Indian ringneck parakeet (parakeet inel rosed): profilul speciilor de păsări

Ringnenele indiene fac tovarăși încântători

O pasăre frumoasă, Ringneck Indian peruș este un animal de companie foarte popular. Este posibil să nu fie potrivit pentru toată lumea, deoarece necesită o mulțime de atenție și îngrijire, dar este o pasăre foarte socială și poate deveni un Un tovarăș excelent Pentru întreaga familie. Aceste păsări iubesc să vorbească și să se bucure de o bună provocare, ceea ce face formarea unei tone de distracție.

Prezentare speciala

Nume comune: Parakeet Indian Ringneck, Parrot Indian Ringneck, Parakeet Rosed

Nume stiintific: Psittacula Krameri Manillensis

Dimensiunea adulților: 16 inci în lungime, inclusiv pene de coadă și 4 uncii în greutate pentru un papagal de dimensiuni medii

Speranța de viață: 25 până la 30 de ani - unele cazuri de până la 50 de ani

2:00

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre Parakeetul Indian Indian colorat

Origine și istorie

Indian RingNeck Parakeet este un subspecii asiatice ale parakeet-ului de trandafir (PSITTACULA KRAMERI). Este un papagal asiatic inițial din ceylon. Acum, îl puteți găsi în multe părți ale Asiei, în special India și Pakistan. De asemenea, trăiește în zonele de vest și sudic din Sudan și Orientul Mijlociu.

În sălbăticie, locuiesc în zone ușor, precum și în zonele de cultură din mediul rural. Ei călătoresc în turme de 100 sau mai multe păsări, deci sunt obișnuiți să aibă o companie.

Parakeeturile Indian Ringneck au fost păstrate în captivitate de la 200 î.Hr. În India, au fost considerați ca ființe sacre după ce liderii religioși au început să-și recunoască abilitatea de a imita clar limba umană. Foarte considerat de Royals Indian bogat, papagali de apel au fost păstrați în cuști decorative și admirați pentru culorile și dispozițiile fermecătoare.

În anii 1920, avicultoriștii a început reproducerea Ringneri captive și, cu apariția diferitelor mutații de culoare, popularitatea păsării a început să explodeze. Acum, pe scară largă disponibilă în comerțul cu animale de companie, parakeeturile Indian Ringneck continuă să câștige popularitate în creștere ca animalele de companie. Marcajul lor relativ mic și marcajele frumoase ajută la transformarea ringnet-ului drept alegere pentru multe Proprietari de păsări.

Temperament

Deși ringneckul indian are ceva de reputație de a fi nippy și greu de antrenat, este în mare parte nemeritate. Deoarece sunt atât de inteligenți, Ringnecii se plictisesc foarte repede și vor recurge adesea la mestecare și alt comportament distructiv dacă se simt neglijați.

De asemenea, ei trec printr-o Bluffing Etapa în timpul adolescenței care este dificil pentru unii proprietari să gestioneze. Această etapă vine cu o agresiune ușoară, dar faza durează doar câteva săptămâni sau luni.

În general, Ringnesks tratate adesea și îngrijite în mod adecvat pentru că au personalități dulci și fermecătoare. Vocea lor este aproape comică, deoarece este foarte mare, dar moale. Veți observa, de asemenea, că sunt minunați să vă alerteze pericolul, un instinct sălbatic care este însoțit de apeluri puternice.

Ei nu au o reputație de a fi foarte afectuos, deși femelele tind să formeze o legătură mai puternică cu proprietarii, în timp ce bărbații sunt mai ușor. Ele sunt, în general, o pasăre de întreținere redusă - dacă există într-adevăr un astfel de lucru. În ciuda personalităților lor Aloof, ei necesită mult timp și atenție.

Vorbire și vocalizări

Ringneckul indian este unul dintre cele mai bune păsări de vorbire printre speciile interne. Ele pot începe de obicei vorbind între 8 luni și 1 an, și pot învăța peste 200 de cuvinte. Pasărea poate varia de la un nivel mediu de vorbire pentru a striga sau scrânge, dar sunt mai general cunoscute pentru inteligența lor și învățarea rapidă când vine vorba de vorbire.

Culorile și marcajele Parakeet Indian Ringneck

Ringnecks sunt disponibile în nuanțe variind de la galben, verdeață și blues, la albino, scorțișoare și lutinos. Deși mutațiile de culoare sunt comune, colorarea tipică a acestei specii este verde strălucitor verde cu pene de coadă albastră și galben sub aripi.

Ele sunt cunoscute ca o specie dimorfă, ceea ce înseamnă că culorile și marcajele sale pot determina sexul păsărilor. Masculi sporturi roșii adânci, marcaje negre faciale și trei benzi de culoare în jurul gâtului lor. Inelul negru se dezvoltă la aproximativ 18 luni, iar inelele albastre și roz apar în momentul în care ajung la 3 ani. Femeile, în timp ce sunt încă frumoase, lipsesc trupele faciale și guler, deși unele prezintă o ușoară întunecare a culorii în jurul gâtului lor.

Îngrijirea parakeetului Indian RingNeck

Cu o atenție adecvată, manipularea și iubirea, un parakeet indian RingNeck poate deveni rapid un tovarăș și membru al familiei. Ei se bucură de învățarea unor lucruri noi și sunt extrem de competente cu proprietarii care doresc să-și conteste inteligența. Acesta este un motiv pentru care dezvoltă vocabulare atât de mari și sunt minunate la trucuri de păsări.

Dacă observați un comportament agresiv, este cel mai bine să evitați să vă certați, deoarece pasărea poate dezvolta o viață teama de oameni. Cea mai bună modalitate de a face față acestei păsări este de a ignora comportamentul rău și de a utiliza o armare pozitivă pentru un comportament bun.

cuşcă Pentru că această pasăre trebuie să fie mai mare decât s-ar putea aștepta. Ar trebui să se adapteze coada lungă și să lase pasărea în jurul și să se joace când nu sunteți în jur. Asigurați-vă că spațierea barei nu este suficient de mare pentru ca ei să se blocheze sau să scape prin - dimensiunea ideală este de 1/2 inch la 5/8-inch spațiere.

Curățați zilnic mâncarea și apa, Perioane și jucării Săptămânal, iar podeaua lunară. O dată pe an, planificați să luați totul afară pentru a fi acoperit.

8 specii de păsări de animale de companie prietenoase

Probleme comune de sănătate

În timp ce Parakeetul Indian RingNeck este, în general, cunoscut ca fiind o pasăre sănătoasă de animale de companie, ele sunt predispus la boli comune cum ar fi psittacoza, poliomavirusul, aspergiloza și o serie de infecții bacteriene. Dacă este plictisit, lăsat singur pentru prea mult timp sau deprimat, Această pasăre se poate întoarce la comportamente auto-distructive, cum ar fi pene scufundat.

Dieta și nutriția

Ringnetul indian sălbatic se sărbătoresc de obicei pe o dietă de fructe, legume, nuci, fructe de padure și semințe. Ei se bucură, de asemenea, de nectarul de flori și flori în sine.

În timp ce majoritatea veterinarilor sunt de acord că este cel mai bine pentru păsările captive să mănânce o dietă peletă cu punct de vedere nutrițional, un Ringnet va aprecia o varietate de fructe și legume în dieta lor. Frunze verzi și legume sunt cruciale pentru orice papagal însoțitor pentru a menține o dietă sănătoasă din punct de vedere nutrițional, iar Parakeetul Indian RingNeck nu este o excepție. Ei pot mânca, de asemenea, mâncăruri sănătoase gătite pe care le-ai mânca și sunt deosebit de îndrăgostite de pui, deși fasole, boabe și orez sunt, de asemenea, acceptabile. Avocados, rhubarb și ciocolată sunt toxice pentru păsări.

Unele proprietari de apeluri găsesc că pasărea lor va rezolva și pleacă în urmă pelete dacă este amestecată cu semințe. Aceste păsări par a fi preluate despre mâncarea peletelor. Dacă constatați că este cazul, oferta Pelete și semințe separat și rotiți-le pe un program regulat. De obicei vin în jurul peletelor. Ca regulă de bază, începeți prin oferirea păsărilor dvs. 1/4 ceașcă de pelete și 1/4 ceașcă de fructe și legume zilnic. Creșteți suma după cum este necesar. Scoateți alimentele nefolosite pentru a preveni deteriorarea.

Ca și în cazul tuturor păsărilor, recipientelor de alimente și apă ar trebui să fie golite, curățate și reumplute zilnic pentru a reduce riscul de creștere și infecție bacteriană.

Semințe vs. Pelete: Ce să vă hrăniți pasărea

Exercițiu

Parakeets sunt păsări foarte active. Ca și în majoritatea speciilor de păsări, este o idee bună să aveți o zonă sigură pentru ca animalul de companie să joace și să-și întindă aripile din cușcă timp de cel puțin 3 ore în fiecare zi.

Ringnecii au, de asemenea, mușchii puternici ai maxilarului pentru a menține. Este înțelept să oferiți o serie de Jucării de mestecat, Perches și accesorii de cușcă, astfel încât pasărea este mai puțin probabil să pună în vedere ceva valoros sau periculos. Această specie se bucură de puzzle-uri și orice jucării complexe pe care le puteți găsi, ceea ce ar trebui să ajute la menținerea păsării, de asemenea.

Oferind un Domn și un fel de mâncare de apă să se îmbăiească, de asemenea, vă va păstra prietenul cu pene foarte fericit.

PROS
  • Social și prietenos

  • Inteligent și poate vorbi până la 200 de cuvinte

Contra
  • Poate fi tare, deci nu este potrivit pentru apartamente

  • Poate fi mai dependentă de proprietarii lor decât alte păsări

Unde să adoptați sau să cumpărați un parakeet Indian RingNeck

Ringnenele indiene sunt relativ frecvente în Statele Unite și pot fi salvate, adoptate sau achiziționate la organizații verificate, cum ar fi rescueparrots.Org sau site-uri de adopție precum Petfinder. Prețul variază de la 400 la 500 de dolari, deși vă puteți aștepta să plătiți până la 700 USD în funcție de organizație și de păsări.

Dacă mergeți pe traseul de crescător, asigurați-vă că Breeder este reputabilă Întrebându-le cât timp au fost reproduceți și lucrați cu Parakeets Indian Ringneck. Cereți un tur, dar nu fi alarmat dacă nu sunteți în stare să vizitați facilitățile în care păstrează păsările. Mulți crescători de renume optează să lucreze sub aviari închise, care împiedică infectarea bolilor.

De asemenea, asigurați-vă că pasărea pe care doriți să o luați acasă este la fel de sănătoasă. Asigurați-vă că parakeet este alertă, activă și expune toate Semne ale unei păsări sănătoase, cum ar fi ochii strălucitori, pene curate și culturi complete.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

În caz contrar, verificați tot celălalt Profiluri de specii de parrot mici.

Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Kovalkovičová, Natália și colab. Unele alimente toxice pentru animale de companieToxicologie interdisciplinară vol. 2,3 (2009): 169-76. DOI: 10.2478 / V10102-009-0012-4

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Indian ringneck parakeet (parakeet inel rosed): profilul speciilor de păsări