Trucuri cool puteți învăța păsările de companie

Toate Iubitorii de păsări Doriți lumea să știe cât de inteligentă și specială sunt prietenii lor cu pene și o modalitate excelentă de a arăta talentele păsărilor tale este să-ți înveți păsările niște trucuri răcoroase care vor impresiona pe cineva care le vede. Poate părea dificil să vă antrenezi pasărea de companie la început, dar dacă începeți cu distracția și trucurile ușoare descrise mai jos, veți fi surprinși la cât de simplu poate fi să vă învățați pasărea Trucuri drăguțe care va încânta publicul de toate vârstele. Amintiți-vă că timpul, practica și răbdarea sunt cheile succesului păsării voastre!

01 din 05

Comanda "pas-up" este cea mai valoroasă și mai fundamentală, pe care o puteți învăța animalul dvs. și este ceva ce toate păsările de companie ar trebui să știe. Multe trucuri de păsări sunt construite pe o cunoaștere a papagalului despre comanda "Step-up", deci este important să începeți orice regim de instruire prin învățarea primei păsări în primul rând. Nu numai că vă va ajuta să vă învățați păsările mai impresionante manevre, dar învățându-vă pasărea la pas-up poate fi, de asemenea, la îndemână în timpul VET vizite, Curățarea cuștilor timp, și multe alte aspecte ale proprietății păsărilor. Dacă nu ați făcut-o deja, anulați timp pentru a începe să lucrați la această comandă importantă cât mai curând posibil.

  • 02 din 05

    Odată ce pasărea ta a stăpânit comanda "Step-up", puteți trece la învățarea lui sau a ei un truc foarte drăguț și distractiv - cum să valați salut! Învățați-vă pasărea pentru a vala de salut este unul dintre cele mai rapide și mai ușoare trucuri pe care le puteți învăța animalul dvs. și este un comportament adorabil pentru orice pasăre pentru a stăpâni. Doar rețineți că vă asigurați că pasărea dvs. știe cum să trezească este o condiție prealabilă pentru acest truc și să fie sigur că ai o mulțime de Tasty tratează în apropiere, astfel încât să vă puteți recompensa prietenul cu pene pentru succesul său!

  • 03 din 05

    Unul dintre cele mai vechi și mai iubite trucuri care pentru papagali pentru a juca este capacitatea lor de a învăța să vorbească cuvintele omenești. Există multe metode și tehnici diferite care sunt populare pentru a învăța un papagal cum să vorbească, dar o bună regulă generală este că răbdarea și repetarea par a fi cele mai eficiente căi de a coaxca papagalii în vorbire. Un lucru de a ține minte este asta Nu toate speciile de papagal au capacitatea de a imita cuvintele, iar cele care fac, uneori păsările individuale nu pot să-l ia pe ea. Du-te în antrenament cu o atitudine pozitivă și plină de speranță, și cu suficientă practică, animalul dvs. de companie poate surprinde într-o zi cu un vocabular extins. Poate că vor a vorbi la telefon sau Progrese la cântând.

  • 04 din 05

    Unii oameni vă vor spune că este imposibil să "antrenezi" o pasăre și în sensul cel mai literal al termenului, de obicei este. Cu toate acestea, puteți instrui pasărea dvs. pentru a fi fiabil Utilizați baie la comandă într-un loc pe care îl desemnezi și este de fapt mai ușor de făcut decât pare. Odată ce vă simțiți confortabil sesiuni de antrenament cu animalul dvs. de companie, încercați unele dintre aceste metode de antrenament de pasăre cu prietenul cu pene.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Clasamentul Clicker este una dintre cele mai acceptate metode de instruire utilizate pe Animale din toate speciile, Tipuri, forme și dimensiuni. Folosește o armare pozitivă, care se dovedește a îmbunătăți retenția cunoașterii între sesiunile de formare și se bazează pe conceptele de condiționare clasică. Partea foarte distractivă despre antrenamentul cu clicker O pasăre este că vă puteți construi în esență propria dvs trucuri de păsări de la zero, apoi folosiți clicker condiționat pentru a vă învăța pasărea pentru a efectua comenzi pe care imaginația ta o poate veni cu. Oferiți-i o încercare cu papagalul dvs. și vedeți ce tipuri de distracție și trucuri uimitoare pot efectua pasărea dvs!

  • Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Trucuri cool puteți învăța păsările de companie