5 Fapte interesante despre papagali quaker

Monk Parakeet din Barcelona

Adesea denumite "clovni", Quaker Parrots sunt cunoscute pentru personalitățile lor de distracție, comicale și natura lor energetică, spunky. Nu toată lumea își poate întâlni nevoi de îngrijire, deoarece preferă o mulțime de atenție. Dar pentru persoana potrivită, un papagal Quaker poate face un tovarăș de afectiv și distractiv. Înainte de a aduce un Quaker în casa dvs., mai întâi este important să înțelegeți pe deplin această specie fermecătoare de parrot.

01 din 05

Quakers sunt cunoscute de mai multe nume

În timp ce ei sunt cel mai frecvent numiți papagali Quaker, aceste păsări au niște nume alternative. Veți auzi adesea speciile menționate ca parakeet-uri Quaker, papagali de călugari sau parakeet-uri de călugări. Denumirea științifică a speciei este Myiopsitta Monachus.

Unii oameni spun că Quakers și-au luat numele din cauza griului pe partea din față a gâtului lor, care arată ca un bib de modă veche. (Oamenii spun, de asemenea, numele călugărului a venit de la culoarea urcând din spatele capului păsării ca o capotă de călugări.), Dar majoritatea oamenilor atribuie numele lui Quaker la mișcările distinctive "Quack" ale păsărilor. Aceste păsări bob și se agită (sau cutremur) într-un mod unic, mai ales când sunt încântați sau iritați. Quakers de bebeluși adesea cutremur atunci când cerșesc pentru mâncare.

  • 02 din 05

    Quaker Parrots poate trăi foarte mult timp

    La fel ca multe specii de papagal, papagalii Quaker se pot bucura de un special durată lungă de viață in captivitate. Durata lor medie de viață este între 20 și 30 de ani. Dar cu îngrijire de calitate, unii papagali Quaker pot trăi mai mult de 30 de ani.

    Dacă vă gândiți la un Quaker, asigurați-vă că aveți un plan de îngrijire a păsării pentru întreaga sa viață. Quakers sunt o specie foarte socială, legare îndeaproape cu proprietarii lor. Deci, este dificil ca ei să se ocupe de faptul că au fost buni de acasă la domiciliu când oamenii trebuie să le dea. De fapt, unul dintre cele mai multe ori Quakers ar putea deveni agresiv sau recurge la comportamente nesănătoase, cum ar fi pene scufundat, este atunci când se simt neglijați sau stresați, ceea ce este adesea cazul în care își pierd casa.

  • 03 din 05

    Quaker Parrots sunt excelente

    Dacă sunteți în căutarea de a adopta a pasăre care poate vorbi, Apoi, un papagal Quaker ar putea fi chiar pe alee. Quakers sunt cunoscute pentru capacitatea lor excepțională de a imita discursul uman. Nu numai că pot să învețe un vocabular diverse de cuvinte și sunete, dar ei au tendința de a putea Vorbiți foarte clar și adesea rivalizează specii de papagal mai mari în ceea ce privește claritatea vocii lor.

    În timp ce nu fiecare papagal Quaker este garantat să vorbească, păsările individuale au șanse mai mari de a supraviețui la Mimicry decât păsările multor alte specii. În ansamblu, mulți proprietari spun că Quakers sunt mici casete de discuție atunci când vine vorba de imitarea, precum și apelurile lor naturale. Este de obicei suficientă pentru a deranja vecinii, deoarece nu au strigătele de urgență ale unor alte specii, cum ar fi Conseu. Dar ei vor face cunoscută prezența lor într-o casă.

  • 04 din 05

    Quakers sunt relativ mici

    Unii oameni ar putea fi descurajați să adopte un papagal, deoarece presupun că sunt toate păsările mari care au nevoie de o cantitate mare de spațiu. Cu toate acestea, Quakers sunt doar unul dintre numeroasele tipuri de Păsări de dimensiuni medii care dovedesc că noțiunea greșită. Quakers sunt de aproximativ 11 până la 12 centimetri lungime și cântăresc doar 3 până la 5 uncii.

    În timp ce este adevărat că toate păsările au nevoie de o incintă cât mai spațioasă, precum și spațiul din afara incintei de a juca, Quakers și specii de dimensiuni similare pot face bine cu mai puțin spațiu decât o pasăre mare, cum ar fi a macaw. Asigurați-vă că carcasa lui Quaker este în condiții de siguranță robuste și aviară, deoarece aceste păsări sunt cunoscute pentru a mesteca și a învăța cum să deschidă ușile cuștii. Ei au tendința de a avea un instinct puternic de construcție a cuiburilor. Astfel încât, în plus față de jucării, oferiți-le materiale de siguranță cu care pot face un cuib dacă doresc.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Quakers au nevoie de o dietă variată

    Ca niște specii de păsări, cum ar fi cockatoși și amazonii, papagali Quaker tind să devină supraponderali dacă dietele lor nu sunt monitorizate îndeaproape. În plus față de o peletă de înaltă calitate și amestec de semințe sănătoase, oferă proaspătă legume, Fructe și nuci. Acest lucru imită ceea ce ar mânca în sălbăticie.

    Strigarea ocazională a meiului este de obicei bine ca un tratament pentru o pasăre sănătoasă. Dar nu exagerați cu piulițe și semințe de îngrășare, cum ar fi arahidele și semințele de floarea-soarelui, în dieta lor. Aceste tratamente pot provoca un câștig rapid în greutate atunci când sunt oferite liber.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 5 Fapte interesante despre papagali quaker