Cele 10 rase de câine cele mai încăpățânate

Cele 10 rase de câine cele mai încăpățânate

Toți câinii au o personalitate unică, dar nu este un secret că anumite rase vor avea o predispoziție specială la trăsăturile de personalitate. Indiferent dacă este ceva de un livewire cu energie nesfârșită sau un câine Velcro care iubește să fie în apropiere - fiecare dintre aceste trăsături vine cu o serie de beneficii, precum și dezavantajele naturale. O astfel de predispoziție este încăpățânată - și, dacă căutați câini care sunt încăpățânați în mod natural, sau doriți să evitați aceste rase, aceasta este lista pentru dvs.

Beagle

Beagle pe luncăCu o linie de întoarcere de la până la 400 î.Hr., Beagle are o istorie extinsă, deși liniile directoare privind rasa specifice nu au fost aduse în joc până în secolul al XIX-lea. Se crede că strămoșii lor au fost aduși în Anglia cu romanii, unde puii lor de vânătoare de iepure erau încrucișați cu câinii locali. De-a lungul timpului, acestea au ajuns să fie beaglele iubitoare, încăpățânate și afectuoase pe care le cunoaștem și le iubim astăzi.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru beagles

Stând la aproximativ 13 centimetri la umăr, acestea sunt o rasă scurtă și de stocare care se adaptează bine la locuirea în apartamente. Sunt pupuri incredibil de curioși, în special atunci când vine vorba de mirosuri, deoarece pot fi purtate cu ușurință de a căuta mirosuri - adesea ignorând proprietarul lor, dacă mirosul este suficient de interesant. Desigur, ei sunt, de asemenea, foarte încăpățânați și vor necesita o mulțime de formare de ascultare de la o vârstă fragedă, precum și o mulțime de socializare, pentru o gospodărie fericită.

Siberian Husky

Portret de Husky Siberian în toamnăMasiv afectuos și mare pentru familii mari, cu o casă mare de oferit, Husky Siberian este un partener jucăuș care se întâmplă, de asemenea, să fie una dintre cele mai încăpățânate câine de câine. Ele sunt, de asemenea, notoriu dificil de antrenat și pot deveni cu ușurință una dintre cele mai neascultătoare rase de câine, fără o mână fermă în formare.

Aceștia nu sunt câini care să fie bine să fie pe cont propriu pentru perioade lungi de timp, deoarece doresc interacțiunea cu pachetul lor. Vor avea nevoie, de asemenea, de o mulțime de exerciții fizice și îngrijirea zilnică. Acestea fiind spuse, odată ce acest câine a avut o mulțime de antrenament și devine bine socializat, veți găsi rapid că această fiară delimită se poate potrivi chiar în casa ta ocupată. Din păcate, datorită naturii lor naturale încăpățânate, această rasă de câine este una dintre cele mai frecvente rase de câine pentru a ajunge în adăposturi. Din acest motiv, recomandăm o mulțime de citire pe husky, înainte de a cumpăra sau adopta.

Akita

Akita DogInițial crescute pentru îndatoririle de pază în Japonia Feudal, Akita este un însoțitor stoic, neînfricat și loial. Bineînțeles, cu aceste trăsături de personalitate, se așteaptă ca această rasă de câine să fie, de asemenea, una dintre cele mai încăpățânate rase de câine. Niciodată nu vă sprijiniți de la o luptă și protejarea în mod feroce a familiilor lor, această rasă poate fi o mână pentru proprietarii de câini neexperimentați.

Incredibil de sensibil, acest câine nu se potrivește gospodăriilor aglomerate, deoarece venirea constantă a vieții de zi cu zi pot provoca stres semnificativ. Cu toate acestea, pentru casele mai mici și gospodăriile unice, Akita este o alegere fantastică pentru un prieten blană. Perechile lor de personalitate foarte afectuoase bine cu natura lor încăpățânată, împrumutându-se unei singure persoane, peste toate celelalte și au fost atenți la străini. Doar să fiți conștienți de faptul că această rasă de lucru are nevoie, de asemenea, de o mulțime de exerciții fizice, să ardă toate excesul de energie.

Ați putea, de asemenea, să vă placă articolele noastre despre: Cele mai bune rase de câine pentru studenți și Cele mai bune rase de câine pentru bărbați singuri

Dachshund

Cute Black Dachshund PortretMic, dar puternic, Rasa de câine dachshund poate să nu se întâlnească ca fiind foarte încăpățânată sau o rasă de câine moody, dar cu siguranță știu cum să dețină propria lor. Inițial crescut pentru a lupta cu Badgers, unde primesc numele lor ("Dasch", adică Badger și "Hund", adică Hound), acești câini mici sunt surprinzători duri și vin cu o mulțime de energie, să cizme. Sunt extrem de adaptabili și fac câini mari pentru locuință, datorită dimensiunii lor mici și cât de ușor trebuie să aibă grijă.

La fel ca multe rase de câini mici și jucării, Daschshund - denumit și câinele Wiener sau Doxie - poate fi foarte protector asupra membrilor preferați ai familiei. Din acest motiv, socializarea corectă este importantă de la o vârstă fragedă. Aceasta este o rasă inteligentă, cu o doză mare de pradă, atât de multă pregătire este necesară pentru a-și distrage atenția și a lucra cu natura lor încăpățânată.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru dachshunds

Terrier scoțian

Terrierul scoțianTerrierul scoțian este una dintre cele mai încăpățânate rase de câine de pe planetă. Acest lucru, combinat cu natura lor independentă, le poate face una dintre cele mai dificile rase de câine să dețină. Din cauza acestor trăsături de caractere, ei necesită o mulțime de o singură dată pentru a se asigura că antrenamentul lor este de până la zero. Acestea fiind spuse, această rasă de câine încăpățânată este, de asemenea, foarte adaptabilă și foarte afectuoasă cu familia.

Nivelul ridicat de energie al acestui câine poate fi ușor contracarat cu o plimbare bună, în fiecare zi, făcându-le una dintre cele mai ușoare rase de câine pentru a lucra cu. Odată ce au avut plimbarea lor și o joacă rapidă, vor învăța repede și vor fi dornici să vă rog. Pentru cei cu grădini, proprietarii se vor găsi în curând liberi de creaturi din curte, în loc de niște găuri pe care acești câini le iubesc să sapă. Sunt, de asemenea, minunați pentru viața de viață, deși au tendința de a vocaliza, cu voce tare!

Bulldog englez

Salutând de la un trecut sângeros ca câini de luptă în sânge, buldogul englez are un stil de viață mult mai relaxat, în aceste zile. În schimb, vă puteți aștepta la o mare lazieră, multă companie mai prietenoasă, cu acest câine încăpățânat, dar afectuos. Ideal pentru proprietarii de animale de companie, acest prieten blană este incredibil de ușor de îngrijorat și funcționează bine cu aproape orice gospodărie, datorită naturii lor adaptabile.

Cu o construcție scurtă, stocată, natura lor încăpățânată se potrivește cu aspectul lor - deoarece aceasta este una dintre cele mai bune rase de câine din lume. În timp ce în general este foarte răcit și fericit, acest lucru se poate dezvălui uneori prin dezinteresul lor în a face ceea ce li se spune. În schimb, ar fi mult mai degrabă un câine de tur decât să ruleze ture în jurul blocului - ceea ce poate însemna că sunt predispuși să câștige rapid greutatea. Dacă sunteți în căutarea de a aduce această casă de câine cu dvs., fiți gata să aveți unele argumente despre exercitarea cu noul dvs. membru al familiei.

Dogo Argentino

Dogo Dogo Argentino în naturăUna dintre cele mai excepțional de inteligente și hardy rase, Dogo Argentino necesită o pregătire amplă de la o vârstă fragedă și natura lor încăpățânată nu se potrivește proprietarilor de animale de companie. Fără o mână fermă în formare și o mulțime de socializare cu alte animale de companie și oameni, această rasă poate deveni rapid agresiv. Mulți proprietari se luptă cu acești câini, datorită trăsăturilor lor de protecție naturală și a driverii de pradă și, astfel, acești câini sunt, din păcate, adesea administrați adăposturilor, deoarece pot fi greu de manevrat.

Având în vedere acest lucru, este important să rețineți că o rasă bine socializată și instruită, cum ar fi acest lucru poate face un prieten de neprețuit și de-a lungul vieții. Cu o mulțime de exerciții fizice și stimulente mentale, proprietarii vor găsi un favorit ferm în această rasă, care poate fi, de asemenea, foarte afectuos cu maestrul potrivit.

Shar Pei

Chineză Shar Pei Portret Puppy PortretCunoscută pentru pielea lor și natura protectoare, Shar Pei are o istorie extinsă, datând din dinastia dinastiei Han (200 î.Hr.). Creșterea lor originală a fost potrivită într-o gamă largă de scopuri, de la pază, vânătoare și îndrumă până la cea mai cunoscută slujbă de a fi folosită pentru sânge. În aceste zile, totuși, sunt mai cunoscute pentru a fi tovarășii fantastici și sunt încă folosite pentru a proteja proprietățile, datorită predispoziției lor pentru a-și păzi casa.

Aceste rase necesită o mulțime de îngrijire, deoarece o igienă slabă poate duce la o piele crăpată, infectată și dureroasă în zonele încrețite ale corpului lor - în special în jurul zonelor capului și gâtului. Ele pot fi, de asemenea, foarte tare, iar vocalizațiile frecvente sunt de așteptat cu acești câini. În gospodăria dreaptă, acești câini sunt animale superbe și pot face pentru tovarășii de-a lungul vieții.

Weimaraner

Câine și copac uscatÎnalt, cu o prezență comandantă, Weimaraner este un fir live de pooch, care necesită o mulțime de exerciții fizice și stimulente mentale, pentru a ajuta la arderea streak-ului lor natural încăpățânat. Acești câini fac animale de companie fantastice sub proprietari experimentați și sunt cunoscuți că au fost partea dreaptă a jucăușilor și afectuoasă.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru Weimaraners

Inițial crescând ca un Gundog, pentru a ajuta la scoaterea cerbului și animalele mai mari, statura lor puternică și construirea impresionantă, combinată cu unitatea lor de pradă naturală, pot face acești câini încăpățânați unul dintre cele mai dificil de îngrijit. Acestea fiind spuse, cu suficient spațiu pentru a fugi libera și o mulțime de formare, aceasta este una dintre cele mai bune rase pentru gospodării mari și active. În casa dreaptă, sunt incredibil de sensibili și se înțeleg foarte mult cu copiii, precum și de a fi foarte ușor de antrenat.

Russel Terrier

Jack Russell terrierO rasă relativ nouă, în comparație cu alții pe lista noastră, Jack Russel Terrier câinele este o alegere foarte comună pentru o gamă largă de gospodării. Foarte excitabile, fericite și inteligente, acest câine a fost inițial creat să vâneze vulpi în sudul Angliei. Cu toate acestea, picioarele lor rapide și energia înaltă, combinată cu prietenia lor și ușurința de antrenament, le-au făcut curand incredibil de popular cu tot felul de proprietari.

Aceste zile, Jack Russell Terrier este una dintre cele mai frecvente rase de câine din lume. Energia lor fără limite și mintea rapidă, făcându-le alegerea ideală pentru o gamă largă de nevoi, de la emisiunile TV până la tovarăși simpli. Dacă căutați un câine care se poate ocupa de tot, de la agilitate pentru a fi un partener prietenos pentru familie, puteți merge departe cu acest câine.

Surse:

  1. Cele mai puțin 9 rase de câine încăpățânate, Pets4homes
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele 10 rase de câine cele mai încăpățânate