Papagalul quaker (parakeet monk): profilul speciilor de păsări

Pereche de papagali Quaker într-un copac

Quaker Parrots (sau călugăr Parakeets) sunt cunoscute pentru personalitățile lor fermecătoare, comice și dorința lor de a învăța discursul uman. Este o alegere excelentă pentru iubitorii de păsări care doresc ca toată distracția unui papagal mare într-un pachet mai mic. Ele sunt un animal de companie popular, bun pentru începători dedicați și să se adapteze bine să trăiască într-un cadru "uman". Cu toate acestea, în unele părți ale U.S., Ele sunt ilegale să păstreze ca animale de companie. Verificați cu legile locale înainte de a obține unul.

Privire de ansamblu de rasă

Nume comune: Quaker Parrot, Parakeet Quaker, Parrot de călugăr, Parakeet călugăr, Parakeet verde, Parakeet Gray-Breasters, Parakeet Montevideo

Nume stiintific: Myiopsitta Monachus

Dimensiunea adulților: 12 centimetri de la cioc la coadă, cântărind între 4 și 5 uncii

Speranța de viață: 20 până la 30 de ani în captivitate, unii chiar mai mult

Origine și istorie

Nativ la o mică parte din America de Sud, gama Quaker Parrot se extinde de la Bolivia Centrală și Brazilia de Sud în părți din Argentina Centrală. Ele trăiesc de obicei în păduri și sunt cunoscute pentru construirea de obligațiuni comunitare puternice.

Ele sunt singurul papagal cunoscut pentru a construi cuiburi. Aceste păsări petrec mult timp creând locuințe elaborate de la crengi și ramuri. Cuiburile lor au chiar mai multe camere. Fock-urile de Quakers vor construi adesea cuiburi unul lângă celălalt pentru a crea comunități Quaker. Unele comunități de cuiburi pot crește la dimensiunea unei mașini compacte.

O pasăre tare, colonii ferate de Quakers trăiesc, de asemenea, în multe zone urbane din întreaga lume. În unele locuri, în special sudul U.S., Populațiile sălbatice Quaker reprezintă un risc pentru culturile și speciile de păsări native.

1:55

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre papagalul fermecător Quaker

Temperament

Quakers sunt foarte încrezători și păsări sociale prin natura. Aceste păsări sunt distractive - sunt ca niște clovni mici. Ei au personalitatea păsărilor mari într-un corp de păsări. Îndrăzneț și ieșind, au tendința de a vorbi foarte mult și sunt cunoscute pentru abilitățile lor excepționale de vorbire. Acești băieți mici au nevoie doar la fel de multă atenție ca și papagali mai mari.

În captivitate, au tendința de a se lega foarte atent cu o singură persoană și sunt cunoscuți pentru natura lor loială. Odată ce ați dezvoltat o legătură cu un papagal Quaker, vă veți bucura de ani de companie. Ei se bucură de cuddling și de a mângâia pe cap, și puteți aștepta cu nerăbdare să vă încântați care vă salută când ajungeți acasă. Cele mai multe Quakers sunt destul de blânde și pot face multe animale excelente pentru copii.

Vorbire și vocalizări

Majoritatea Quakers dezvoltă un vastă vocabular și pot chiar să pună împreună mai multe fraze. Miminare sunete și cântând sunt alte talente ale acestei frumusețe. Quakers sunt mici casete de chat, mai ales când obțineți mai mult de o pasăre într-o cameră.

Loditatea acestui papagal este subiectivă. Unii proprietari spun că este o pasăre liniștită, în timp ce alții cred că sunt prea zgomotoși. Ei nu fac strigăte de perforare a urechilor ca și alți papagali, dar ei vor chema ocazional. Nivelul lor de zgomot nu ar trebui să deranjeze vecinii.

Cum să-ți înveți pasărea să vorbească

Culorile și marcajele de papagal Quaker

Culorile tipice ale unui quaker adult sunt un verde viu pe cap, aripi și spate. Caracteristica cea mai distinctivă a păsărilor este pieptul gri, obrajii și gâtul. Această colorare seamănă cu îmbrăcămintea Colonial-Era Quaker și este modul în care această pasăre a primit numele său.

Ei au pene de zbor albastru superb și o nuanță verde mai ușoară pe partea inferioară a cozilor lor. Ciocurile lor sunt coloranți și picioarele lor sunt gri. În general, arată ca un cockatiel alchin.

Programele de reproducere captive au produs, de asemenea, o varietate de mutații de culoare frumoase în Quakers. Una dintre cele mai populare mutații este un papagal albastru Hybrid Quaker dezvoltat la începutul anilor 2000. Credite au creat, de asemenea, Albino, Scorțișoară, Lutino și Quakers Pied.

Această pasăre este o specie monomorfă, ceea ce înseamnă că bărbații și femelele arată exact la fel. Singura modalitate de a ști cu siguranță sexul păsării dvs. este prin sexul ADN sau o procedură de sex de sex.

Îngrijirea unui papagal Quaker

Quakers sunt păsări foarte active și trebuie să aibă o cantitate adecvată de spațiu pentru a juca. Cusca lor trebuie să fie un minim de 18 inci pătrat, deși vor face chiar mai bine într-o incintă mai mare. Asigurați-vă că este construit dur. Aceste păsări nu numai că trebuie să mestece, dar sunt, de asemenea, bine cunoscute pentru a învăța cum să deschidă cusca și să scape.

Puneți un castron cu apă proaspătă în interiorul cuștii pentru o pasăre - acest lucru poate oferi ore de divertisment, exerciții și stimulente mentale.

Quakers pot deveni agresivi dacă simt că casa lor este amenințată. Din moment ce se mândresc în casa lor, ei pot deveni posesivi asupra cuștii lor. Dacă introduceți un alt Quaker la cel pe care îl aveți deja, permiteți celor doi să se familiarizeze în cuști separate și formează o legătură primul. În caz contrar, cealaltă pasăre va părea ca un intrus. Ei vor lupta și chiar vor ucide pentru a-și proteja casa.

Dacă aveți un câine sau o pisică, veți dori, de asemenea, să țineți un ochi pe Quaker. Ei pot fi oarecum neînfricați și încearcă să ia și pe cei mai mari câini.

Probleme comune de sănătate

Cea mai frecventă problemă de sănătate cu papagali Quaker este obezitatea care poate duce la boala hepatică grasă și la deficitul de nutrienți care provoacă pene. În cele mai multe cazuri, puteți evita pene, dacă păsările dvs. primesc suficiente exerciții fizice și interacțiuni sociale cu dvs. Auto-mutilarea este o modalitate comună, deși nesănătoasă, în care papagalii se ocupă de plictiseală și angst. Quakers sunt relativ ușor de reabilitat în comparație cu alte papagali.

Boala ficatului gras este cel mai adesea cauzată de consumul de alimente bogate în grăsimi, și anume consumul unei diete pe bază de semințe. O dietă bine echilibrată, variată, dietă, datorată numai ca fiind ocazională - vă poate ajuta să vă păstrați păsările sănătoase.

Dieta și nutriția

Quakers sunt cunoscuți a fi excelenți, iar dieta lor ar trebui să includă fructele, legume, și nuci de obicei mănâncă în sălbăticie.

Ca o pasăre captivă, elementul lor principal de dietă ar trebui să fie un amestec de pelete de înaltă calitate, formulate comercial. Oferiți o varietate de fructe și legume proaspete, Verzii cu frunze, Nuci și alimente de masă sănătoase. Rădăcinile legumelor, ardeii și produsele colorate sunt critice în dietele lor.

Hrăniți aceste păsări aproximativ 3 linguri de pelete pe zi și oferă cel puțin o ceașcă de fructe și legume proaspete de 1/4 dimineața. Aruncați alimentele proaspete care nu sunt consumate până la sfârșitul zilei. Puteți oferi oa doua hrănire a fructelor și legumelor cu câteva ore înainte de culcare.

Unele Quakers tind să devină supraponderali dacă sunt lăsate să se răsfățească prea multe piulițe de îngrășare și semințe tratate cum ar fi semințele de floarea soarelui, arahidele și mei.

Ca și în cazul tuturor păsărilor de companie, apa proaspătă ar trebui să fie întotdeauna disponibilă. Nu dați niciodată alimente care sunt toxice pentru păsări ca avocado, ciocolată și cafea.

Cum puteți stimula sistemul imunitar al păsărilor în mod natural cu alimentele

Exercițiu

Oferiți-vă Quaker cu o mulțime de jucării și a Joacă sală de gimnastică ca un loc pentru a-și arde energia și a juca. Quaker Parrots au nevoie de cel puțin două ore de o dată în afara cușcă într-o cameră de siguranță. Închideți ferestrele și ușile, opriți ventilatoarele plafonului, blocați șemineele și îndepărtați plantele potențial toxice și alte animale de companie din cameră.

Bile, clopotele și jucăriile de mestecare mai mici se vor angaja și vă vor interesa pasărea. Aceste păsări strălucitoare se vor distra adesea cu jucăriile de puzzle.

Permiteți parrots Quaker să-și exercite instinctul de construcție a cuiburilor. Pasărea ta poate încerca să țese lucrurile în barele cuștii sale sau poate alege să înceapă cuibărit într-un colț al casei dvs. folosind elemente aleatorii pe care le găsește. Asigurați-vă că supravegheați aceste păsări curioase în timpul în care sunt în afara cuștii.

PROS
  • Social, afectuos și blând în jurul copiilor

  • Inteligent, o papagalitate de vorbire grozavă

  • Quieter Parrot, ar trebui să poată trăi într-o clădire de apartamente

Contra
  • Are nevoie de o mulțime de atenție personală și stimulare mentală

  • Specii ilegale în unele părți ale U.S.

  • Tinde să devină teritorială cu cușcă sau spațiu dedicat

Unde să adoptați sau să cumpărați un papagal Quaker

Verificați cu u.S. Serviciul de pește și sălbăticie și legile locale pentru a vă asigura că este legal să păstrați un papagal Quaker. Deoarece mulți piloți Quaker își pot pierde locuințele din mai multe motive și sunt disponibile pentru adopție, contactați cea mai apropiată adoptare a păsărilor și educaționale dacă sunteți interesat să obțineți unul.

În medie, crescătorii vinde papagali Quaker de la 300 până la 1.000 $. Salvați online, organizații de adopție și crescători unde puteți găsi papagali Quaker includ:

Căutați o pasăre strălucitoare, alertă și activă. Asigurați-vă că amelioratorul cunoaște păsările lor și se apropie de practicile lor de reproducere și de originea păsărilor lor.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat să aflați despre speciile de păsări similare sau căutați un animal de companie cu caracteristici precum Quaker, ați putea lua în considerare

Dacă vrei o pasăre cu un talent pentru mimicry, aruncați o privire la unii Păsări mici și mijlocii care ar putea fi o potrivire bună.

Urmăriți acum: Cum să hrăniți o pasăre de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Papagalul quaker (parakeet monk): profilul speciilor de păsări