Fapte despre papagali gri africani

Pasrots ilustrare

Dacă ați văzut vreodată un papagal gri african, atunci știți că sunt păsări frumoase, dar știți, de asemenea, că sunt capabili să acumuleze vocabularii de până la 1.000 de cuvinte sau mai mult și să folosească cuvintele pe care le învață să vorbească context? Să spun că aceste păsări sunt inteligente ar fi o subestimare, iar cea mai bună parte este că nu este singurul lucru care face ca papagalul gri african să fie atât de special. Citiți mai departe pentru a descoperi câteva dintre cele mai interesante și interesante fapte despre papagali gri africani, inclusiv originea lor, informații despre diferitele subspecii ale griului african și mai mult. Învățând mai multe despre aceste păsări incredibile vă pot inspira să vă implicați în specia într-o capacitate mai mare, fie prin adopție, cercetare sau conservare.

1:18

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre Parrot Intelligent Gray Gray

01 din 05

În timp ce toate tipurile de papagali gri africani arată similar, există două tipuri distincte și câteva subspecii mai puțin cunoscute ale acestei păsări iubite. Cel mai popular și comun este Congo african gri. Congo African Gray este cea mai mare parte a papagalilor gri africani, sportând o culoare gri mai ușoară în penajul său, și un cioc negru solid. Cel de-al doilea cel mai comun tip este Timneh African Gray, care a fost recunoscut ca o specie în și în sine în 2012. Timneh African Gray este puțin mai mică decât Congo, iar penele sale sunt mai întunecate în culoare. O altă caracteristică definitorie a griului Timneh este că are un mandibulă superioară colorată în loc de un negru. În ciuda diferențelor lor, ambele tipuri de papagali gri africani fac animale de companie excelente, și ambele sunt la fel de inteligente. mandibul superior în loc de unul negru. În ciuda diferențelor lor, ambele tipuri de papagali gri africani fac animale de companie excelente, și ambele sunt la fel de inteligente.

  • 02 din 05

    În afară de a fi una dintre cele mai multe Populare specii de păsări de companie, Parroturile gri africane sunt, de asemenea, una dintre cele mai inteligente. În ultimii ani, au fost făcute multe cercetări privind capacitatea mentală a papagalilor gri africani de către oamenii de știință din întreaga lume. Cea mai faimoasă instanță a acestui lucru este lucrarea pe care dr. Irene Pepperberg a condus cu faimosul ei gri african, Alex. Folosind Alex și alte GRAY-uri africane în studiile de cercetare care se concentrează pe comunicare, ea a reușit să arate că nu numai că papagalii gri africani să învețe o cantitate incredibilă de cuvinte umane, pot învăța să le folosească în context pentru a comunica cu proprietarii lor. Sa spus că aceste păsări impresionante au capacitățile mentale și emoționale ale unui copil uman de 5 ani.

  • 03 din 05

    Îngrijirea unui gri african poate fi o muncă grea

    Deoarece sunt atât de inteligenți, papagalii gri africani formează foarte puternici obligațiuni cu proprietarii lor și poate fi nevoiabilă emoțional. Datorită acestei trăsături, ei fac cel mai bine cu proprietarii care pot dedica un timp amplu pentru a se ocupa și socializa cu ei zilnic. De asemenea, au nevoie de papagali gri africani o mulțime de exerciții pentru a-și păstra mușchii puternici toniși și pentru a menține o stare fizică adecvată. Aceasta înseamnă că trebuie să poată petrece câteva ore pe zi în afara cuștilor lor, jucând în zonele supravegheate, "dovada Parrot".

  • 04 din 05

    Papagalii gri africani au fost cunoscuți că trăiesc timp de până la 80 de ani în captivitate, deci este imperativ ca cei care să le adopte să se poată angaja la o viață de viață cu o pasăre. Papagalii gri africani sunt prea sensibili din punct de vedere emoțional pentru a fi capabili să se ocupe de proprietar la proprietar, dar din păcate, mulți dintre ei au mai multe case pe tot parcursul vieții, deoarece oamenii se grăbesc să le adopte fără să se gândească pe deplin. Vă puteți ajuta să puneți capăt situațiilor ca acestea ajutând la educarea oamenilor despre proprietatea gri africană și asigurându-vă că ați stabilit un bun exemplu pentru proprietarii de păsări care ar putea fi interesați să adopte un astfel de papagal.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Majoritatea oamenilor se pot referi la dificultățile de a menține un copil mic ocupat, așa că nu este o întindere pentru a spune că păstrarea unei păsări extrem de inteligente de a fi plictisită poate fi similară. Papagalii gri africani au nevoie de o mulțime de stimulare mentală pentru a rămâne fericiți și sănătoși, deci trebuie să fie prevăzuți cu a Varietate de jucării și alte modalități de a-și exercita mintea. În caz contrar, ei pot recurge la un comportament distructiv și pot dezvolta obiceiuri neplăcute care ar putea necesita intervenție profesională.

  • Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Pepperberg, Irene M. Psihologia comparativă a inteligenței: aproximativ treizeci de ani mai târziuFrontiere în psihologie vol. 11 973. 19 mai. 2020, DOI: 10.3389 / FPSYG.2020.00973

    2. Colbert-White EN, Covington Ma, Fragszy Dm. Contextul social influențează vocalizările unui papagal gri african ridicat (Psittacus erithacus erithacus). J comp Psychol. 2011 mai-125 (2): 175-84. DOI: 10.1037 / A0022097

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Fapte despre papagali gri africani