Profilul de rasă: boxador (boxer / labrador retriever mix)

Boxer Lab MIX

Căutați un buddy exuberant? Boxador & # 8212; o cruce între un boxer și Labrador Retriever & # 8212; este o minune minunată care are multe de oferit membrilor familiei sale.

Vom împărtăși tot ce trebuie să știți despre aceste doggo-uri de rasă mixte loiale și iubitoare de mai jos, astfel încât să puteți determina dacă cineva ar fi un meci bun pentru stilul tău de viață.

Ce este un Boxador?

un cățeluș de boxador

În timp ce originea și istoria Boxadorului nu sunt deosebit de bine documentate, este clar că Aceste mutts atletice au crescut în popularitate datorită aspectului lor adorabil și atitudinilor dornici.

Acești însoțitori de canini sunt sigur de a iubi care vă însoțesc în orice aventură cu o coadă care urmărește în spatele lor.

Majoritatea oamenilor iubesc viața cu acești pui entuziaști și inteligenți. in orice caz, Este important să evaluați cu atenție trăsăturile potențiale ale oricărui câine de rasă mixtă Pentru a vă asigura că vă puteți întâlni în mod corespunzător nevoile câinelui dvs.

Temperamentele și caracteristicile câinilor mixte pot fi dificil de prezis, dar Întâlniți părinții și învățând despre rasele mamă vă poate ajuta să obțineți o înțelegere exactă a ceea ce poate fi catelul dvs.

Înțelegerea raselor părinte

Înțelegerea și primirea trăsăturilor fiecărei rase părinte sunt esențiale atunci când adăugați o doggo de rasă mixtă familiei dvs, Din moment ce nu există nici o garanție că catelul dvs. de rasă mixtă va avea o împărțire uniformă a caracteristicilor din partea părintelui.

Mai jos, vom descompune trăsăturile de bază ale boxerului și la Labrador Retriever pentru a vă ajuta să aflați ce să vă așteptați de la viitorul dvs. Furry Prieten.

Boxerul frumos, bouncing

boxer-lab-amestecuri

Acești câini loiali, iubiți sunt cunoscuți pentru personalitatea lor jucăușă și aspectul adorabil. Boxeri (și majoritatea boxer amestecuri) sunt puii atletici, dar pacienți, care fac bine cu toți membrii familiei, mari și mici. De fapt, Boxerii sunt câțiva dintre cei mai buni câini pentru copii și copii in lume.

Boxerii nu doresc nimic mai mult decât să fie în jurul membrilor familiei lor și să facă bine în gospodăriile active, unde există întotdeauna ceva care să le țină ocupați. Ajungând la aproximativ 65 la 80 de kilograme, acești puii musculari au nevoie de o mulțime de exerciții zilnice. Boxerii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru că a ținut-o pe un spirit asemănător cu catelul la vârsta adultă. În timp ce acest lucru este, fără îndoială, fermecătorul, proprietarii boxerii trebuie să fie gata să pună în lucrarea cu formarea.

Acești puii tind să drool și să sforăie destul de puțin, deși nu s-au vărsat foarte mult. Boxerii fac supraveghetori excelenți, deși vor avea nevoie de îndrumare, deoarece uneori pot lua aceste îndatoriri puțin prea serios. În ciuda puținelor de neajunsuri, acești clovni canini sunt sigur că te vor face să râzi și să lași o pawprint în inima ta.

Labrador Labrable Retriever

Laboratoarele sunt câini dulci

Celălalt părinte al Boxadorului este cel mai popular Retriever Labrador. Aceste câini prietenoși și de ieșire sunt bine iubiți datorită atitudinilor plăcute ale oamenilor și a spiritelor jucăușite. Retrieverii labrador și Lab-amestecuri de obicei, fac tovarăși uimitori atâta timp cât primesc exercițiul și stimularea mentală, trebuie să-și păstreze cozile.

Acești câini dulci iubesc timpul petrecut cu membrii familiei și "# 8212; ca boxerii & # 8212; faceți bine cu copiii și cu alte animale de companie. Laboratoarele sunt câini de dimensiuni medii cântărind între 55 și 80 de lire sterline. Din fericire, acești câini adaptabili sunt destul de inteligenți și un Rasa de câine ușor de tren, atâta timp cât câștigă un tratament sau doi pentru eforturile lor.

Retrieverii la Labrador au fost inițial dezvoltați pentru a ajuta pescarii și au fost, de asemenea, utilizați ca Câini de vânătoare de păsări însărcinată cu recuperarea păsărilor de apă. Deci, nu este o surpriză faptul că acești câini iubesc o baie bună. Atâta timp cât acești câini li se acordă acces la o mulțime de exerciții fizice, formare și cuddles, sunteți sigur că veți găsi un tovarăș loial, de lungă durată într-un Retriever Labrador.

Boxador trăsături și caracteristici

Se amestecă între un laborator și un boxer

Nu puteți întotdeauna să preziceți o personalitate a câinelui mixt cu o precizie de 100%. Cu toate acestea, puteți deduce anumite trăsături pe baza caracteristicilor raselor părinte Boxador.

Avand in vedere, Iată câteva linii directoare generale despre ceea ce vă puteți aștepta de la un Boxador. Această schiță vă poate ajuta să determinați dacă acești câini de designer sunt potriviți potriviți pentru familia și stilul de viață.

  • Mărime și formă: Boxadorii sunt câini medii și mari, de obicei, cântărind între 60 și 90 de kilograme. Sunt de obicei de 23 până la 25 de centimetri înalți la umăr, deși puii mixt variază în funcție de dimensiune și formă. Acești câini au adesea un cadru asemănător cu boxer, dar cu mai multă vrac ca părinții lor Labrador Retriever.
  • Temperament: Boxadorul energetic este întotdeauna gata să joace și se bucură de cheltuieli cât mai mult timp cu familia sa. Aceste pooches sunt susceptibile de a acționa ca niște pui permanenți și să facă bine în jurul copiilor atâta timp cât sunt învățați să înțeleagă că Hoe Yo interacționează ușor cu cei mici. Din fericire, rasa inteligentă este dornică să vă rog, așa că antrenamentul nu ar trebui să fie prea mult dintr-un hassle. Boxadorul este un câine loial, fericit-norocos, care este întotdeauna pregătit pentru următoarea lui aventură.
  • Coat și culori: Acești pui vor avea o haină scurtă, strălucitoare care nu vor necesita o altă întreținere decât o periaj săptămânal. Acestea fiind spuse, acești câini pot avea nevoie de acces la o haină pe parcursul lunilor mai reci pentru a se păstra confortabile în timpul plimbări. Culorile principale ale boxadorului sunt negre, alb, brinde și maro. Ocazional, acești pui au marcaje albe de-a lungul botului și pieptului ca părinții lor boxer.
  • Inteligență: Boxadorul este rău inteligent, deși poate că nu ați ghicit-o pe baza personalității sale uneori de clovn. Cu stimularea corectă, acești câini sunt sigur de a învăța o întreagă gamă de trucuri, deoarece sunt dornici să-i placă familiile. Cu toate acestea, este încă important ca acești câini să învețe Doggie Manners devreme, deoarece dimensiunea lor mare ar putea face formarea mai dificilă pe măsură ce îmbătrânesc.
  • Provocări de formare: Din fericire, acești pui ar trebui să fie destul de ușor de antrenat. Acestea fiind spuse, ele sunt predispuse la anxietate de separare, așa că vor avea nevoie de o casă în care cineva este în jur de cele mai multe ori. În plus, acești câini energici pot afișa comportamente distructive dacă nevoile lor zilnice de exerciții fizice nu sunt îndeplinite. Boxadorul este, de asemenea, lent pentru a se maturiza, deci va trebui să investiți în sesiuni de instruire consistente, pozitive.
  • Îngrijirea: Boxadorii nu necesită o mulțime de îngrijire datorită straturilor lor scurte, de întreținere redusă. Acestea fiind spuse, acești pui vor vărsa și au nevoie de o perie cel puțin o dată pe săptămână. De asemenea, va trebui să oferiți acestor băi obișnuite de pui și să vă periați dinții zilnic pentru a le menține sănătoși.
  • Nevoile de exerciții: Acești câini energici vor avea nevoie de o mulțime de exerciții zilnice, astfel încât plimbări standard pe cont propriu nu vor face. Boxadorul dvs. va iubi că se desfășoară în mod regulat, drumeții sau joacă un joc angajat de Fetch sau Frisbee ori de câte ori poate. În mod ideal, casele Boxador au o curte mare, împrejmuită, unde aceste pooches dulci pot scoate o parte din energia lor nesfârșită.
  • Sănătate: Acești puii sunt destul de sănătoși, în special pentru câinii mai mari și au o durată medie de viață de 12 până la 15 ani. Cu toate acestea, ele sunt susceptibile la condițiile de sănătate împărtășite atât de rasele mamă, inclusiv displazia de șold, cataracta și diabetul zaharat. După cum ați dori cu orice câine, veți dori să vă asigurați că Boxadorul dvs. este actualizat cu privire la întâlnirile sale cu VET pentru a-l menține cel mai bine.

Cele mai bune familii și situații pentru un Boxador

Gata să salute unul dintre acești prieteni bomboane în viața ta? Iată o listă de verificare rapidă pentru a vă asigura că acestea sunt puii perfecți pentru familia dvs.

  • Aveți o gospodărie plină de viață. Acești iubiți sportivi nu doresc nimic mai mult decât să-și petreacă cât mai mult timp cu membrii familiei. Boxadorii sunt, de asemenea, predispuși la anxietatea de separare, deci este mai bine dacă acest lucru rasă trăiește cu o familie ocupată într-o gospodărie activă în care cineva este de obicei acasă. 
  • Ești gata să investești timpul în formare. În timp ce acești pui sunt fericiți să învețe trucuri pentru un tratament, ei sunt lent să se maturizeze, așa că vor avea nevoie de o pregătire consistentă pentru a-și asigura o bună cetățenie bună. Acești puii inteligenți iubesc că se angajează mental și fizic, astfel încât sesiunile de formare obișnuite sunt o necesitate. 
  • Căutați un amic de rulare. Boxadorii sunt în mod natural energic și activi, așa că vor face o alergare uimitoare sau Companii de drumeții. Acești puii sunt fericiți să se îndoaie pe canapea și să ofere o mulțime de îmbrățișări și sărutări, atâta timp cât își îndeplinesc nevoile de exerciții. 
  • Aveți suficient timp pentru a le distra pe acești pui activi. Boxadors nu sunt pupuri foarte independenți. Acești câini se dezvoltă pe acțiune și vor avea nevoie de proprietari care pot îndeplini această nevoie cu o atenție amplă, exerciții și activități de angajare, cum ar fi sesiunile de instruire sau folosirea jucăriilor de puzzle. 
  • Căutați un tovarăș de familie, familial. Acei puii interesați încă jucători iubesc timpul petrecut cu copiii și adulții. Atâta timp cât sunt satisfăcute nevoile lor, acești pui dulci sunt siguri că fac prieteni uimitori canini. 

Pentru ao sparge, Un Boxador este nu potrivirea potrivită pentru oricine caută un spate, independent, Reducerea câinilor cu întreținere redusă. Acești câini doresc entuziasm și sunt mai fericiți atunci când sunt cu oamenii pe care îi iubesc. Life-of-Party-partid Boxador are nevoie de un proprietar care înțelege că acești câini inteligenți, activi și sociali au nevoie de multă stimulare mentală și fizică într-o bază de zi cu zi pentru a simți cele mai bune. 

Cum puteți găsi un Boxador?

Urmărirea unui boxador Buddy poate fi dificilă, deoarece ar fi cu orice câine de designer. Acestea fiind spuse, puteți să scoți întotdeauna internetul pentru acești prieteni blană.

Dacă știți orice proprietari de boxadori, le-ați putea cere crescătorul sau dacă știu despre orice așternut viitoare. Ați putea chiar să postați proprietarii Boxador prin intermediul social media pentru o perspectivă.

De asemenea, ar putea fi merită să întrebați părinții Boxer și Labrador Retriever dacă vă pot îndrepta în direcția cea bună.

Nu uitați importanța Selectarea unui crescător de reputație Pentru Boxador. De asemenea, este important să vă întâlniți cu părinții câinelui dvs. înainte de a vă ajuta să înțelegeți ce ar putea fi viitoarea dvs. pooch. 

Adorabil Puppy Boxador
Imagine de la Greatdogsite.COM.

Dacă alegeți să adoptați un Boxador dintr-o salvare sau un adăpost (o idee grozavă), asigurați-vă că vă petreceți timp suficient pentru a cunoaște noul dvs. prieten de blană pentru a obține un sentiment al personalității lor. De asemenea, știți că șansele dvs. de a găsi un Boxador care este un amestec pur de 50/50 este destul de puțin probabil. Tu vei avea probabil o lovitură de alte rase amestecate (care nu este neapărat un lucru rău - varietatea este condimentul vieții)!

Rase similare și amestecuri de rasă la Boxador

Încă mai decideți dacă Boxadorul este cel mai bun amic al viselor tale? Iată câteva alte rase și mutts similare pentru a lua în considerare.

  • Dalmador: Acest labrador retriever și Dalmation mix este cunoscut pentru personalitatea lui prietenoasă și rambunctivă. Aceste dulciuri reperate iubesc petrecerea timpului cu alți câini, copii și alți membri ai familiei, deși pot fi protejați în jurul străinilor. 
  • BRIAD: Acest câine vechi de herding este loial, muncitor și inteligent inteligent. Acești canini încrezători iubesc copiii și stau activi. 
  • Beagador: Beagadorul comic este o cruce între un Beagle și Labrador Retriever. Aceste pui jucăuș sunt super dulci și inteligenți, deși pot avea o lovitură încăpățânată, care vor necesita o răbdare. 
  • Golden Boxer: Acest boxer și Amestecul de Aur Retriever este sigur că vă va fura inima cu aspectul adorabil și devotamentul veșnic față de familia sa. Acești pui inteligenți fac câini de ceas excelent și iubirea timpului petrecut în aer liber. 
  • Câinele lui Catahoula Leopard: Dacă sunteți în căutarea unui câine hardworking, frumosul câine Catahoula Leopard este o alegere excelentă. Acești câini atletici iubesc să rămână ocupați și au nevoie de un proprietar care să poată oferi o pregătire fermă și consecventă. Câinele de leopard Catahoula este foarte loial celor dragi. 
  • Bullador: Acest labrador și engleză Buldog MIX creează un tovarăș de canin activ, iubitor. Bullador iubește întâlnirea cu oameni noi și se joacă ori de câte ori este posibil. 
  • Boweimar: Boweimarul este o cruce între un boxer și Weimaraner. Acești câini de familie energetici și iubitoare au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și de atenție pentru a-și păstra cozile. 

***

În ansamblu, Boxadorul face un partener de familie mai mare decât viața, care este sigur că va lumina zilele tale cele mai întunecate. Acești pui jucăuși fac prieteni uimitori, atâta timp cât nevoile lor sunt îndeplinite în mod corespunzător.

Aveți unul dintre acești iubiți prostești acasă? Arată mai mult boxer sau lateral Labrador Retriever? Ne-ar plăcea să auzim totul în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul de rasă: boxador (boxer / labrador retriever mix)