Toaletă de câine în interior: o necesitate sau o risipă de bani?

Toaletă de câine în interior pentru timpul de iarnă - o necesitate sau o pierdere de bani

Unii proprietari de câini aleg să obțină un toaletă de câine interioară pentru animalele lor de companie în timpul iernii pentru a le cruța să iasă în frig. Deși acest lucru poate fi văzut ca o risipă de bani de către unii, alții susțin că nu este doar un lucru convenabil, ci și o necesitate. Deci, este o toaletă de câine interioară pentru iarnă, de fapt, în mod util și ceva de care aveți nevoie pentru a cumpăra sau este o pierdere de bani?

Ce este o toaletă de câine interioară?

Există câteva opțiuni diferite atunci când vine vorba de toalete de câine de interior.

Ce este o toaletă de câine interioară pentru animale de companie

Una dintre cele mai populare oferă o secțiune de iarbă reală sau artificială, unde câinii pot merge să-și facă afacerea, cum ar fi Petmaker laba unu. Alții nu pot avea iarbă, ci o imitație de pământ și noroi și vor avea foi înlocuibile, cum ar fi Coarta de coajă că am examinat înainte.

O altă tendință recentă este o răsucire pe tipul de toaletă interioară de mai sus pentru câini și este adesea numit A & # 8220; caseta de gunoi de câine și # 8221; Deoarece designul este similar cu cutiile de gunoi de pisică, precum și toaletele de companie rase, care este, în principiu, o tavă echipată cu un grătar. Câine Dulapuri de gardă de iarbă sunt probabil cel mai puțin popular, deoarece designul lor este încă departe de a fi perfect.

În cele din urmă, și cea mai tipică variație a ceea ce poate fi numit AN & # 8220; toaletă de câine interioară & # 8221; sunt celebra tampoane de antrenament de formare care sunt de obicei folosite pentru a menține puii tineri de la murdărirea totului în jurul casei, în timp ce trece prin procedura de lux. Câine pipi tampoane sunt foarte populare, dar nu le-aș număra ca niște toalete Doggy, într-adevăr.

În timp ce toate aceste opțiuni de toaletă pentru animale de companie au avantajele și defectele, întrebarea reală este că aveți nevoie de o toaletă de câine interioară pentru iarnă și după ce câinele dvs. a fost deja Housebroken. Să aruncăm o privire la unii dintre factorii pe care ar trebui să o luați în considerare înainte de a vă lua decizia.

VEZI ASTA: Cele 7 cele mai bune suporturi de pee, tăvi și cutii de gunoi

Aveți nevoie de o toaletă de câine interioară?

Aveți nevoie de o toaletă de câine interioarăIndiferent dacă veți obține orice utilizare dintr-o toaletă interioară în timpul iernii depinde de felul de câine pe care îl aveți și cum intenționați să utilizați toaleta. În cele mai multe cazuri, este puțin probabil ca o toaletă de câine în interior, nu este necesară pentru iarnă, dacă nu aveți un câine care nu poate petrece 10 minute în afara temperaturii scăzute sau rănit, recuperarea de la intervenție chirurgicală / boală etc.

Rasa câinelui tău

Vremea rece nu are același efect asupra tuturor câinilor. Unele rase sunt perfect echipate pentru temperaturi la rece, cum ar fi Alaskan Malamute, Siberian Husky, St. Bernard, Akita și multe alte rase cu părul lung.

Pe de altă parte, multe rase cu părul scurt și mici nu fac bine în frig și ar putea beneficia de o toaletă interioară, astfel încât să se evite în afara zilelor reci. De exemplu, Chihuahua, Greyhounds, Terrierie, Whippet sunt extrem de sensibile la temperaturile scăzute de iarnă și vremea aspră.

Vârsta câinelui tău

Puii și câinii bătrâni nu stau la rece, precum și câinii adulți, astfel încât să primească o toaletă interioară în acest caz, ar putea fi utilă, dar numai în cazul temperaturii extrem de scăzute. Dacă tocmai ați adoptat un câine recent, atunci poate fi, de asemenea, mai dificil pentru a vă antrena că catelul dvs. în vreme rece decât este în condiții meteorologice normale. Cu toate acestea, va trebui să investiți mai mult timp și efort pentru a vă instrui cățelul sau câinele senior pentru a utiliza și toaleta interioară.

Sănătatea câinelui tău

Câinii adulți sănătoși nu ar trebui să aibă nevoie de o toaletă interioară în timpul iernii. Pe de altă parte, dacă pooch-ul dvs. suferă de o anumită condiție sau cazuri severe de artrită în care temperaturile scăzute o fac substanțial mai rău și probleme de sănătate similare, o toaletă interioară poate fi esențială, chiar și de condițiile meteorologice.

Câinii care suferă de caz serios de artrită pot experimenta agravarea simptomelor lor de îndată ce temperaturile scade și frontul de iarnă rece lovește zona dvs. Ei au de obicei capacitatea limitată de a merge în aceste condiții, așa că mergeți la toaletă în aer liber le poate provoca o mulțime de durere.

Unii câini pot avea chiar probleme psihologice care le împiedică să meargă la toaletă afară. De exemplu, unele animale de companie nu-i plac ploaia sau zăpada și pot refuza să-și facă activitatea în aceste condiții.

Timpul tau

Mulți proprietari de câini petrec mult timp departe de casă. Dacă lucrați standardul 8 ore și locuiți singur într-un apartament sau o casă fără o ușă câine, o toaletă de câine interioară poate fi o soluție bună la problema dvs. Amintiți-vă că va trebui să aveți nevoie toaletă tren câinele tău Pentru ca acest lucru să lucreze și nu este o sarcină ușoară. De asemenea, nu trebuie să vă bazați pe o toaletă interioară, deoarece câinii încă mai solicită plimbări regulate și exerciții fizice.

În concluzie, dacă o toaletă de câine interioară pentru iarnă este o necesitate sau o risipă de bani va depinde de situația dvs. unică. În majoritatea cazurilor, este probabil inutil și puteți obține bine fără ea. Dar dacă simțiți că câinele dvs. va beneficia de o toaletă de câine interioară, oricare ar fi motivul, atunci este cu siguranță o investiție care merită făcută.

Citiți următorul: În interior vs în aer liber - în cazul în care aparține câinele și de ce

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Toaletă de câine în interior: o necesitate sau o risipă de bani?