Cele mai bune rase de câine pentru familii ocupate

Câini pentru familii ocupate

De la practicile de fotbal la lecțiile de dans la funcțiile școlare la timpul familiei, nu există prea mult timp liber în timpul unei zile tipice în viața unei familii aglomerate. Cu siguranță nu este mult timp pentru a avea grijă de un nou pooch.

Dar nu vă faceți griji - există o rasă de câine care va fi perfect fericită în a vă alătura stilului tău de viață agit!

Adăugarea oricărui pui nou familiei dvs. este un mare angajament de timp și energie; asa de, Înainte de a vă îndrăgosti de un prieten blană, asigurați-vă că rasa este compatibilă cu stilul dvs. de viață.

Familia dvs. va avea nevoie de un pooch cu temperamentul potrivit și la nivelul energiei și unul care poate trece fără probleme în gospodăria dvs.

Alegerea câinelui drept este o alegere dificilă - este ușor să fii influențat de aspectul drăguț sau de personalități amuzante, dar asta nu înseamnă că este cel mai bun meci pentru familia ta.

În acest articol Vom oferi câteva considerații atunci când alegem o pooch, și apoi vom spargeți unele dintre cele mai bune rase de câine pentru a vă potrivi familiei aglomerate.

Trăsături pentru a căuta într-un câine pentru o familie ocupată

Deși fiecare câine este diferit de o personalitate unică, Alegerea unui câine pe baza dispoziției lor naturale este esențială Pentru a găsi potrivirea perfectă pentru familia ta.

Nu numai că o rasă potrivită vă face viața mai ușoară, dar înseamnă că veți da noul dvs. Pooch Cea mai înaltă calitate a vieții posibilă.

Iată câteva trăsături pe care familiile ocupate ar trebui să le caute atunci când se decide asupra unei rase:

Alegeți o rasă care este minunată cu copiii.

La fel ca unii oameni iubesc copiii, unii câini iubesc copiii. Alții nu.

Asta nu înseamnă că câinii care nu sunt prietenoși, nu fac animale de companie excelente, dar evident că nu sunt alegerea potrivită pentru o casă plină de oameni mici. Asa de, Alegerea unei rase care este în mod natural Docile este o necesitate.

Este, de asemenea, o idee bună Alegeți un pooch care este proporțional în înălțime pentru copiii dvs. În mod inevitabil, câinii devin excitați și sari, deci nu veți dori ca noul dvs. Pooch să bată tot timpul copiilor.

Alegeți o rasă care se poate alătura activităților familiale.

Următorul tău câine va fi membru al familiei tale, așa că vrei să vrei Alegeți o rasă care se bucură de tipurile de activități pe care le-ați plăcut și echipajul dvs.

Dacă, de exemplu, familia dvs. este tipul de outdoorsy, veți dori Alegeți un câine care iubește mersul pe drumeții sau înot în lac.

În mod similar, dacă familia dvs. este mai mult pe partea low-key, căutați un cartof cu canapea cu consum redus de energie, care este mulțumit să stea în timp ce copiii urmăresc Netflix.

Alegeți o rasă care se poate ocupa singură (dacă este necesar).

Este important Luați în considerare cât timp va trebui să cheltuiți puștiul dvs. singur Când selectați o rasă.

Pur și simplu pune, Unii câini se ocupă singuri mai buni decât alții.

Unele rase se pot ocupa fără a fi nevoie de supraveghere constantă și pot fi perfect fericite să rămână acasă pentru o perioadă de timp ținând jos canapeaua. 

Alții pot avea probleme cu anxietate de separare și ar putea rupe piesa de acasă în afară de piesă dacă este forțat să aștepte acasă singur în timp ce familia este în afara și despre.

Acest lucru nu este o imensă considerație pentru familiile cu un părinte de ședere sau cineva care lucrează de acasă. Câinii din astfel de familii vor avea întotdeauna un pic de companie umană.

Dar, Dacă toți subsolurile din familia voastră ies în ușă în fiecare dimineață, veți dori să alegeți un câine care să se ocupe de acest tip de stil de viață.

Alegeți o rasă care este ușor (sau deja) instruită.

Este clar că fiecare catelus va avea nevoie de unii Instruire de bază de ascultare, Dar unele rase tind să aleagă lucrurile mai repede decât altele.

Și pentru că programul hectic al familiei dvs. nu lasă mult timp pentru școala de catelus, Veți dori un câine care poate sări chiar în stilul dvs. de viață și nu va cere să vă petreceți o mulțime de timp de formare și consolidarea comportamentelor dorite.

Dacă sunteți în căutarea de a obține un pup, acest lucru înseamnă că scopul unei rase care este alimente, ușor de tren și dornic să vă rog. Cu toate acestea, multe familii ocupate pot fi mai înclinate să adopte un câine adult care a fost deja instruit.

Adoptați un câine pentru adulți! Adoptarea unui câine pentru adulți poate fi grozavă pentru familiile aglomerate, deoarece acestea au deja elementele de bază și în jos. Vă recomandăm să vizați un câine cu cinci ani sau mai mult, când personalitatea lor este bine stabilită și au început să se calmeze peste anii adolescenți.

Dacă aveți în vedere adoptarea unui câine pentru adulți, asigurați-vă că ați verificat-o Ghid de adopție a câinilor și scorcard care vă poate ajuta să decideți ce trăsături vă căutați în câinele dvs. de vis și vă va arăta cum să evaluați candidații de câini.

Alegeți o rasă care este probabil să se întâlnească cu celelalte animale de companie.

Dacă aveți deja un câine sau o pisică, este vital ca tu Selectați o poveste care se va întâmpla bine cu celelalte animale de companie. Nu vrei să-ți aduci noul câine acasă, doar pentru a afla că vrea să urmărească pisica în jurul valorii de toată ziua.

Până la un punct, Atitudinea noului câine față de alte animale de companie va varia în funcție de personalitatea sa individuală (și invers). in orice caz, Unele rase au unități de înaltă pradă (ne uităm la tine, Huskies), și este puțin probabil să se înțeleagă armonios.

Dimpotrivă, multe rase & # 8212; Inclusiv laboratoarele și retrieverii de aur, printre altele & # 8212; Va considera adesea celelalte animale de companie să fie și familia.

Cele mai bune rase pentru familii ocupate

9 cele mai bune rase de câine pentru familii ocupate

Acum, că știți ce va trebui să căutați atunci când luați un pooch pentru familia dvs. aglomerată, să vorbim despre unele dintre cele mai bune rase pentru dvs. și echipajul vostru!

1. Collie de frontieră

https: // instagram.COM / P / B6GDXT4NKAW /

Dacă familia dvs. este în căutarea unui câine cu Frumusețea, creierul și energia pentru a ține pasul cu activitățile dvs. preferate, apoi o collie de frontieră (sau Border Collie Mix) este mâinile în jos alegerea potrivită.

Copilul poster al grupului de herding este, de asemenea, cunoscut ca fiind una dintre cele mai deștepte și mai dulci rase, făcându-le un partener de top pentru o familie în mișcare.

Coliciile de frontieră sunt Dimensiunea perfectă pentru copii, stând între 18 și 22 de centimetri înălțime la umăr. Născut cu instincte de vânătoare, ele sunt super atletice și întotdeauna în jos pentru o plimbare de familie sau o plimbare cu mașina.

Cel mai bun lucru despre coloanele de frontieră este cât de ușor pot fi instruiți.

În timp ce va trebui să lăsați deoparte un timp suplimentar pentru îngrijirea, ascultarea și dorința lor de a le face ca rasa perfectă să sară chiar în rutina familiei tale. 

Aceste pooches luminoase sunt potrivirea ideală pentru un stil de viață cu paced rapid și # 8212; inteligent, trenabil și afectuos, collie de frontieră este a O alegere excelentă pentru familiile din mișcare!

Fiți conștienți de faptul că sunt cele mai potrivite pentru familiile cu copii mai mari, deoarece tendințele lor de vindecare pot duce la nimicirea la călcâiul micilor copii.

Colonele de frontieră sunt, de asemenea, o alegere slabă pentru echipajele de cartofi de canapea, deoarece sunt o energie foarte mare.

2. Cavalier King Charles Spaniel

https: // instagram.COM / P / B66TQRBHDSU /

Bred pentru Royalty, dar totuși umil la inimă, frumosul cavalier, regele Charles Spaniel, încă mai dă de pe prințul pustiu sau prințesă vibrații.

Acești câini izbitoare sunt O mare opțiune pentru o familie fără o mulțime de timp suplimentar pentru recrearea în aer liber

În afară de o sesiune săptămânală îngrijire, este regele de la Cavalier Charles Spaniels Pui destul de mici de întreținere. Deși încă mai au nevoie de plimbări zilnice pentru a-și întinde picioarele, nu necesită exerciții fizice consistente și de activitate pentru a fi fericiți.

Ei tind să fie Mare cu copii și iubesc destul de mult orice persoană pe care o întâlnesc. Ei sunt a mare câine mic pentru copii, cântăresc la doar

Scopul principal al regelui Cavalier Charles Spaniel este de a-și păstra oamenii fericiți, așa că Formarea este o briză. ei Nu-ți place să fii singur pentru perioade lungi de timp, dar ei sunt minunați pentru familiile pline de homebodies.

3. Labrador

https: // instagram.COM / P / B3Z5PXIJ40E /

Retrieverul de Aur este una dintre cele mai populare rase ale Americii pentru nenumărate motive. Cu o mare personalitate și o doză sănătoasă de atletism înfășurat într-o haină de aur lucioasă, această rasă este într-adevăr Jack de toate tranzacțiile!

În ultimii ani, în special, Retrieverii de Aur au fost instruiți în mod obișnuit pentru munca practică ca câini de serviciu, văzând câini de ochi și bombe-sniffers.

Inteligența lor și ascultarea naturală îi fac ajutoare dedicate, și asta îi face dornici să vă placă și familia. 

Un retriever de aur va DOTE pe copiii tăi păstrează-i ocupat joc timp de ore la sfârșit. Ca membri ai grupului sportiv, sunt o rasă activă și iubesc activitatea fizică.

Rețineți că retrieverii de aur într-adevăr încorporează expresia "cel mai bun prieten al omului", așa că ei nu-i place să rămână singuri pentru perioade lungi de timp. Dar pentru familiile care le pot oferi acestor pui o atenție deosebită, ei vor deveni cu siguranță cel mai bun prieten al familiei tale, de asemenea!

4. Labrador Retriever

https: // instagram.COM / P / B662IXBFTZ- /

Indiferent dacă preferați laboratorul de ciocolată, galben sau negru, rasa (și Amestecați cu laboratoare) este un altul dintre cele mai populare din Statele Unite.

Laboratoarele sunt cunoscute pentru a fi mai ales bun și loial care le face un animal de familie perfect pentru mulți. 

De-a lungul spectrului de culori laborator, temperamentul lor este consecvent: Laboratoarele din toate culorile sunt goofball-uri iubitoare.

Îi iubesc pe toți, canini sau umani și Natura lor blândă îi face grozav cu copiii. Ei tind să fie destul de toleranți pooches, făcându-i un prim câine perfect pentru copii. 

Laboratoarele sunt cele mai cunoscute pentru ei dragostea marelui în aer liber și activitate fizică, în special înot. Dacă aveți o piscină, laboratorul tău va fi în ceruri!

Unul dezavantaj este că sunt de obicei un pic pe partea mare comparativ cu alte rase din listă. În timp ce sunt giganți blânzi, adulții tind să fie în intervalul de 70 de lire. Dimensiunea lor mai mare plus nivelurile lor mai mari de energie ar putea fi Un pic mai mult pentru copiii mai mici.

5. Pudel

https: // instagram.COM / P / B66PDYMPQVQ

Dacă căutați un pooch cu Supermodel arată și o mulțime de personalitate, Poodle este o opțiune perfectă. Deși sunt membri ai grupului de jucării, nu fi păcălit - Poodle este mai mult decât o față frumoasă.

Poodle sunt crescută într-o varietate de dimensiuni: jucărie, miniatură și standard. Ai TOpțiunea de a alege dimensiunea perfectă pentru familia ta și copii, în timp ce variază de la aproximativ 9 inci până la 24 de centimetri.

ei În mod natural, iubesc oamenii și doriți să fiți lângă dvs., așa că veți avea partenerul perfect al mașinii. Ei sunt cunoscuți pentru ei minți strălucitoare și personalitățile lor fermecătoare, așa că sunt Superb cu copiii și simplu de antrenat de asemenea.

Poodles sunt, de asemenea, "hipoalergenice", Deci, sunt o alegere excelentă pentru familiile cu persoane care suferă de alergie. Dezavantajul la acel haină frumoasă este că are nevoie de multă înfrumusețare. Va trebui să găsiți timp pentru excursii regulate la un groomer profesional.

6. Beagle

https: // instagram.COM / P / B664SP6HGJT /

Sincer, există o rasă cu o față mai iubitoare decât Beagle?

In timp ce ei pot fi un pic sassy, De obicei sunt mai dulci decât orice altceva. Acest câine frumos vă va păstra familia de îngrijire toată ziua, în fiecare zi.

Beagles iubesc să fie în jurul oamenilor, Tânăr și bătrân, astfel încât copiii sunt un meci minunat. Dimensiunea lor compactă îi pune la nivelul ochilor la un copil, făcându-le înălțimea perfectă pentru a fi noul prieten al copilului tău.

Acești câini Dragostea de a fi afară unde pot explora noi mirosuri și sniff în jur de ore. Pentru familia iubitoare în aer liber, acești pui prețioși sunt o potrivire perfectă.

Beagles tind să necesită o mai mare întreținere în îngrijire decât puiul mediu cu părul scurt, precum și atenția consistentă și exercițiile zilnice.

Sunt, de asemenea voce patru subsoluri, care poate fi iritant pentru cei care premiază pacea și Liniște.

Dar acea față iubită și personalitatea prețioasă va face în valoare de timp!

7. Boston Terrier

https: // instagram.COM / P / B6V3OX1HMMD /

Căutând o canină de dimensiuni distractive cu o personalitate mai mare decât viața? Boston Terriers sunt Clever puțin semeni, cunoscut pentru inteligentele lor și anticurile lor amuzante.

Boston Terriers sunt Câini super dulci și pur și simplu iubesc să fie în jurul oamenilor. Statura lor mică, dispoziție bună, și natura iubitoare de distracție le fac tovarăși excelenți pentru copii.

În timp ce vor mai avea încă periaj sau baia ocazională, haina lor necesită o întreținere relativ redusă.

Terierele Boston au tendința de a avea nevoie de un exercițiu mai mult decât alte pooches de dimensiuni de buzunar, deci asigurați-vă că programul familiei dvs. va permite plimbări și activități zilnice.

De asemenea, se plictisesc ușor, ceea ce le poate determina să intre în necazuri. Deci, va trebui să vă asigurați că sunt suficient de distrași în timpul zilei Jucării interactive pentru câini.

8. Bulldog englez

https: // instagram.COM / P / B63BI-QNPRW /

Dacă familia ta caută O cheie scăzută, Docile Doggo, Uită-te mai departe decât buldogul englez (de fapt, numit "buldogii" acum, dar mulți oameni sunt mai familiarizați cu numele lor anterior).

Această față prețioasă încruntă va topi inima și că persistența acoperită cu zahăr este pur și simplu irezistibilă.

Faba rapidă în exterior este o reprezentare perfectă a personalității buldogului - soft și puțin squishy și în general doar iubitoare. Buldogii sunt minunați cu copii și iubesc să fie în jurul oamenilor.

Acești câini sunt, de asemenea, drăguți autosuficiente și se poate ocupa de a fi lăsat singur În timp ce sunteți departe de locul de muncă în majoritatea cazurilor. Da un buldog a Jucărie preferată de mestecat, Și se poate ocupa fericit de ore întregi. 

Dacă familia dvs. caută un tovarăș pentru aventuri în aer liber, buldogul englez este probabil nu cea mai bună opțiune.

Ele nu sunt tipul atletic și tind să se supraîncălzească rapid. Nici măcar nu vă gândiți să le luați pentru a înota, deoarece nu este o abilitate care vine în mod natural pentru ei. 

9. Mops

https: // instagram.COM / P / B6V-SM8JBGY /

Pugurile par întotdeauna să zâmbească de la ureche la ureche - și veți face același lucru atunci când aduceți o casă. Fără îndoială, un Pug va păstra familia ta ocupată cu ei Anticieni și personalități spumante.

Un playmate perfect de dimensiuni pentru Kiddos, Pugurile au fost în mod special crescute pentru a fi însoțitorul uman perfect. Ei s-au născut să se hrănească și, destul de mult, doresc să fie cel mai bun prieten al tău.

În cel mai rău caz Ele pot fi descrise ca fiind aglomerate, Deci, asigurați-vă că familia dvs. are un timp și o afecțiune amplă pentru a vă dedica noului dvs. cel mai bun prieten.

În ciuda faptului că zaharina fooshy fata, ele pot fi un pic headstrong uneori. Spre deosebire de alți câini de pe această listă, S-ar putea să trebuiască să dedicați un timp suplimentar pentru instruire.

De asemenea, rețineți că când se plictisesc, ei tind să intre în necazuri, așa că vei dori să fii sigur că Pug are O mulțime de jucării puzzle să-l țină ocupat. 

Întrebări de întrebat înainte de a aduce acasă noul dvs. câine

Înainte de a alege un câine potrivit pentru familia ta, Asigurați-vă că familia dvs. este potrivită pentru un câine.

Deși ați putea avea inima voastră pusă la aducerea unui prieten blană, este important să vă asigurați că noul dvs. câine va avea o înaltă calitate a vieții și că veți putea să-i dea timpul și atenția pe care o merită.

Întrebați-vă aceste întrebări înainte de a aduce acasă noul dvs. Pooch:

Familia mea are timp pentru un câine?

Unii câini sunt Întreținere superbă și nu necesită (sau doriți) atenția constantă. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că poți lăsa pooch-ul acasă pentru ore lungi de zi după zi. 

Toți câinii necesită o formă de atenție zilnică și exerciții fizice, precum și vizite regulate de îngrijire și vizite.

Integrarea poooch în viața de zi cu zi este cheia pentru a vă menține familia și pupul fericit - uitați-vă la programul dvs. zilnic și asigurați-vă că aveți timp să vă asigurați că toate nevoile dvs. de patru subsol.

Sunt copiii pregătiți pentru un câine?

Nivelul de maturitate al copiilor dvs. este cu siguranță un factor atunci când aduceți acasă un câine nou, Ca chiar și cei mai mulți câini de docil pot transforma ostile dacă au împins un pic prea departe.

Învățați-vă copiilor cum să tratați în mod corespunzător Pooches Înainte de a adăuga unul la familia ta - aceasta înseamnă să nu-și tragă urechile sau coada, fără să-și lipi fața în fața câinelui și, în general, fiind blândă și respectuoasă.

Orice familie care aduce un nou câine într-o casă cu copii ar trebui să ia în considerare obținerea "Joc de carte inteligent de câine" de la câine bun într-o cutie. Acest joc distractiv este conceput pentru a educa copiii cum să recunoască limba corpului canin pentru a preveni mușcăturile - un instrument valoros pentru orice familie!

Alergiile vor fi o problemă?

Cel mai bine este să știți dacă Alergiile sunt o problemă Pentru toți membrii familiei înainte de a aduce acasă un câine. Nici o cantitate de medicamente alergice nu poate ameliora simptomele pentru unii oameni, deci aflați dacă este o problemă înainte de a fi atașată unui nou membru al familiei.

Câinii "hipoalergenici" sunt întotdeauna o opțiune care merită explorată pentru persoanele care suferă de alergie, Dar este important să rețineți că Toți câinii aruncă blană și danse. Unii fac mult mai puțin decât alții.

***

A făcut rasa preferată a familiei ocupate să facă lista noastră? Ce sfaturi aveți despre cum să echilibrați viața de familie ocupată și proprietatea bună a câinelui? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune rase de câine pentru familii ocupate