8 Cele mai bune specii de păsări de a păstra ca animale de companie

Vorbind ilustrația speciilor de păsări

Nu este un secret că vor vorbi de păsări pentru animalele de companie populare. De fapt, văzând un discurs uman al păsărilor de animale de companie sau efectuați un truc este ceea ce inspiră mulți oameni să dobândească o pasăre proprie. Unele specii au o capacitate mai mare de vorbire decât alții, deși nici o pasăre nu va învăța să vorbească decât dacă pot cheltui o mulțime de timp de calitate care interacționează cu oamenii lor și ascultând cuvinte și fraze repetate. Dacă sperați să instruiți un prieten cu pene pentru a imita vocea voastră, aici sunt opt ​​dintre cele mai bune păsări vorbind.

Bacsis

  • Amintiți-vă că fiecare pasăre este un individ, iar unele păsări nu vor învăța niciodată să vorbească, indiferent de specia lor. Alegeți o pasăre pentru că doriți să o acordați o casă bună, nu pentru că sperați să vă arătați abilitățile verbale.
Cum să-ți înveți pasărea să vorbească
01 din 08

Griul african extrem de inteligent este adesea considerat ca cea mai bună pasăre vorbind, cu unele vocabulare de sute de cuvinte. Există chiar și cercetările care sugerează că acești papagali pot folosi cuvinte în context pentru a avea conversații simple, deși nu înseamnă neapărat că înțeleg ce spun ei. În orice caz, acest tip de verbalizare durează ani de formare și practică a pacienților.

Prezentare speciala

Lungime: 9 până la 14 inci

Greutate: 11 până la 19 uncii

Caracteristici fizice: Cea mai mare parte a penajului gri cu marginea pale - cioc neagra si coada rosie luminoasa (Congo african gri) - cioc de marfa si coada de maron (Timneh African Gray)

  • 02 din 08

    Să nu fie depășită de păsările mai mari, Budgie (sau Parakeet) este o pasăre excelentă vorbind. De fapt, Budgiile au rupt înregistrări mondiale pentru cel mai mare vocabular de păsări. În timp ce vocile lor tind să fie un pic pietriș, budgiile sunt capabile învățând multe cuvinte și fraze. Și pentru că sunt păsări destul de sociale, mulți se bucură de un discurs practicând cu îngrijitorii lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 6 până la 8 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Abdomen verde- negru și galben-galben cap - coada albastră închisă includ albastru, galben, alb și gri

  • 03 din 08

    Mulți Amazon Parrots poate învăța să vorbească cu o claritate excepțională și, în general, au voci foarte dulci. Nevoia lor înnăscută de a socializa este, eventual, ceea ce le atrage de oameni imihici. Sunt păsări inteligente, spirited care iubesc să fie centrul atenției. Ei se leagă îndeaproape cu îngrijitorii lor, necesitând o mulțime de interacțiuni sociale și spațiu amplu pentru a juca.

    Prezentare speciala

    Lungime: 15 până la 17 inci

    Greutate: 16-23 uncii

    Caracteristici fizice: Green Body - Galben Cap - roșu la aripă Bend-Bak Beac - Inele albe în jurul ochilor (amazon dublu galben)

  • 04 din 08

    Parakeet-urile Indian Ringneck par să aibă un cadou pentru a învăța fraze mai lungi, împreună cu cuvinte scurte. Ei au tendința de a vorbi cu claritate. Cu secole în urmă în India, liderii religioși care au spus rugăciunile zilnice în grădinile lor au început să observe ringne-urile locale care repetă rugăciunile. Acest lucru a condus la păsările considerate sacre și, în cele din urmă, au provocat oameni să-i păstreze ca animale de companie.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 până la 17 inci

    Greutate: 4 uncii

    Caracteristici fizice: Plumagina verde - Coada albastră-galben subțire-bărbați au inele negre și de trandafir în jurul gâtului lor

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Quaker Parrots, cunoscut și sub numele de Parakeets călugăr, sunt ilegale în unele părți ale Statelor Unite, deoarece efectivele sălbatice au devenit invazive, deci verificați legile locale dacă doriți să adoptați una. Quakers sunt foarte sociale și tind să ridice rapid discursul uman. Fiind astfel de cursanți rapizi, ele sunt populare printre proprietarii de păsări neexperimentați, care sunt noi pentru a instrui o pasăre pentru a vorbi.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 până la 12 inci

    Greutate: 3 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Capul verde, aripile și pieptul gri-gri, obrajii și gâtul - pene de zbor albastru - mutațiile includ albastru, albino, scorțișoară, lutino, și pied

  • 06 din 08

    În timp ce, de obicei, nu sunt excesiv de zgomotoase, parrots eclectus pot dezvolta un vocabular extins de cuvinte umane. Aceste păsări sunt, în general, prietenoase și blânde și se dezvoltă în socializare cu îngrijitorii lor. Unii spun că un eclectus masculin este de obicei mai ușor de antrenat, în timp ce pasărea feminină este mai independentă și, în consecință, mai bine să se ocupe stres.

    Prezentare speciala

    Lungime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 13 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând, smarald verde, roșu și albastru, și cioc de portocale (masculin) - în primul rând roșu strălucitor, albastru pe piept și coadă și cioc negru (femeie)

  • 07 din 08

    Deși de obicei nu sunt păsări superbe vorbind, cockatoși pot ridica câteva cuvinte și fraze. Ele sunt foarte sociale și afectuoase - uneori învecinate cu nevoiaș și îngrijitorii ar trebui să se aștepte să-și petreacă orele în fiecare zi interacționând cu păsările lor. Pe partea plus, această legătură face ca cocoșii să fie dispuși să practice trucuri, inclusiv discursul, cu oamenii lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 18 inci

    Greutate: 16 până la 26 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând penaj alb - galben pal pe aripi și coada-mare creastă alb-negru (umbrelă cockatoo)

  • 08 din 08

    Ca și cockatorii, macaw-urile nu sunt la fel de verbe ca și alți papagali, dar au capacitatea de a imita discursul. Unele specii, cum ar fi Macaw-ul albastru-și-aur, sunt cunoscute pentru a învăța cuvinte mai ușor decât altele. În timp ce discursul lor nu este întotdeauna clar, macaws tind să fie păsări zgomotoase. Deci, așteptați o pasăre care va vorbi urechea dvs., nu întotdeauna într-o limbă pe care o înțelegeți.

    Prezentare speciala

    Lungime: 30 până la 36 de centimetri

    Greutate: 28 la 46 uncii

    Caracteristici fizice: Frunte verde se estompează în teal pe capă, spate, coadă și aripi - piept galben și partea inferioară a aripilor - cioc neagră mare (macaw albastru și aur)

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Cele mai bune specii de păsări de a păstra ca animale de companie