Goberian (golden retriever x husky mix): un profil de rasă

Aur Retriever Husky se amestecă

Căutați un prieten prietenos cu blândețe care vă însoțește pe orice aventură? Dacă da, Goberianul energic ar putea fi pooch-ul perfect pentru tine. Aceste pui mixte sunt cunoscute pentru loialitatea, personalitățile jucăușilor și pentru o viață incontestabilă pentru viață.

Mai jos, vom împărtăși tot ce trebuie să știți despre aceste mutts minunate. În acest fel, veți putea determina dacă acești doggo-uri distincte sunt potrivite potrivite pentru familia ta.

Ce este un goberian?

Un goberian este o cruce între un retriever de aur pură și Husky Siberian. Acest designer Hybrid câine rasă nu are o istorie bine documentată, dar Goberienii par să fi devenit oarecum frecvente în ultimul deceniu. 

Pentru majoritatea familiilor, Goberians fac afectuos, inteligent și plin de viață Rame de câine pentru familii ocupate. Cu toate acestea, este important să înțelegeți amândoi caracteristicile părinților, obiceiurile și trebuie să vă asigurați că Goberianul face un prieten fin blond pentru stilul dvs. de viață. 

Înțelegerea raselor părinte ale Goberianului

Ca și în cazul oricărui câine mixt, este important să vă familiarizați cu caracteristicile ambelor rase mamă. Rețineți că nu există nici o garanție că Pooch Goberian va fi o împărțire perfectă de 50/50 de retriever de aur și husky.

Prin urmare, ar trebui să fiți pregătiți să luați un goberian care să acționeze mai mult ca un părinte decât celălalt. Ne vom scufunda în caracteristicile și temperamentele atât a retrofelor de aur cât și a huskies de mai jos.

Aur Retriever: Familia Quintessential Floof

Golden Retriever informații

Jumătate din personalitatea și trăsăturile Goberian pot fi urmărite înapoi la retrieverul de aur devotat, bun natural. Acești prieteni prietenoși blană se situează în mod constant în top 5 cele mai populare rase langa Akc Datorită atitudinilor și capacității lor fericite de noroc și capacitatea de companie. Cu Retrieverii de Aur fiind o astfel de canină populară, nu este de mirare că Amestecurile de Aur Retriever tind să fie populare ponturi de rasă, de asemenea!

Retrieverii de aur fac câini de familie excelenți, Deși sunt, de asemenea, potrivite pentru terapie și servicii de serviciu. Cu personalități loiale, pline de viață, acești prieteni blană iubesc petrecerea timpului și jucând cu proprietarii lor. Acest inteligent rasa este relativ ușor de antrenat și are nevoie de exerciții frecvente pentru a-și păstra coada.

Aceste pui jucăuș sunt Câinii de dimensiuni medii, de obicei cântărind între 50 și 75 de lire sterlineS. Atâta timp cât puteți întâlni această joc de joc și de exercițiu, sunteți sigur că veți găsi un bun prieten într-un retriever de aur.

Siberian Husky: Un octan cu ocanică, pucul

Siberian Husky informații

Husky-ul de mare energie este un câine de sanie uimitor care cântărește între 35 și 60 de lire sterline. Acești câini frumosi sunt cunoscuți pentru uneori Ochii albastri de gheață și personalități de ieșire. Huskies au o istorie ca puii dintr-un pachet, astfel încât ei fac cel mai bine în gospodăriile pline de viață cu o mulțime de iubiți (fie cu două picioare sau patru picioare). 

Siberia Huskies necesită o mulțime de exerciții fizice și stimulente mentale zilnic. Acești canini atletici au, de asemenea, o reputație de artiști de evacuare de masterat, deci Acești câini răutăcioși nu sunt întotdeauna Cele mai bune alegeri pentru primii proprietari de câini. Datorită personalității lor uneori puternice, acești pui vă vor ține pe degetele de la picioare când vine vorba de instruire.

Atâta timp cât nevoile lor sunt îndeplinite în mod corespunzător, Husky Siberian (și HUSKY MIXED BREATS) fac tovarășii de familie uimitoare, energică. Aceste patru subsoluri prietenoase fac bine cu alte animale de companie, copii și străini. Cu aspectul bun și un (uneori) demn demn demn, husky-ul siberian este sigur de a-ți fura inima. 

Trăsături și caracteristici Goberian

Deși poate fi dificil să se identifice caracteristicile câinilor mixte, iată câteva orientări generale despre ceea ce vă puteți aștepta de la Goberians. Ca și în cazul oricărei pooch, este întotdeauna o idee bună să vă întâlniți cu părinții potențialului de câine înainte de a vă asigura că personalitățile lor se aliniază cu ceea ce căutați.

  • Mărime și formă: Goberians sunt câini de dimensiuni medii și mari care cântăresc între 40 și 70 de lire sterline. Sunt de obicei de la 22 până la 24 de centimetri înălțime la umăr și au o construcție husky, cu urechi floppier care amintesc de Retrieverul de Aur.
  • Temperament: Câinii Goberian sunt însoțitori prietenoși și inteligenți care se bucură de petrecerea timpului cu familiile lor. Aceste băuțuri mixte de rasă au tendința de a face bine în jurul străinilor, a copiilor și a altor animale de companie. Cu o personalitate plină de viață, atletică, Acești pui au nevoie de spațiu pentru a alerga în jur și necesită o cantitate bună de exerciții zilnice pentru a-și păstra cozile. Atâta timp cât membrii familiei lor pot ține pasul cu personalitatea energetică și activă a lui Goberian, acești câini fac cei mai buni prieteni uimitori și afectuosi.
  • Coat și culori: Goberianul dublu acoperit poate dura o varietate de culori de strat, inclusiv negru, alb, cremă, maro și gri. Acești câini bătăi pot adopta, de asemenea, ochii albastri ai husky sau au ochi cald, ca niște aururi.
  • Inteligență: Acești câini sunt destul de inteligenți, deci ar trebui să fie destul de ușor de antrenat. Acestea fiind spuse, dacă Goberians nu se distrează în mod corespunzător zilnic, ele pot fi predispuse la comportamentul distructiv. Proprietarii goberai ar trebui să se asigure că doggurile lor sunt stimulate mental și fizic pe tot parcursul zilei.
  • Provocări de formare: În timp ce acești câini sunt de obicei dornici să vă mulțumească, pot avea un pic de o lovitură încăpățânată, așa că vor avea nevoie de o pregătire consistentă pentru a deveni cetățeni buni canini. Părinții lui Goberian sunt puii naturali jucăuși, astfel încât acești câini tind să se țină la personalități asemănătoare catepului, care pot fi provocatoare pentru unii proprietari. În plus, acești puii iubitoare de oameni pot fi predispuși la anxietatea de separare și trebuie să obțină o cantitate adecvată de exerciții zilnice pentru a rămâne la cele mai bune.
  • Îngrijirea: Coaturile goberice sunt susceptibile de a arunca destul de mult și trebuie să fie periat în mod regulat. De asemenea, veți dori să vă asigurați că vă curățați periodic urechile Goberian, mai ales dacă se bucură de înot. Ca și în cazul oricărui câine, dinții dvs. Goberian ar trebui să fie în mod ideal pe o bază zilnică.
  • Sănătate: Goberienii sunt pupuri destul de sănătoși care trăiesc oriunde de la 10 la 15 ani. Acești puii pot fi mai predispuși la problemele de sănătate împărtășite atât de către retriverii de aur, cât și de huskies, inclusiv displazia de șold, umflarea, epilepsia și boala von Willebrand.

Cele mai bune familii și situații pentru un Goberian: sunt acești câini drept pentru familia ta?

Familiile bune pentru Goberians

Iată o listă de verificare rapidă pentru a vă asigura că un câine goberian este potrivit potrivit pentru familia ta.

  • Aveți o gospodărie plină de viață. Acești câini iubitoare nu doresc nimic mai mult decât să-și petreacă timpul cu familiile lor. Deoarece acești pui pot fi predispuși la anxietatea de separare, este mai bine dacă sunt plasați cu o familie care are cineva acasă de cele mai multe ori.
  • Vă place să vă exercitați. Acești puii sunt în mod natural activi și apreciază timpul de joc frecvent. Dacă căutați un Buddy de drumeții loiali sau o pooch pentru a vă însoți pe plimbări lungi sau alergă, un goberian poate face o alegere uimitoare.
  • Aveți o mulțime de spațiu și o curte împrejmuită. Acești câini de dimensiuni medii iubesc să joace și vor avea nevoie de loc să se plimbe și să exploreze. Dacă goberianul tău moștenește tendința husky a părinților de a scăpa, veți avea cu siguranță nevoie de o curte bine împrejmuită pentru a vă menține în siguranță caninul.
  • Aveți suficient timp să vă angajați cu acești câini activi. De când Goberii sunt activi, inteligenți și oameni plăcuți, probabil că vor cere o mulțime de atenție. Înainte de a aduce acasă unul dintre acești prieteni cei mai buni, discutați cu membrii familiei dvs. despre cel mai bun mod de a delega sarcini și timp în jurul valorii de viitorul dvs. Pooch.
  • Ești gata să rezolvi antrenamentul. În timp ce acești câini inteligenți sunt fericiți să învețe trucuri pentru un tratament, ele pot fi încăpățânate uneori. Proprietarii ideali Goberici sunt răbdători și hotărâți să ofere sesiuni de instruire consistente, pozitive pentru a vedea prietenii lor blană în creștere.
  • Ești gata pentru un cel mai bun prieten pentru totdeauna. Nu există nici o negare a faptului că acești câini dulci sunt incredibil de dedicați celor dragi. Atâta timp cât puteți întâlni nevoile unice ale lui Goberian, sunteți sigur că veți găsi un partener de-a lungul vieții la acești câini.

Pentru ao fierbe, un goberian probabil nu este cel mai bun câine pentru stilul tău de viață dacă cauți un pooch pus în principal, care se păstrează în principal. Acești câini activi, rambunptioși iubesc să-și petreacă timpul cu o mulțime de oameni. Vor avea nevoie de o familie care să le păstreze atât de mental și fizic să se simtă cel mai bine. 

Cum puteți găsi un retriever de aur x husky mix?

Urmărirea anumitor mutts mixte de rasă pot fi complicate, dar aici sunt câțiva indicii pentru a ține minte să-ți găsești prietenul tău blană.

  • Scour internetul. Utilizarea filtrelor de rasă specifice pe site-urile de potrivire a câinelui cum ar fi Petfinder vă poate ajuta să vă restrângeți căutarea cu doar câteva clicuri. 
  • Discutați cu proprietarii actuali ai Goberian. Dacă știți proprietarii Goberici, întrebați-i cum s-au împiedicat pe cel mai bun prieten al lor. Ei pot să vă poată îndrepta la un ameliorator sau cel puțin în direcția cea bună. 
  • Vorbiți cu crescătorii părinte. Aur Retriever și crescătorii Husky pot fi capabili să vă conecteze cu un mutt dulce goberian. 
  • Asigurați-vă că lucrați cu un crescător de reputație. Odată ce urmăriți un goberian, asigurați-vă că sunteți Puppicul viitor vine de la un crescător de reputație. Acest lucru vă poate ajuta să vă asigurați că potențialul dvs. Puppy este un câine fericit și sănătos. 
  • Verificați adăposturile. Este posibil să găsiți un retriever de aur și un amestec husky la un adăpost local de animale. Doar rețineți că majoritatea goberilor de salvare vor avea probabil câteva rase amestecate în ele, în afară de Retrieverul de Aur și Husky (ceea ce le face și mai speciale și unice)!

Rase similare și amestecuri de rasă la Goberian

Engleză Springers sunt similare cu Goberians

Încă mai gândești dacă acești pui jucători sunt potriviți perfect pentru nevoile dvs? Iată câteva rase similare și rase mixte care trebuie luate în considerare.

  • Saintberhusky: Aceste amestecuri dulci Saint Bernard și Siberian Husky sunt mai asemănătoare cu părinții lor. Saintberhuskies sunt tovarăși de familie uimitori și fac foarte bine cu copiii.
  • Laboratorul de Aur: Această cruce între un Labrador și Golden Retriever este un popor natural - plăcut, cu o personalitate iubitoare. Aceste pooches sunt uimitoare înotători și lungi de a fi oriunde sunt oamenii lor. 
  • Gollie: Această collie de frontieră și Amestecul de Aur Retriever este insanely inteligent și dedicat familiei sale. Acești câini activi iubesc să facă trucuri pentru cei pe care îi iubesc. 
  • Golden Shepherd: Această cruce între un retriever de aur și păstor german produce un tovarășor de canin loial, ascultător, care este potrivit pentru aproape orice. Acești câini activi, agili necesită o mulțime de exerciții pentru a-și păstra cozile. 
  • Bassky: Bassky este o cruce între Hound Basset Mellow și Husky Siberian Rambuns. Acest amestec unic are ca rezultat un dulap dulce, fericit, care este întotdeauna gata pentru următoarea rundă de preluare. 
  • Brittany Spaniel: Aceste pui de rasă pură sunt distractive, pline de viață și întotdeauna gata să vă însoțească în următoarea aventură. Brittany Spaniel este dornic să vă rog și să fie foarte instruiri. 
  • English Setter: Setterul englez este un pui dulce, jucăuș care iubește să fie în jurul altor câini și oameni. Acești câini reperați fac tovarăși de familie mari. 
  • Română Springer Spaniel: Springer Spaniel este prietenos, afectuos câine de păsări dornic să-i placă proprietarii. Acești puii activi iubesc petrecerea timpului cu familia și prietenii. 

***

În general, Goberianul face un tovarăș de canin uimitor cu o personalitate entuziastă și afectuoasă. Acești câini activi, loiali sunt sigur de a face cei mai buni prieteni Furever.

Aveți unul dintre acești câini bătătoriți acasă? Arată mai mult din retrieverul său de aur sau partea husky? Ne-ar plăcea să auzim totul în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Goberian (golden retriever x husky mix): un profil de rasă