8 Cele mai rele specii de păsări de companie pentru copii

Eclectus Parrot, Eclectus Roratus policloros, papagal verde și roșu așezat pe ramură, fundal maro limpede, pasăre în habitat de natură pe Insulele Papuan de Vest, Noua Guinee în Asia

Dacă vă căutați Adăugați o pasăre de companie la familia ta și ai copii, este util să eviți speciile care ar putea să copleșească sau chiar să rănească un copil. Deși există excepții de la toate regulile, anumite specii de păsări tind să facă mai bine cu un adult experimentat pentru a-și satisface nevoile. Unele dintre aceste păsări sunt predispus la mușcături atunci când sunt provocați în timp ce alții sunt destul de sensibili și nu apreciază copiii rambunptioși. Aici sunt opt ​​specii de păsări care ar putea fi cel mai bine să se desprindă dacă aveți copii.

Bacsis

Cele mai multe păsări de animale de companie rar mușcă din agresiune. Dar păsările își folosesc ciocurile pentru apucare, alpinism și a explora - ocazional pe îngrijitorii lor. Acest lucru ar putea fi neliniștit pentru un copil, mai ales cu o specie de păsări mari.

3 dintre cele mai bune păsări de companie pentru copii
01 din 08

Macaws sunt papagali mari, puternici care necesită mult de la îngrijitorii lor în ceea ce privește timpul și atenția. În plus, ele sunt echipate cu ciocuri masive care ar putea răni grav un copil mic, chiar dacă pasărea încearcă doar să joace. Macaw-urile au tendința de a fi destul de zgomotoase, ceea ce ar putea fi prea haotic pentru o casă cu copii.

Prezentare speciala

Lungime: 30 până la 36 de centimetri

Greutate: 28 la 46 uncii

Caracteristici fizice: Frunte verde se estompează în teal pe capă, spate, coadă și aripi - piept galben și partea inferioară a aripilor - cioc neagră mare (macaw albastru și aur)

  • 02 din 08

    Deși cockato-urile sunt cunoscute a fi păsări foarte afectuoase, se leagă puternic la îngrijitorii lor și necesită o mulțime de socializare. Un copil mic cel mai probabil are școală și alte responsabilități care le-ar lua departe de păsările lor. În plus, un ciocă de cockatoo este capabil să producă o mușcătură foarte puternică care ar putea răni serios degetele mici.

    Prezentare speciala

    Lungime: 18 inci

    Greutate: 16 până la 26 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând penaj alb - galben pal pe aripi și coada-mare creastă alb-negru (umbrelă cockatoo)

  • 03 din 08

    Amazon Parrots necesită o mulțime de spațiu pentru a-și exercita și a juca. De asemenea, trebuie să-și petreacă un timp suficient de socializare cu îngrijitorii lor. În caz contrar, s-ar putea să devină deprimat sau să dezvolte comportamente distructive, cum ar fi alegerea penei. În timp ce sunt mari vorbitori, cererile lor de îngrijire adesea depășesc această noutate în ochii multor copii.

    Prezentare speciala

    Lungime: 15 până la 17 inci

    Greutate: 16-23 uncii

    Caracteristici fizice: Green Body - Galben Cap - roșu la aripă Bend-Bak Beac - Inele albe în jurul ochilor (amazon dublu galben)

  • 04 din 08

    Papagalul Eclectus este de obicei ușor, dar ar putea fi prea sensibil pentru a tolera copiii energetici. Aceste păsări se îndreaptă adesea puternic cu îngrijitorii lor și trebuie să-și petreacă un timp amplu cu ei. Ei preferă, de asemenea, să adere la rutine, ceea ce ar putea să nu fie posibil cu activitățile copiilor. Deși sunt de obicei păsări iubitoare, pot livra o mușcătură dăunătoare dacă sunt provocați.

    Prezentare speciala

    Lungime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 13 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând, emerald verde, roșu și albastru sub aripi, și cioc de portocale (bărbat) - în primul rând roșu strălucitor, albastru pe piept și coadă și cioc negru (femeie)

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Parrots gri african au adesea nivelul de inteligență al unui copil mic, și din acest motiv, probabil că un copil nu este cea mai bună alegere pentru îngrijirea lor. Aceste păsări sensibile fac bine cu adulți blânzi, pacienți, în special cei care au suficient timp să interacționeze cu păsările lor. Ei au nevoie de o mulțime de stimulare mentală și fizică pentru a rămâne fericiți și sănătoși.

    Prezentare speciala

    Lungime: 9 până la 14 inci

    Greutate: 11 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: Cea mai mare parte a penajului gri cu marginea pale - cioc neagra si coada rosie luminoasa (Congo african gri) - cioc de marfa si coada de maron (Timneh African Gray)

  • 06 din 08

    Când este corect îmblânzit, Parakeets Indian RingNeck pot avea personalități fermecătoare și comedice. Dar ei au o reputație de a fi oarecum nippy și greu de antrenat, în special în timpul adolescenței. Chiar și păsările înfundate, de obicei, nu sunt foarte afectuoase și ar putea dezamăgi copiii căutând un animal de companie. Ei sunt, de asemenea, foarte inteligenți și au nevoie de un îngrijitor care îi va provoca din punct de vedere mental și fizic.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 până la 17 inci

    Greutate: 4 uncii

    Caracteristici fizice: Plumage verde - galben-galben sub aripi-bărbați au inele negre și de trandafir în jurul gâtului lor

  • 07 din 08

    Cursele sunt de obicei păsări inteligente și energetice și sunt capabile să facă niște strigăte stridente care vor întrerupe cu siguranță un timp de pui tânăr. Convorbirile pot fi animale de companie foarte afectuoase, atâta timp cât toți membrii familiei se ocupă corect. Dar aceste păsări pot fi destul de asertive atunci când doresc și pot transforma rapid agresiv dacă ceva îi supără.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Orange strălucitoare și galben, cu momente de culoare verde și albastru-negru și picioarele alb-alb în jurul ochilor

  • 08 din 08

    Crimson Rosella nu este de obicei specia pentru persoanele cu experiență limitată de păsări, deoarece nu este ușor să îmblânzească. Aceste păsări trebuie să fie corect tratate zilnic pentru ca ei să rămână prietenoși cu membrii familiei lor umane. De asemenea, ar putea fi nippy, în special în timpul adolescenței. Și sunt destul de inteligenți și curioși de natură, ceea ce le poate face în necazuri dacă îngrijitorii lor nu le păstrează într-o zonă sigură de păsări.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 14 inci

    Greutate: 5 uncii

    Caracteristici fizice: Roșu cu patch-uri de albastru pe față, aripi și pene neagră care evidențiază spate-femelele au verde pe coadă

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Cele mai rele specii de păsări de companie pentru copii