8 Cele mai bune tipuri de păsări de animale de companie

Budgerigar se închide pe cușca de păsări. Budgie și Bell

Păsările au multe calități atractive, dar abilitatea lor de a repeta discursul uman este una care îi face cu adevărat unică printre alte tipuri de animale de companie și una care și-a asigurat popularitatea generațiilor. Este posibil să găsiți, totuși, că talentele păsărilor pentru mimicry încă mai pales în comparație cu faptul că sunt fermecătoare, angajatoare și cu adevărat remarcabile. Iată opt dintre cele mai populare specii de păsări vorbind, astfel încât să puteți aprecia mai multe despre ceea ce fiecare animal de companie impresionant are de oferit.

Bacsis

În toate speciile, evitați adoptarea unei păsări numai pe baza dorinței unei vorbiri vorbind nu este o garanție în nici o pasăre individuală. Tendicitatea poate fi genetică, dar mediul de creștere este un predictor mare de interes pentru comunicațiile mimicrie și vocale.

8 cele mai bune specii de păsări de companie trainabile
01 din 08

Este o surpriză pentru mulți care mici Budgies, de asemenea cunoscut ca si Budgerigares sau pur și simplu ca Parakeets, poate vorbi de fapt, dacă nu mai bine decât unele dintre speciile de papagal mai mari. Unele budgiile au fost chiar cunoscute pentru a dezvolta vocabulare de sute de cuvinte. Cu vocile lor gruff, poate fi uneori greu de descifrat ceea ce spun exact budgiile, dar cei care păstrează și le îngrijesc adesea găsesc budgiile pentru a fi destul de chatterboxes.

Prezentare speciala

Lungime: 7 inci

Greutate: 1 uncie

Caracteristici fizice: Corp verde deschis, cu marcaje de aripi negre și culori galbene cap-captive de albastru, gri, verde, alb, violet, galben / albastru

  • 02 din 08

    Un alt grup de păsări care este cunoscut pentru având abilități de vorbire excepționale este genul frumos și captivant al papagalilor Amazon. Aceste păsări nu sunt doar cunoscute pentru construirea de vocabulare mari, impresionante, dar sunt, de asemenea, renumite pentru claritatea lor excepțională a vocii care rivalizează toate celelalte tipuri de papagali. În plus față de a vorbi, papagalii Amazon sunt minunați la Trucuri de învățare, făcându-i o pasăre foarte distractivă pentru cei care doresc un animal de companie pe care o întreagă familie îl poate interacționa adesea.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 până la 15 inci

    Greutate: 7 până la 25 uncii

    Caracteristici fizice: Federații de corp verde - peste 15 subspecii de papagal Amazon cu coloranți cap diferiți

  • 03 din 08

    Adorabilă Quaker Parrots, De asemenea, cunoscut sub numele de Parakeets călugăr, au fost mult timp apreciați pentru talentele lor vorbite și personalitățile fermecătoare. Quakers sunt capabili să construiască vocabulare destul de mari, iar unii proprietari quaker jur că păsările lor sunt chiar capabile să-și folosească cuvintele în context. Quaker Parrots sunt o alegere bună pentru persoanele care caută distracția unui papagal mai mare, dar într-o mai mare pachet compact.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Bright verde, alb sau albastru-gri-sân, obrajii și gâtul seamănă cu imbracamintele Colonial-Era Quaker - ciocuri portocalii

  • 04 din 08

    Hailing din India și Asia, fermecătorul Indian Ringneck Parakeets au fost păstrate ca animale de companie de secole - la început, au fost rezervate numai pentru redevență, în special datorită abilităților lor de vorbire incredibilă. Cu secole în urmă, călugării au observat aceste păsări în grădini temple, unde au recitat rugăciunile zilnice - au observat că păsările sălbatice au repetat rugăciunile pe care le auzise. Acest lucru a dus la convingerea că aceste păsări erau sfinte sau divine.

    Prezentare speciala

    Lungime: 16 inci

    Greutate: 5 până la 6 uncii

    Caracteristici fizice: Grețul verde strălucitor - inel roșu și negru pe bărbați, fără inel sau o umbră palidă pe femeie

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Papagali gri africani au văzut o creștere a popularității ca animale de companie, în mare parte datorită studiilor care au oferit o perspectivă mai mare asupra Inteligență extremă din aceste păsări. Grays poate dezvolta un vocabular extins. Cele mai multe ridică cuvinte destul de ușor și vorbesc cu mare claritate. Există rapoarte comune ale proprietarilor care au fost păcăliți să se gândească că vorbeau cu un membru al familiei umane în camera următoare, doar pentru a afla că a fost griul lor de animale de companie imitarea vocii persoanei. Aceste păsări sunt fascinante, dar au nevoie de o cantitate semnificativă de Îngrijire specializată, și cel puțin cinci ore pe zi de socializare, astfel încât să aducă o casă nu este o alegere care să fie luată ușor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 inci

    Greutate: 15 până la 18 uncii

    Caracteristici fizice: Nuanțe diferite de gri pe pene de coadă roșie

  • 06 din 08

    Cacadu

    Hailing din Australia, Cockatoo este o altă specie de papagal mare care a afișat abilități de vorbire în captivitate. Deși a fost raportat că este dificil să se antreneze cockatorii să vorbească, aceste păsări pur și simplu au o voce mai moale și mai dulce decât alte papagali. Cockatoo Trainers trebuie să folosească abilități de ascultare atentă atât pentru a auzi și înțelege cuvintele dulci din păsările lor. Cockatorii necesită, de asemenea, unele limite de socializare în rutina lor zilnică. În caz contrar, anxietatea de separare de peste legare poate crea o problemă de sănătate.

    Prezentare speciala

    Lungime: 18 inci

    Greutate: 14 la 28 uncii

    Caracteristici fizice: Cea mai mare parte corpul alb - unele pene galbene sub aripile - ochii roșiatici la femele, maro până la ochii negri la bărbați

  • 07 din 08

    Eclectus Parrot

    S-ar putea să credeți că cel mai interesant lucru despre Eclectus Parrots este diferențele lor frumoase de colorat și stricte dintre penajul masculin și feminin. Și totuși, Papagalii Eclectus au capacități puternice de vorbire - cel mai ușor de impermea proprietarii lor. Având doar o durată de viață de 30 de ani, acești tovarăși de discuții mai scurți pot avea un risc mai mic de a-și îndeplini proprietarii.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 inci

    Greutate: 12 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul de sex masculin verde cu albastru și roșu, galben pe corpul roșu-roșu cu purpuriu, albastru și galben

  • 08 din 08

    Macaw-ul sever

    Cea mai mare dintre mini macawuri, personalitatea mare macaw-ului îl face un favorit cu iubitorii de păsări. Aceste macawuri mici nu sunt la fel de verbate ca și alți papagali, dar au capacitatea de a imita discursul. Ca toate macaw-urile, ele sunt destul de calificate la învățarea fraze scurte și cântând fragmente de cântece, chiar dacă discursul lor nu este întotdeauna clar. Macaw-urile severe tind să fie păsări puternice pentru dimensiunea lor. Dar, cu o socializare adecvată, macawurile severe pot învăța să-și folosească vocile interioare, pe măsură ce le place să lege cu proprietarii fericiți.

    Prezentare speciala

    Lungime: 15 până la 20 de centimetri

    Greutate: 16 uncii

    Caracteristici fizice: Shiny Green Body - patch-uri colorate pe frunte și sub ciocane - un patch de albastru irizat pe coroana capului roșu pe margini aripile - pene de coadă albastru cu subdependente roșii

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Cele mai bune tipuri de păsări de animale de companie