Cum să mergeți pe un câine cu o unitate de înaltă pradă

Drive de dumnezeu mână

Câini de mers pe jos cu o acționare înaltă: Puncte primare

  • Unitatea de pradă a câinelui este născută din dorința sa instinctuală de a surprinde și de a consuma pradă.
  • Puteți utiliza mai multe tehnici de instruire pentru a vă ajuta să reduceți compulsiunea câinelui pentru a urmări creaturile mici.
  • În timp ce instruiți câinele, implementați Tehnici de management pentru a-i împiedica să dăuneze animalelor mici.

Este un scenariu clasic de comedie - un câine și proprietarul său sunt pe o plimbare când apare o veveriță și câinele urmărește după el, tragând proprietarul său în spatele ca niște cutii de staniu legate de spatele unui cuplu nou.

Deși este distractiv să urmăriți, Oricine cu un câine de unitate de înaltă pradă știe cum, din păcate, real și înfricoșător, acest fel de situație poate fi.

Plimbarea unui câine cu o unitate de pradă mare înseamnă a fi în mod constant în mod constant, pentru a păstra un ochi pentru păsări și mamifere mici, cum ar fi veverițele, șoarecii, iepurii și pisicile pentru a împiedica câinele să-i vadă și ei.

Și dacă câinele tău face A se vedea animalul, poate duce la plămâni, încărcare, spargere, mâini rănite și rănirea (sau chiar moartea) unui alt animal.

Sperăm că acest ghid pentru a mers și a instrui un câine de unitate de înaltă pradă va ajuta pe nimeni la sfârșitul frânghiei lor (joc de cuvinte intentionat)!

Cum pot să merg un câine cu o unitate de înaltă pradă?

Plimbarea unui câine cu o unitate de pradă mare poate fi foarte dificilă atunci când câinele este în mod constant plănind după veverițe, păsări sau orice altceva care se mișcă! Există câțiva pași pe care îi puteți lua, așa că plimbări sunt mai mari și mai puțin de război cu lesa.

Recompensa maniere bune de lesa

De fiecare dată când vă plimbați, faceți obiectul dvs. de tratament cu recompense de mare valoare.

De-a lungul mersului pe jos, recompensa maniere bune de lesa ori de câte ori le vedeți.

Manierele bune de leșie includ:

  • Mersul pe A leșie liberă
  • făcând contact vizual cu dvs
  • revenind după ce a fost prea departe
  • și comportamentele dorite similare

Consolidarea unui comportament bun al leșiei în timp ce câinele dvs. este calm este o modalitate excelentă de a crea o bază de abilități pentru el să se întoarcă când este prea încântat de pradă să se gândească drept.

Au o sesiune de joc de pre-plimbare

Permiteți câinelui dvs. să ia niște energie înainte de plimbare, poate ajuta la scăderea acționării pradă, mai ales dacă îl lași să joace într-un mod care imită vânătoarea.

Unele idei distractive pentru jocul de pre-plimbare includ:

  • urmarire
  • Fetch
  • Plătirea remorcării
  • Flirtează stalpi

Exercițiul de pre-plimbare poate părea redundant, dar va ajuta adesea câinele să-și controleze mai bine impulsurile.

Dacă nu ați jucat niciodată cu un pol de flirt înainte, verificați videoclipul de mai jos pentru a vedea cum este făcut!

Lucrați la contra-condiționare

Câinele dvs. are un răspuns instinctual la pradă că nu puteți controla, dar tu poate sa Influența comportamentului pe care îl afișează atunci când vede pradă folosind o tehnică numită "Bar deschis / bar închis."

Implementarea tehnica Bar / Tehnica de bare închisă este destul de simplă:

  1. Primul lucru este primul: Practicați această tehnică într-o zonă sigură, Ca o curte de curte sau un parc împrejmuit, cu câinele dvs. pe lesa - de preferință cu un ham bine amenajat, deoarece o mulțime de câine de lubiere cu un guler plat poate provoca colaps traheal.
  2. Plimbați-vă puțin timp, până când întâlniți o pasăre, iepure sau alt tip de pradă irezistibilă. Ori de câte ori câinele dvs. observă pradă și nu se scurge sau nu merge după animal, începeți să-i împingeți fața plină de tratate de mare valoare. (Dacă refuză să ia tratamente, încercați să-l încurajați să vă urmeze câțiva pași înapoi pentru a pune mai mult spațiu între el și pradă).
  3. Continuați să hrăniți tratamentele atâta timp cât este câinele dvs nu Lunging și el poate vedea prada. Odată ce prada este din nou împușcată, nu mai hrăniți. (Dacă prada nu pleacă singură, umblați câinele într-o altă zonă după cinci până la zece secunde de recompensare, astfel încât el poate decomprima.)

Asta este! Repetarea acestui proces zilnic în timpul plimbări de antrenament va crește auto-reținerea câinelui atunci când observă prada.

De asemenea, țineți cont de următoarele sfaturi atunci când utilizați această tehnică:

  • Practicați acest exercițiu pe plimbări scurte de formare Pentru a începe schimbarea răspunsului câinelui dvs. la pradă pe lesa.
  • La 10 picioare distanță este, de obicei, o mică distanță de pornire pentru a lucra la ignorarea pradă. Dacă câinele dvs. se luptă cu 10 ft departe, extindeți distanța până când se poate concentra asupra dvs. și ignorați critterul.
  • Mereu lucrați cu o valoare extrem de mare de valoare că câinele dvs. nu ajunge în niciun alt moment. Piept de pui, câini calzi, carne de prânz și brânză de stoarcere sunt alegeri populare.
  • Înțelegeți că este mai greu ca câinii să acorde atenție atunci când există un declanșator de excitare în apropiere, deci Sesiunile de instruire trebuie păstrate scurte și se termină pe o notă pozitivă Cu câteva trucuri câinele dvs. știe fiabil.

În plus, este important să înțelegeți pragul câinelui dvs. pentru cât de aproape poate fi să vă pradă fără să-i plătească.

Acordați atenție cât de aproape sunteți să vă pradă animalelor atunci când câinele dvs. începe să reacționeze pe plimbări, precum și atunci când observă pradă, dar nu reacționează (fără plămâni, lătrat, string, etc. Moale whining și huffing și umflarea sunt în regulă în această etapă).

Observarea pradă poate face limba corpului său mai rigidă și alertă;cauta:

  • urechi au arătat și înainte
  • coada sau în sus
  • Pieptul a umflat
  • mișcare minimă

Predarea câinilor de antrenare: Strategii de reducere a unității de pradă

Formarea câinelui tău pentru a-și controla nevoia instinctuală de a vâna pradă nu este ușor, dar nu este imposibil. Există câteva lucruri pe care le puteți lucra pentru a oferi câinelui abilitățile pe care trebuie să le comporte mai calm în jurul animalelor de pradă.

  • Dă-ți un exercițiu suplimentar de câine. Câinii obosiți sunt câini bine comportați!
  • Joacă jocuri de control impuls. Câinii iubesc să joace și să învețe în timp ce jocul este o modalitate excelentă de a vă menține câinele angajat și de a face experiența super pozitivă.
  • Considera Mat de antrenament cu Protocolul de relaxare al lui Karen, O tehnică folosită pentru a vă antrena câinele să fie mai relaxată.
  • Luați în considerare căutarea de formare profesională. Formatorii care se concentrează pe modificarea comportamentului de armare pozitivă sunt cel mai bun pariu pentru a ajuta câinele dvs. să-și controleze impulsurile.
  • Învățați câinele dvs. Sophia Yin "lăsați-l" - o tehnică creată special pentru a vă ajuta câinele să ignore distragerile pe lesa (vezi videoclipul de mai jos).

Este important să rețineți că În unele cazuri, câinii cu unități extrem de pline de pradă nu pot fi niciodată de încredere în jurul mamiferelor mici, pisicilor sau chiar a copiilor.

Dacă câinele dvs. are o istorie de capturare și ucidere a animalelor, poate fi deosebit de crucială pentru a căuta asistență profesională.

Gestionarea câinilor cu unități de înaltă pradă

Tehnicile descrise mai sus vor ajuta la rezolvarea comportamentelor asociate cu preiul câinelui, dar ei vor lua adesea timp pentru a produce rezultatele dorite.

Deci, pentru a preveni agravarea problemei și a vreunui rău altor animale - sau chiar copii - în timp ce lucrați prin problemele sale, încercați să vă asigurați că nu vă puneți câinele în orice situație de schițe înainte de a fi gata să se ocupe de ei.

Aceasta înseamnă implementarea câtorva opțiuni de gestionare utile:

  • Plimbați-vă câinele cu un ham potrivit. Folosind un ham decât doar un guler plat va preveni deteriorarea gâtului câinelui. O ham este, de asemenea, mai puțin probabil să se rupă și este dificil pentru câinele dvs. să scape și să scape.
  • Nu lăsați câinele dvs. nesecurează în jurul animalelor de companie mici. Acestea includ șobolani, hamsteri, păsări, pisici și - în funcție de cât de severă este problema - câini mici.
  • Nu lăsați câinele dvs. nesupravegheat în jurul copiilor mici. Unii câini pot vedea chiar și copii mici ca pradă, așa că vrei să-ți exerciți o grijă deosebită în jurul copiilor. Acest lucru merge mai ales pentru păstori, care pot urmări și crit (și potențial mușcă) copiii care se rostogolesc și se joacă.

Rețineți că doriți să doriți Luați fiecare pas necesar pentru a preveni pooch-ul de la capturarea unui animal de pradă. De fapt, prinderea unui animal nu va fi doar rău pentru micul critter, dar poate, de asemenea, să vă expună câinele la agenții patogeni și paraziți.

În plus, capturarea cu succes a unui animal va servi drept armare pozitivă, care poate determina comportamentul să se înrăutățească. De fapt, apelurile continue apropiate pot, de asemenea, să exacerbate comportamentul.

În consecinţă, Dacă întâmpinați dificultăți în a împiedica câinele dvs. să prindă animalele de pradă, poate doriți Luați în considerare instruirea bastoane Pentru a împiedica câinele dvs. să provoace vreun rău altor animale.

Ce este Oricum, oricum?

Undeva între 40.000 și 15.000 de ani în urmă, câinele domestic (Canis familiaris) a devenit o specie distinctă diferită de strămoșul său, O specie de lupi acum extinsă strâns legată de lupul gri (Canis lupus).

De atunci, câinii au fost aleși și crossbred de oameni pentru a crea sute de rase unice pentru anumite tipuri de muncă.

Am făcut laboratoare cu bile, cărți de vânătoare de miel și, de exemplu, lhasasul de ședere. Și este ușor să vedem că aceste rase sunt foarte diferite de strămoșii lor de lupi.

Chiar dacă câinii de astăzi sunt extrem de îndepărtați de strămoșii lor lupi, au păstrat un număr de comportamente de lupte instinctuale. Prey Drive, unitatea instinctivă a prădătorilor pentru a urmări și a prinde prada, este unul dintre comportamentele Mulți câini moderni se păstrează încă.

Cei mai mulți prădători, inclusiv câini domestici, expun ceva numit "# 8220; secvența de pradă și # 8221; & # 8212; o serie de pași care apar atunci când un prădător încearcă să achiziționeze alimente.

Pașii de bază ai procesului includ:

  • Orientare - Câinele își mișcă corpul și se îndreaptă spre pradă.
  • Blocarea ochilor - Câinele se blochează ochii pe pradă.
  • Stalking - Câinele încearcă să se apropie de pradă fără a fi observat.
  • Alungare - Câinele își începe atacul prin urmărirea pradă.
  • Apuca mușcătură - mușcăturile câinelui pentru a-și prinde prada, de obicei făcând legătura cu capătul sau picioarele din spate ale pradă.
  • Ucide mușcătura - câinele mușcă să-i omoare prada, de obicei pe gât sau pe gât.
  • Distribuiți și consumați mușcături - Câinele își deschid prada moartă și o consumă.

Pentru majoritatea, aceste comportamente sunt afișate în timpul jocului și sunt adesea redirecționate pe jucării sau jucăriile într-un mod sigur (și se opresc de obicei înainte de oricare dintre pașii orientați spre mușcătură).

Unii câini, totuși, au nevoie de o pregătire intensă pentru a le împiedica să completeze secvența și să meargă după alte animale cu intenția de a răni.

Ce declanșează unitatea de pradă la câini?

Cea mai comună pradă pe care câinii merg după iepuri, veverițe, șoareci și păsări. Ce au toate animalele în comun? Se mișcă repede și erratic.

câine urmărește rațe

În general, mișcările rapide și imprevizibile pot declanșa un răspuns de la câini de pradă la câini, ceea ce înseamnă că alte lucruri decât animalele de pradă pot provoca același răspuns.

Acestea includ insecte (cum ar fi albine și păianjeni, care pot provoca vătămări câinelui dvs.), mingi de tenis, skateboarderi și bicicliști, mașini și chiar copii mici.

Rase cu unități de înaltă pradă

Prey Drive a fost îmbunătățit selectiv la câțiva câini pentru vânătoare, sport sau de protecție. Iată doar câteva rase cu unități de înaltă pradă.

Hounds

Hound Rases a apărut de la nevoia umană de urmărire a asistenței și de vânătoare animale sălbatice. Ridgeback-ul rhodesian, de exemplu, a fost inițial folosit pentru a vâna leii. Lions.

Are sens perfect că acești câini tind să aibă cele mai mari drivere de pradă; cu un puternic simț al mirosului - și în cazul unor sfâșii de lux de lux, un sentiment superior de vedere - sunt vânători bine echipați.

Foxhounds, Coonhounds, Bloodhounds și Sighthounds sunt încă folosite pentru a vâna pentru sport în zilele moderne și mulți participă la sporturi de pradă, cum ar fi conresie, câine de disc, munca nasului și stuf.

Terriers

Nu este diferit de hounds, terriers au fost crescuți să se săpare și să vâneze mamifere aglomerate cum ar fi moles, vulpi și badgeri.

Comportamentul lor vocal a fost crescut și în ele - coaja neîncetată a terrier conduce pradă din locurile lor de ascundere și în zona periculoasă. Jack Russell Terriers și terrierii de șobolani sunt exemple primare de terrii cu unități de înaltă pradă.

În plus, rasele terrier au fost traversate cu buldogii pentru a crea rase precum American Staffordshire Terrier și American Pit Bull Terrier. Au fost crescuți pentru "Sporturi de sânge"Cum ar fi momeală sau momeală de urs - care sunt exact Ceea ce sună ca.

Acești câini sunt incredibil de puternici, loiali și au unități de înaltă pradă, ceea ce le face alegeri populare pentru luptătorii de câini ilegali.

Herding câini

Păstorii principali ai Grupul de câini de vânătoare - inclusiv păstorii germani, câinii de bovine australieni, ciobanii australieni și coloanele de frontieră - au fost crescute cu reflexe rapide și un instinct uimitor de chase, care îi ajută să-și protejeze turma de la prădători.

În cazul în care câinii și terrii au fost crescuți pentru a ucide Varmints, păstorii au fost crescuți pentru a-și proteja turma de amenințări externe.

Instinctele lor de pradă, în acest caz, le conduce la urmărirea și nipurile la animalele care se îndepărtează de la turmă, dar, atunci când sunt instruiți în mod corespunzător, nu le conduceți de obicei să omoare.

Câini de lucru

Câteva rase în Grupul de lucru au unități mai mari de pradă, cum ar fi Huskies Siberian și Malamutes din Alaska.

Huskies și malamute au dezvoltat unități de pradă ridicate datorită deficitului alimentelor disponibile în mediile lor de îngheț originare.

Orice câine poate avea o unitate de pradă ridicată din cauza creșterii, energiei ridicate și a nivelurilor de excitare și alți factori genetici și de mediu. La fel ca oamenii, toți câinii sunt diferiți și ar trebui evaluați de la caz la caz.

Prey Drive Vs Aggression: Cum să spuneți diferența

În unele cazuri, proprietarii greșită agresiune pentru Prey Drive. Există o diferență distinctă între cele două comportamente care le face mai ușor de înțeles: Agresivitatea este condusă de o emoție, în timp ce unitatea de pradă este instinctuală.

Agresiunea este de obicei rezultatul unei teme puternice, dacă frica este de alți câini sau a repercusiunilor de a nu acționa asupra agresiunii lor (ca în cazul câinilor de sport din sânge).

Câinii agresivi agresivi fac, de asemenea, o încercare de a încerca fugi de la declanșatorul lor, astfel încât să nu avea a fi agresiv. De exemplu, câinii agresivi de câine dau adesea o mulțime de avertismente înainte de a se mișca și mușca, cum ar fi mârâul, înfundarea și ridicarea buzelor.

Câinii cu unități de pradă ridicate, totuși, caută să ajungă mai aproape astfel încât ei pot satisface nevoile lor de a urmări, prinde și se agita (ucide). Autopilot preia și câinele dvs. acționează asupra instinctului.

Pe partea luminoasă, aceasta înseamnă Nu trebuie să vă schimbați răspunsul emoțional al câinelui dvs. la pradă, trebuie doar să-l învățați să se controleze.

Câine urmărește pisica

Ce ar trebui să fac dacă am o pisică și un câine de unitate de înaltă pradă?

Câini cu unități de pradă ridicate care trăiesc cu pisici - și au arătat comportamente pe bază de pradă în jurul lor - ar trebui să fie gestionate strict pentru a evita răul să vină la pisici (sau câinele tău # 8212, multe pisici se vor lupta înapoi).

Păstrați câinii și pisicile complet separate când nu le puteți supraveghea pe deplin.

Pentru câțiva câini, înseamnă că vor trebui să fie separați dacă nu vă antrenezi activ. Pentru alții, ar putea însemna să se țină seama în timp ce vă aflați în afara casei pentru orice perioadă de timp.

În plus, ar trebui asigurați-vă că există locuri de ascundere adecvate Pentru pisica ta să folosească.

A trăi cu un prădător care a afișat tendințe agresive poate crește nivelul de stres al unei pisici și poate provoca îngrijorări de sănătate și comportament. Având ascunderea pete care sunt inaccese la câine, va permite pisicii dvs. să decomprimă.

Furnizați modalități sigure pentru ca pisica dvs. să ajungă la spoturi ridicate de ascundere; Puteți chiar să rearanjați mobilierul pentru a crea o cale spre vârfurile de rafturi, dulapuri și dulapuri.

Gândindu-se la adoptarea unei pisici?

Dacă intenționați să aduceți acasă o pisică și câinele dvs. are o doză mare de pradă, există o serie de lucruri de luat în considerare.

  1. Câinele dvs. a prins vreodată un animal - mai ales o pisică? Dacă da, a scos blana, puncția sau ucide animalul? Acest lucru sa întâmplat mai mult de o dată?
  2. Aveți timp și resurse pentru a investi în formarea câinelui dvs. pentru a avea un control al impulsului mai puternic?
  3. Aveți spațiul în casa dvs. pentru a vă asigura că câinele și pisica rămân complet separați atunci când nu sunteți în mod activ instruirea?

Țineți minte că, dacă răspunsul la numărul unu este da și răspunsurile la două și trei sunt nu, vă stabiliți câinele pentru eșec și potențial riscă viața unui alt animal.

Preaiul de antrenament de presiune nu este un proces rapid, iar repercusiunile de formare eșuate pot fi severe.

Ar trebui să-mi remițesc câinele sau pisica?

Dacă nu aveți spațiu pentru a împiedica ca câinele și pisica să interacționeze sau pur și simplu nu aveți acces la asistența profesională de care aveți nevoie, este posibil să fie timp să luați în considerare re-homing unul dintre animale.

Nimeni nu vrea să se gândească la această posibilitate, dar realitatea este că, dacă nu puteți controla accesul câinelui la pisică - mai ales dacă are o istorie de ucidere a pisicilor - viața pisicii tale este în pericol.

Instruirea impulsului de control nu are efect peste noapte. Este un proces dificil care poate dura luni până la ani, iar câțiva câini nu pot atinge nivelul de control al impulsului necesar pentru a trăi cu o pisică.

Retragerea unei pisici cu puține preocupări comportamentale nu va fi mai ușoară decât încercarea de a plasa un câine de unitate de înaltă pradă într-o altă casă.

Dacă, totuși, vă decideți să vă retrosiți câinele în loc de pisica dvs., asigurați-vă că căutați proprietari care au experiență care lucrează cu câini de unitate de înaltă pradă care au timp și resurse pentru a face acest lucru acum. Mereu Fii complet cinstit despre istoricul comportamentului câinelui tău.

De asemenea, puteți lua în considerare căutarea de salvații specifice de rasă și adăposturi care au o istorie de lucru cu câini de acționare înaltă.

Este important să țineți cont, totuși, asta Câinii cu o înregistrare de mușcătură sau uciderea altor animale nu pot fi adoptate pe termen lung și că adăposturile sau salvarea pot alege eutanasia umană în cazuri grave.

Testul de antrenare pentru câini: Există un test pe care îl pot utiliza pentru a evalua unitatea de pradă?

Dacă sunteți în căutarea unui câine sportiv, câine de vânătoare, în căutarea de a adopta un câine cu a scăzut Acționați de pradă sau trebuie pur și simplu doriți să oferiți câinelui dvs. un test de acționare de pradă, există câteva lucruri pe care le puteți încerca.

  • Aruncați o minge și vedeți dacă câinele își urmărește și îl recuperează. Observați dacă nu urmărește; chases; urmăriți și se ridică, dar pleacă; sau urmăriți, se ridică și vă întoarce cu mingea. Acest lucru testează câinele pentru orice instincte naturale de recuperare. Câinii care aduc mingea înapoi au instincte puternice de recuperare; Câinii care urmăresc, dar nu recuperează pot avea abilități mai puternice (și, prin urmare, sunt mai susceptibile de a expune o unitate de înaltă pradă).
  • Rulați în jur și vedeți dacă câinele vă urmărește - notați dacă nu se înnebunește sau nu la pantaloni sau pantofi. Acest lucru testează câinele alungare Instinct și indică dacă are abilități naturale de herding. Câinii care încearcă să vă ghideze cu NIPS la glezne și picioare au instincte puternice.
  • Încercați să completați a Profilul personalității caninei, Sau cereți un adăpost sau personal de salvare să o facă pentru un câine pe care sunteți interesat să îl adoptați. Făcând astfel, veți obține o idee mai bună despre ce arată în câinele dvs. și puteți începe modificarea comportamentelor care nu funcționează pentru dvs.

Având în vedere cu prey unitatea este doar o altă fațetă de a fi proprietar de câine. Se poate simți înfricoșător și insurmontabil, dar urmând pașii din acest ghid ar trebui să vă ofere o idee cadru despre ceea ce este necesar pentru a depăși.

***

Ați deținut un câine de unitate de înaltă pradă? Aveți sfaturi și trucuri pentru începători experienței? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să mergeți pe un câine cu o unitate de înaltă pradă