Cât de multă apă ar trebui să bea pisica ta în fiecare zi?

cât de multă apă ar trebui să bea pisica ta în fiecare zi

Este un fapt bine stabilit că pisicile nu au un mecanism foarte eficient de sete. Ceea ce înseamnă pur și simplu că există foarte puține unități pentru ei să bea. Dar băutura trebuie, altfel riscă să dezvolte o varietate de tulburări de sănătate, în special cele legate de rinichi. Deci, cât de multă apă ar trebui să bei pisica dvs. în fiecare zi?

Recomandarea

Ghidul actual observat în general de către veterinari este de 44 până la 66 mililitri de apă pentru fiecare kilogram de a Greutatea corporală a pisicii. Acest lucru este tradus aproximativ la aproximativ 0.67 la 1 uncii fluide pentru fiecare kilogram.

Apa potabilă de pisică

Recomandarea include deja apă din diferite surse, inclusiv alimente. Ar trebui să știți că pisicile din sălbăticie nu bea prea mult pentru simplul fapt că ei își dedică cerințele de hidratare din alimentele pe care le mănâncă. Deoarece acestea sunt obligați carnivorele, animalele pe care le pradă deja conțin deja 70-80% umiditate.

În legătură cu o postare: Cel mai bun produs de pisică

Rolul alimentelor de pisică umedă și uscată

Să aplicăm cunoștințele pe care le-am obținut mai sus la tipul de alimente pe care le oferim pisicilor noastre.

Să presupunem că avem o pisică care cântărește 10 kilograme. Aceasta înseamnă că, la minim, pisica noastră ar trebui să fie de 6.7 uncii de apă în fiecare zi sau un maxim de 10 uncii.

Să spunem că dăm prietenul nostru Feline 2.5 uncii de la Produse alimentare uscate de pisică În fiecare zi și știind că alimentele de pisică uscată nu va conține mai mult de 10% umiditate, ceea ce înseamnă că pisica noastră primește doar 0.25 uncii de umiditate din alimentele sale. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că pisicile noastre trebuie să bea 6.45 uncii mai mult de apă proaspătă în fiecare zi.

Dacă dăm pisicii noastre 2.5 uncii de alimente conservate umede care conțin în mod obișnuit aproximativ 80% umiditate, atunci pisica noastră va primi deja 2 uncii de apă în fiecare zi. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie doar să bea 4.7 uncii de apă proaspătă.

Oferind prietenului tău felin alimente umede pot reduce dependența de apa potabilă proaspătă cu cel puțin 30%. Acordarea alimentelor uscate de pisică va contribui doar la cel puțin 4% din cerințele zilnice de apă. Implicația aici este că, în timp ce veți avea în continuare să vă atrageți Kitty-ul pentru a bea apă proaspătă, va trebui să dublați efortul dacă vă hrăniți pisicile de pisică uscată exclusivă.

Postări asemănatoare: Cele mai bune alimente pentru pisici umede și Mâncare umedă și semi-umedă

Cum să vă încurajați pisica să bea apă proaspătă

Așa cum am spus deja mai devreme, pisicile nu beau atât de mult pentru că mâncarea pe care o mănâncă sunt deja pline de umiditate. Ei bine, acesta este în sălbăticie unde se află pe animale de pradă. Problema este că pisicile domestice nu au eliminat acest instinct. Este încă foarte puternică în ele. Cu toate acestea, același instinct de pradă poate fi folosit pentru a le atrage pentru a bea apă proaspătă.

Instinctul de pradă funcționează pe principiul mișcării. Atâta timp cât există mișcare sau orice semnal, există o posibilitate de prezență a unei pradă. Există doar o singură cale de a fi siguri de această ipoteză și care este pentru prădător să "verifice" prada suspectă.

Ca atare, în loc de a da un castron de apă obișnuit, investiți mai bine într-o fântână de băut de pisică. Circulația continuă a apei creează o mișcare foarte aleatorie. Ruloșul blând al apei care se încadrează pe piscină este, de asemenea, luat ca și rugina unei prăjituri de pradă la siguranță. Acestea vă vor atrage pisica să bea.

Unii au, de asemenea, succes, punând cuburi de gheață în bolurile de apă. Cuburile de gheață servesc ca stimulente pentru pisici să creadă că acestea sunt pradă. Când încearcă să ajungă, cuburile se vor mișca în continuare întărirea suspiciunii că acestea sunt într-adevăr pradă.

Alternativ, puteți începe să umezi alimentele uscate ale pisicii dvs. cu apă sau chiar bulionul dintr-o cutie de ton. Aroma adăugată ar trebui să contribuie la îmbunătățirea gustării generale a alimentelor uscate. Cu toate acestea, fiți precauți, deoarece mâncarea umedă de pisică uscată strică cu ușurință.

În legătură cu o postare: Cele mai bune boluri pentru pisici pentru pisici

Cat bea din castron

De asemenea, puteți adăuga câteva picături de bulion de ton sau chiar bulion de pui în castronul de apă al pisicii tale. Gustul și aroma adăugată ar trebui să facă ca băutura să bea mai mult decât de obicei.

Plasarea bolurilor suplimentare de apă în locații strategice din casa dvs. vă poate ajuta să vă încurajați animalul de companie să bea.

Lucrul important de reținut este că pisicile trebuie să bea apă proaspătă în fiecare zi, indiferent de tipul de alimente pe care le mănâncă. Cu toate acestea, oferind alimente umede poate ajuta foarte mult dacă pisica ta este pur și simplu prea încăpățânată să bea dintr-un castron sau o fântână de animale de companie.

În legătură cu o postare: Cea mai bună fântână de apă pisică

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de multă apă ar trebui să bea pisica ta în fiecare zi?