12 Rase de pisică care sunt ca apa

12 rase de pisică care sunt ca apa

Punerea cuvintelor "Apa" și "pisica" împreună nu a avut niciodată sens - majoritatea dintre ei doar nu-i plac! Stereotipul vechi este pe cale să se schimbe cu aceste 12 rase de pisică care, aparent, ca apa. Aceste rase de pisică nu numai că tolerează lucrurile umede, dar se bucură de ea. Unele dintre aceste fanatice feline chiar le place să înoate. Nu ne credeți? Verificați articolul nostru de mai jos! Variind de la pisici mici la pisici mari, iata lista noastra de 12 feline de blană care iubesc o baie bună.

Tânăr pisica abisiniană abisiniană joacă și sărituri

abisinian

Pisicile abisiniene sunt feline frumoase cu o cantitate mare de energie. Ele sunt joc pentru tot felul de activități, așa că fii pregătit să-ți petreci timpul să-i urmărească, să urce, să urce și să-și alunge timpul departe. Din cauza nivelurilor lor ridicate de energie, ei pot cere o mulțime de atenție, în special atunci când vine vorba de stropirea.

Abyssinianul iubește apa. Dacă aveți un iaz, o piscină, o fântână de apă sau chiar doar un castron mare de apă, ei sunt obligați să sară și să se joace. Acest lucru face ca o modalitate ușoară (dacă nu ușor murdară) de a vă distra kitty într-o zi fierbinte.

Ați putea dori, de asemenea: Cat fântâni de apă

Maine Coon Pisica pe fundal alb

Maine Coon

Coroane Maine sunt una dintre pisicile domestice mai mari care le place apa, deoarece straturile lor lungi si mijlocii sunt rezistente la apa. Aceste straturi le permit, de asemenea, să reziste la temperaturi mai reci. Dragostea de apă a lui Maine a dat-o o reputație destul de dezordonată, așa cum le place să scoată apă din vasul de toaletă, dați seama cum funcționează robinetul pe chiuveta de bucătărie sau chiar își înțepenează jucăriile în vasul de apă. Dacă luați în considerare un COON Maine, asigurați-vă că păstrați vasul de apă pe un covor absorbant sau într-o incintă pentru a vă ajuta să continui stropirea.

Teoria din spatele ei

Coons Maine sunt foarte inteligenți, iar cercetătorii cred că afinitatea lor pentru apă provine din istoria rasei de a fi folosite pe navele navale ca controlul dăunătorilor. Se pare că această rasă este un marinar la inimă!

O fotografie a pisicilor amuzante americane americane de bobtail trei Mothes vechi pe fundal blând

American Bobtail

Această rasă de pisică domestică foarte receptivă face ca un animal de companie adorabil, cu cozile lor stubby, hainele pufoase și modele frumoase. Ele sunt, de asemenea, renumite pentru a fi una dintre rasele de pisică mai ușoare pentru a se antrena, la fel ca un câine. Ei răspund bine la mersul pe o lesa, sunt adaptabile la medii noi, și nu iubesc nimic mai mult decât o înmuiere în cadă.

La fel ca fiecare animal de companie, fiecare personalitate este diferită. De obicei, an American Bobtail se bucură de splingul său zilnic atunci când apare ocazia.

Manx pisică de vânătoare într-un câmp

Manx

Pisica Manx este un animal de companie inteligent și foarte social. Ei se bucură de atenție și afecțiune. Ca un câine, vor purta jucării în gură și vor juca cu tine. Dacă vă uitați la obținerea unei pisici, dar nu sunteți sigur dacă felinele sunt potrivite potrivite pentru dvs., acest lucru ar putea fi animalul perfect! Această rasă combină fericit cele două personalități ale unui câine și pisică.

Teoria din spatele ei

Această rasă a fost inițial crescută pe insula omului și din cauza timpului petrecut pe o insulă, ele sunt trase în mod natural și confortabile, cu apa.

Junior Cat Van Turkish

Van turcă

Aceasta este una dintre pisicile care le place atât de mult apă, de fapt înotă în ea! Van turcă înoturi oriunde apa este disponibilă și apare relativ uscată, datorită stratului său rezistent la apă. Dacă dețineți o piscină, urmăriți-le îndeaproape. Ei vor sări ca un laborator dornic într-o zi fierbinte de vară!

Teoria din spatele ei

Vanul turc este o altă rasă care sa născut să iubească apa. Ei provin din regiunea de la Lacul Turciei (prin urmare numele) și ca o rasă de pisică înot, au dezvoltat labe mari pentru a-și ajuta să se propulse prin apă. Aproape ca o rață!

Gold Bengal pisică plimbare pe plank în aer liber, vedere laterală, fundal verde natural

Bengal

Bengal Cat este o cruce între o pisică domestică și una sălbatică. Cele mai multe bengale domestice provin din pisicile din Asia Leopard, făcându-le mai mult dintr-un amestec de a patra generație. Originea lor exotică le dă o tragere naturală spre apă. Îi place să se distreze prin înghițirea obiectelor plutitoare într-o baie superficială!

Pe măsură ce pisicile domestice, Bengalul este iubitor și energic. Cercetați zona dvs. înainte de a cumpăra unul, deoarece această felină este încă considerată exotică în multe locuri și ar putea fi ilegală să păstreze ca un animal de companie.

American Shorthair Pisica situată pe patul alb și priviți pe fereastră

American Shorthair

American Shorthair Cat iubeste apa si este probabil sa fie foarte murdar din acest motiv! Ei nu sunt străini pentru a trăi lichid și au o reputație pentru a juca cu castronul de apă. Ei vor scoate apa cu labele lor și vor sfărâma mâncărurile peste "accidental" (știți pisici).

Interesul lor în apă nu se oprește, pe măsură ce pot decide să meargă în dușul tău sau să stea pe partea laterală a căzii în timp ce vă scăldați. Puteți spune că aceste pisici sunt curioase despre apă!

O pisică de pădure de sex feminin se află în timpul iernii în zăpadă sub un tufiș

Norvegia Cat de Forest

Norvegia Cat de Forest este un vânător imens puternic. Ele posedă o haină groasă, cu apă-repellentă pentru a le menține uscată și caldă, ceea ce este ideal pentru o baie în mare. De fapt, aceste feline sunt cunoscute ca pisici înot. Ei chiar au fost numiți pisici de pescuit, deoarece capacitățile lor de vânătoare vin la îndemână în timp ce pescuitul. Probabil nu sunt cele mai bune animale de companie pentru persoanele cu un iaz de acvariu sau koi.

Frumoasa pisica turcă angora cu părul alb lung care se joacă afară

Turcia Angora

Turcia Angora Pisicile sunt extrem de inteligente și, uneori, încăpățânați să se antreneze. Deși muncesc din greu, înseamnă și jocul greu. Aceste pisici le place să se distreze cu o mulțime de joc interactive, care este apa la îndemână.

O baie superficială plină cu Jucarii de pisici sau chiar un robinet de picurare poate păstra aceste pisici ocupate pentru perioade lungi de timp. Aceste pisici sunt susceptibile de a se bucura de o paletă bună în iaz sau înot în flux. Nu se opun nici un duș bun.

Pisica neagră bobtail japoneză care merge în plantație

Bobtail japonez

Bobtail japonez, Ca și vărul său cu coadă scurtă, se bucură de asemenea de apă! După cum puteți vedea, pisicile care le plac apa sunt predispuse la o mizerie. Bobtailurile japoneze nu fac excepție. Ei sunt sigur de a-și deschide labele în vasul de apă, chiuveta, toaleta sau chiar băutura ta! Ei nu sunt mari pe băi, totuși.

Aceste pisici sunt cu siguranță jucăuș și afectuos, făcându-le însoțitori de călătorie mare. Mai ales dacă te îndrepți spre o stațiune cu apă logată!

Acum pentru pisicile mari

Amur Tiger Mergând în apă. Animal periculos, taiga, Rusia. Animal în fluxul de pădure verde. Piatră gri, picătură de râu. Pisica sălbatică în habitat de natură

Tigrii

Tigrii sunt cel mai cunoscuți pentru dragostea lor de apă! Ei folosesc o baie bună pentru a se răci în climatul umed și de ploaie pe care îl numesc acasă. Tigrii se vor spăla ore întregi pentru a se răcească și vor intra în apă înapoi pentru a evita obținerea oricui în ochii lor.

Puterea lor, forma elegantă a corpului, și picioarele webbed le fac înotători puternici. Știați că tigrii pot înota până la 20 de mile într-o singură călătorie? Blănurile lor folosește un efect căptușit în timp ce înotați și păstrează suficientă umiditate pentru a le menține răcoros pe pământ. Acest efect durează o perioadă semnificativă de timp înainte de a avea nevoie de o altă baie.

Jaguar, Panthera Onca, Femeie, Râul Cuiaba, Porto Jofre, Pantanal Matogrossense, Mato Grosso Do Sul, Brazilia America de Sud

Jaguars

Unul dintre iubitorii de apă mai puțin cunoscuți de apă este Jaguar. Jaguars trăiesc în zonele umede și mlaștinile din America de Sud. Ei s-au adaptat la apă, deoarece este o parte vitală a supraviețuirii lor și a stilului de viață.

Coat de observat al lui Jaguar îl face vizibil mai relativ la leopard; Cu toate acestea, se crede că sunt de fapt mai strâns legate de tigru. Afinitatea lui Jaguar pentru apă ar sprijini cu siguranță această teorie. Jaguarii se vor scalda, se vor bate și vor vâna în apă. Ei au fost văzuți să rămână sub apă pentru perioade lungi de timp în timp ce vânează. Uneori, ei chiar să mănânce captura lor în timp ce totuși scufundați.

De ce nu toate pisicile ca apa?

Există mai multe teorii despre motivul pentru care toate pisicile nu-i plac apa. Unii spun că este pentru că apa cântărește pisici în jos și, în timp ce se bazează foarte mult pe a fi agil și rapid, acest lucru afectează performanța tipică a pisicilor. Deși există dovezi care arată că, dacă originea lor este pe uscat, pur și simplu au evoluat să nu-i placă apa. Unele pisici au avut experiențe rele în jurul apei, mai ales când erau un pisoi. De obicei, își vor aminti acest lucru și vor asocia memoria cu o aversiune la toată apa.

Oricare ar fi motivul, există încă pisici care iubesc în mod clar că sunt umede! Deci, dacă doriți să cumpărați o pisică care să se bucure de iazul dvs. și să se țină se răcească în vremea caldă, atunci poate că una dintre aceste rase ar fi ideală pentru dvs! Deși, poate că stai departe de pisicile mari.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Rase de pisică care sunt ca apa