpadă

Dacă câinele dvs. nu este tăiat pentru frig?

Nu vă faceți griji dacă câinele dvs. nu-i place vremea rece și # 8212; Există o serie de modalități prin care vă puteți ajuta Pooch Pooch Sun-Loving rămâne confortabil în vreme rece.

Booties

Booties sunt o modalitate ușoară de a vă proteja labele puilor pe suprafețe aspre, dar ei vor ajuta, de asemenea, să-i păstreze toatsies toasty.

Cele mai bune (noi Recomandă câteva papuci de câine de top aici) sunt dovada apei, așa că vor ajuta la menținerea picioarelor câinelui uscat. Booties va oferi, de asemenea, o tracțiune mai bună și vor proteja labele poochelor, ceea ce va ajuta la prevenirea rănilor în timp ce mergeți pe terenul înghețat.

Îmbrăcăminte

Un bun Pulovere de câine sau jacheta poate face diferența dintre o canină confortabilă și una care doar numără secunde până când se poate întoarce înăuntru.

Pulovere, având în vedere potrivirea lor, probabil, oferă un pic mai multă căldură decât jachete, dar Jachete de doggie de iarna va oferi, de obicei, o mică protecție mai bună împotriva elementelor. În practică, nu există niciun motiv pentru care nu puteți utiliza atât dacă aveți nevoie.

Evitați vremea umedă

Dacă câinele dvs. nu este construit pentru temperaturi scăzute, nu doriți să faceți lucrurile să fie mai greu mai grele, mergând pentru plimbări când plouă sau ninsoare.

Orice umiditate care ajunge pe câinele tău va avea tendința să o facă mai rece, așa că ar trebui să încerci să Profitați de ferestrele de vreme uscată ori de câte ori este posibil.

Dacă nu puteți evita ieșirea când este umed, cel puțin utilizați o umbrelă sau potriviți câinele cu unelte de ploaie să o țină cât mai uscată posibil.

Utilizați o casă de câine încălzită

Suntem de părerea generală că majoritatea câinilor ar trebui să li se permită să doarmă în interior ori de câte ori este posibil. Dar, există câteva cazuri în care acest lucru nu este simplu fezabil.

Câinii care sunt însărcinați cu îndatoriri de păzire, de exemplu, vor trebui adesea să patruleze spații în aer liber, indiferent de vreme.

În astfel de cazuri, cel mai uman și mai responsabil lucru de făcut este furnizați câinele dvs. cu un adăpost încălzit de un anumit tip. Din fericire, există o serie de case de câine pe piață care fac fantastic Încălcările meteorologice la rece pentru câinii care trebuie să doarmă în aer liber.

Partea dvs. de câine este ursul polar? Îi place să se desprindă în zăpadă și să se joace în zilele de iarnă cu vânt? Ați ales-o în mod specific pe baza toleranței rasei de vreme rece sau a fost doar un bonus frumos? A găsit-o prea rece pentru a ieși afară?

Aș dori, de asemenea, să auzim de la cei care trebuie să-și îmbină pooch-ul atunci când mercurul plummets. Ați găsit o modalitate deosebit de inteligentă de ao menține cald în timpul plimbări?

Spuneți-ne totul despre aventurile dvs. de canină la rece!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune rase de câine pentru vreme rece: canini pentru climă rece!