Cuvinte și fraze pentru a învăța un papagal

Păsări frumoase pe degete. Papagal pe deget, papagal sun conura la îndemână

Mai multe specii de păsări sunt capabile să imite discursul uman, dar papagali au stăpânit abilitatea. Ei nu o fac pentru a avea conversații intime cu proprietarii lor, ci mai degrabă să "se potrivească" cu turma lor, potrivit unui studiu publicat în 2015 Plus unu.

Proprietarii norocoși ai papagalilor care imită discursul uman sunt adesea la o pierdere cu privire la ce tipuri de cuvinte și fraze ar fi mai bine să-i învețe animalele de companie. Începeți cu elementele de bază pentru a vedea ce tip de imitație și capacitate de învățare posedă papagalul dvs. și ia-o de acolo. Nu știți niciodată - pasărea voastră ar putea deveni vechile talente mari de vorbire.

01 din 05

"Buna ziua!"

Învățând pasărea dvs. să spună "salut" este adesea primul lucru proprietarilor de păsări încearcă să facă cu papagalii lor și, pentru un motiv bun - cuvântul "salut" este scurt și ușor pentru păsări să articuleze și oferă un punct de plecare ideal pentru predare pasărea ta un vocabular impresionant.

Ca și cu oricare dintre ele Exercițiul de instruire a păsărilor, Este important să rămâi răbdător cu pasărea și să practice repetarea zilnică. Unele tipuri de papagali sunt mai adaupți la discuții decât alții - Tranzacțiile de top includ papagali gri africani, papagali amazoni, cockatoos și cockatiels.

  • 02 din 05

    Numele

    Învățând pasărea dvs. să-și spună propriul nume este o modalitate bună de a încuraja vorbirea în papagali. A Numele lui Bird este un cuvânt pe care îl vor auzi de mai multe ori pe zi pe tot parcursul vieții lor, deci este doar natural că ar încerca să-l vocalizeze.

    Odată ce pasărea dvs. își învață numele, încercați să-l învățați să vă spuneți numele sau numele altor animale de companie sau membrii familiei. S-ar putea să fiți surprins de cât de ușor păsările dvs. se ridică la apelarea dvs. și a altora.

  • 03 din 05

    "Foame" și "sete"

    Dacă vorbiți cu papagali în context, ei sunt capabili să afle ce înseamnă anumite cuvinte, și, la rândul lor, le folosiți în mod corespunzător în vorbire. Dacă încercați să încurajați vorbirea în papagal, încercați să faceți un punct de a spune "foame" și "însetat" ori de câte ori reumpleți sau reîmprospătați păsăria alimente și boluri de apă.

    De-a lungul timpului, este posibil ca pasărea dvs. să poată ridica semnificațiile acestor cuvinte, precum și cum să le articuleze și vor începe să vă informeze verbal când este pregătit pentru o gustare.

  • 04 din 05

    "Pasăre frumoasă"

    Expresia "Pasăre frumoasă" a fost mult timp populară cu proprietarii de păsări de companie care încearcă să-și învețe animalele de companie să vorbească. Cum ar fi "Bună ziua", "Pretty Bird" este o frază scurtă, rapidă că multe păsări par să găsească interesante.

    Nu vă așteptați ca papagalul dvs. să fie capabil să imite fraze multi-cuvânt până când este vorba de cuvinte singurele. Modul de a-ți ajuta stăpânul de păsări Cuvintele și frazele este prin repetare - la urma urmei, pasărea vă imită și cel mai bun mod de a imita ceva este să-l auziți din nou și din nou.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Cântecul tău preferat

    O modalitate distractivă de a încuraja vorbirea în papagalul dvs. este de a încerca să-l învățați o parte a unuia dintre melodiile dvs. preferate. Păsările sunt înclinate în mod natural să se bucure de muzică și mulți fac acest aparent prin "dansul" ori de câte ori proprietarii lor își întorc melodiile.

    La Învățați-vă pasărea un cântec, Începeți linia după linie și vedeți cât de departe vă puteți construi pe ea. Chiar dacă gusturile tale muzicale nu se plasă exact cu pasărea ta, încercând să învețe o melodie împreună, va fi foarte distractiv pentru amândoi.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cuvinte și fraze pentru a învăța un papagal