8 Cele mai bune specii de păsări de animale de companie mijlocii

Rainbow Lorikeet

Proprietarii potențiali de păsări au multe alegeri atunci când vine vorba de adoptarea unui nou animal de companie. Dacă nu sunteți interesat de niciunul pasare mica specii și nu pot găzdui o pasăre mare, o pasăre de animale de dimensiuni medii ar putea fi potrivită perfectă. Aceste păsări fac, în general, mai puțin dintr-o mizerie decât o pasăre mare de companie. Și sunt încă foarte jucăuș, afectuos și inteligent. Iată opt specii de păsări de dimensiuni medii pentru a păstra animalele de companie.

Bacsis

Indiferent de dimensiunea unei păsări, este recomandată să oferim cea mai mare cușcă pe care o puteți potrivi și permite. Dar asigurați-vă că lățimea bară este dimensionată în mod corespunzător, astfel încât pasărea dvs. nu poate scăpa sau rămâne blocată între bare.

10 lucruri de știut înainte de adoptarea unei păsări de companie
01 din 08

În calitate de membri ai familiei papagal, cockatiels își încântă îngrijitorii cu fluiera lor veselă și abilitatea de a imita sunetele. În timp ce nu sunt la fel de mari cât mai multe specii de papagal, cockatiels apreciază că au o mulțime de spațiu pentru a juca. De asemenea, sunt destul de afectuoase și au nevoie de cel puțin câteva ore în fiecare zi pentru a interacționa cu îngrijitorii lor.

Prezentare speciala

Lungime: 12 până la 13 inci

Greutate: 3 uncii

Caracteristici fizice: Gri-corpul gri-galben și Cheeks Cheeks - Mutațiile lungi includ Albino, Lutino, Pied și Scorțișoară

  • 02 din 08

    Quaker Parrots, numit și Monk Parakeets, sunt cunoscute pentru inteligența lor și sunt una dintre speciile de păsări de top vorbind. Dar inteligența lor vine cu un dezavantaj. Deoarece papagali Quaker sunt atât de inteligenți, au nevoie de o mulțime de activitate, astfel încât ei nu se plictisesc sau deprimați. Și oferind o stimulare mentală adecvată pentru aceste păsări poate fi o provocare pentru unii îngrijitori.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 până la 12 inci

    Greutate: 3 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Capul verde, aripile și pieptul gri-gri, obrajii și gâtul - pene de zbor albastru - mutațiile includ albastru, albino, scorțișoară, lutino, și pied

  • 03 din 08

    Rainbow Lorikeets tind să se lege puternic cu îngrijitorii lor și să se dezvolte când oamenii lor pot petrece o mulțime de timp, jucând și socializează cu ei. Spre deosebire de multe alte specii de păsări, Lorikeets au nevoie de o dietă de nectar lichidă specializată, care poate fi o provocare pentru unii oameni să furnizeze. Această dietă poate fi, de asemenea, destul de dezordonată, astfel încât îngrijitorii trebuie să fie pregătiți să-și curățe regulat zona păsărilor lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 3 până la 6 uncii

    Caracteristici fizice: Blue penaj pe față și burtă - verde pe aripi, spate și cap roșu-galben și portocaliu evidențiază pe laturi - picioare roșii-gri

  • 04 din 08

    Unii oameni care doresc o pasăre de animale de dimensiuni medii ar putea să nu fie interesate de o specie de papagal și asta este în cazul în care porumbele de companie sunt o opțiune excelentă. Doves sunt de obicei păsări liniștite, blânde și afectuoase. Sunt, de asemenea, foarte inteligente și pot fi învățate un număr de trucuri de păsări, cum ar fi zborul către o persoană la comandă. În plus, sunt păsări destul de rezistente și pot fi o alegere bună pentru copii calmi, mai mari.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 5 până la 8 uncii

    Caracteristici fizice: Penajul de gri și maro - guler negru în jurul gâtului de gât - ochii negri și mutații includ alb, portocaliu și pied (sonor de inel)

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Una dintre cele mai recunoscute specii de păsări de dimensiuni medii este colorată Sun Conure. Aceste păsări atrăgătoare nu sunt adesea o alegere bună pentru începători, deoarece personalitățile lor sunt la fel de robuste ca și penajul lor. Cu o pregătire și socializare adecvată, convii de soare pot face animale de companie dulci și iubitoare, dar au nevoie de îngrijiri care pot să se angajeze câteva ore pe zi pentru a le păstra distrați.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Orange strălucitoare și galben, cu momente de culoare verde și albastru-negru și picioarele alb-alb în jurul ochilor

  • 06 din 08

    Parakeeturile Indian Ringneck sunt păsări foarte inteligente care pot Învață să vorbești extrem de bine. Deși specia are o reputație de a fi ușor nippy, consistentă, manipularea pacientului poate transforma aceste păsări în tovarăși prietenoși, prietenoși. Ei au nevoie de o cușcă mare care să poată găzdui coada lungă, precum și un timp amplu out-de cușcă pentru exerciții fizice și fizice.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 până la 17 inci

    Greutate: 4 uncii

    Caracteristici fizice: Plumage verde - galben-galben sub aripi-bărbați au inele negre și de trandafir în jurul gâtului lor - mutațiile includ albastru, scorțișoară, albino și Lutino

  • 07 din 08

    Papagalii senegali sunt mai mici și mai liniștiți în comparație cu multe alte specii de papagal. Ei tind să fie comic și distractiv, deși unii ar putea lega doar cu o singură persoană în familie. Aceste păsări iubesc să urce și să leagă și să aprecieze un stand de joc sau altă zonă de siguranță de păsări departe de cușcă, unde pot exercita cel puțin câteva ore în fiecare zi.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Aripi gri - aripi verzi și patch-uri în formă de piept de culoare roșie până la galben pe burtă

  • 08 din 08

    Parakeet-urile cu glugă neagră, cunoscuți și sub numele de convorbirea Nanday, cu siguranță fac mai mult zgomot decât s-ar putea aștepta de la un animal mărimea lor. Ele tind să fie discutate pe tot parcursul zilei și să aibă capacitatea de a face apeluri destul de puternice atunci când vor. Aceste păsări de dimensiuni medii preferă o cușcă în care pot face unele zboruri, deoarece sunt o specie destul de activă.

    Prezentare speciala

    Lungime: 10 până la 11 inci

    Greutate: 5 uncii

    Caracteristici fizice: Cap negru - corp verde - gri-albastru piept patch-albastru-coada-roșu accent pe picioare - inele de ochi albe - cioc negru

  • Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Cele mai bune specii de păsări de animale de companie mijlocii