Când ar trebui să treceți de la hrana pentru pisici?

Când să treceți de la alimentele de pisici

Adoptarea unui pisoi este o experiență minunată, brusc că casa dvs. este plină de un pachet de energie blană, uneori, poate fi dificil să țineți pasul cu. În cele din urmă, acel pisoi mic va crește și, pe măsură ce se schimbă, la fel și cerințele sale dietetice. Responsabilitățile unui proprietar de pisici nu se opresc să-și dea pisica un început minunat în viață, dar asigurându-se că rămân sănătoși și se potrivesc, cu mâncarea potrivită pentru a se potrivi nevoilor lor în schimbare.

Când ar trebui să schimb dieta pisicii mele?

Pentru majoritatea pisicilor, schimbarea de la hrana pentru pisici la alimente adulte ar trebui să apară la aproximativ 12 luni de vârstă, ceea ce este atunci când pisoiul dvs. este în cele din urmă clasificat ca o pisică adultă. Există puțină discrepanță aici, deoarece este recomandată ca pisica dvs. să fi atins între 80% și 90% din greutatea sa finală înainte ca orice ajustare alimentară să fie făcută. Acest lucru ar putea însemna că pisica ta este puțin mai mică sau puțin mai mare de un an.

Cu rasele mari de pisici, ca Maine Coon Cat, Tranziția la alimentele adulte se întâmplă în mod normal mai târziu. Aceste rase nu ajung la maturitate până la vârsta de 18 luni și 24 de luni, deci necesită mâncare de pisici mult mai mult timp.

Care este diferența dintre produsele alimentare și alimentele de pisică?

Diferența dintre produsele alimentare și alimentele de pisică nu este întotdeauna foarte evidentă, iar majoritatea alimentelor arată, în general, la fel, cu mici schimbări în dimensiune. Apariția deoparte, diferența este destul de remarcabilă. În timp ce pisica de pisici este formulată pentru a da un pisoi în creștere tot ceea ce are nevoie, cerințele nutriționale ale unei pisici adulte sunt foarte diferite.

Una dintre cele mai mari schimbări între Mâncare pentru pisici și mâncarea adultă este echilibrul grăsimilor și proteinelor. Hrana pentru adulți conțin mult mai puțină proteină și grăsime, împreună cu mai puține vitamine și minerale. În timp ce poate părea că mâncarea adultă nu este la fel de sănătoasă pentru pisica ta, croitorii la cerințele reduse. Pe măsură ce pisica dvs. nu mai crește, nu are nevoie de stimularea substanțelor nutritive sau de calorii, că a făcut ca un pisoi.

Care este cel mai bun mod de a trece la alimentele adulte?

Orice modificare a dietei unei pisici ar trebui făcută treptat și nu fi niciodată instantanee. După atâta timp pe un tip de alimente, pisica dvs. va avea nevoie de timp pentru a se adapta la noul tip de mâncare, în special pentru a vedea că compoziția alimentelor este foarte diferită.

Schimbarea de la pisica de pisici la alimente adulte ar trebui făcută pe parcursul a aproximativ 7 zile. Când sunteți gata să vă schimbați, trebuie să înlocuiți aproximativ 6a a alimentelor de pisici cu alimente pentru pisici adulți în prima zi. Apoi, pe parcursul unei săptămâni, continuați să înlocuiți încă 6 ania a alimentelor, până la 7a zi, când hrana de pisoi ar fi trebuit să fie complet eliminată.

Cum pot selecta mâncarea potrivită pentru pisica mea?

Mâncarea pisică pe care o alegeți pentru animalul dvs. este foarte importantă. Trebuie să fie bine echilibrat, iar pisica ta trebuie să se bucure de ea! Schimbarea de la hrana pentru pisici la alimente adulte este un pas mare, dar unul pe care pisica ta o va bucura cu siguranta. Mâncarea de pisici de înaltă calitate conține un mare echilibru de proteine, carbohidrați, vitamine, fibre, grăsimi și minerale. Acest lucru vă oferă pisicii dvs. tot ceea ce trebuie să rămână sănătos, să aibă o haină strălucitoare și oase puternice și mușchi.

Nu toți proprietarii de pisici aterizează imediat mâncarea adultă, cu pisicile fiind în mod obișnuit pretențios când vine vorba de mâncare. Testarea câtorva alimente pentru adulți și păstrarea unui ochi pentru orice intoleranță, vă va asigura că selectați alimente pisica dvs. iubește.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente de pisici senior

Alimente uscate vs alimente umede

O mare parte din alegerea alimentelor potrivite pentru pisica ta este alegerea intre alimente uscate și alimente umede. Unii proprietari de pisici aleg unul sau altul sau optează pentru un amestec sănătos de ele. Dacă pisica ta are un apetit sănătos, atunci alimente de pisică umedă poate fi o alegere excelentă, deoarece este mai puțin calorii dens decât Produse alimentare uscate de pisică. Ambele tipuri de alimente au beneficiile lor, astfel găsirea unei combinații care funcționează pentru dvs. este esențială.

hrăniți pisica

Cu toții vrem cei mai buni pentru animalele de companie și oferindu-le îngrijirea pe care o merită începe cu mâncarea pe care îi hrănim. Tranziția de la hrana pentru pisici la hrana pentru pisici adulți este ceva pe care toți proprietarii de animale de companie trebuie să treacă când se ridică un pisoi. Ținând un ochi pe pisica dvs. prin tranziție, și alegerea unei alimente de bună calitate, vă puteți asigura că prietenul dvs. Feline obține tot ce trebuie să rămână fericit, sănătos și activ.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Când ar trebui să treceți de la hrana pentru pisici?