8 Cele mai bune papagali de companie

Hrănirea mâinilor tăiate de sex feminin Eclectus Parrot

Când auzim cuvântul "papagal", o imagine iconică vine în minte: o pasăre mare și plină de culoare a cărei caracteristică cea mai distinctivă este capacitatea sa de a imita discursul uman. La fel de mult cum ați putea dori să găsiți o pasăre cu abilități de vorbire excepționale, este mult mai important să adoptați doar o pasăre a cărei trăsături sunt compatibile cu personalitatea și stilul de viață. Citiți despre aceste opt specii pentru a obține o idee dacă una dintre aceste păsări ar fi un animal de companie potrivit pentru gospodăria dvs.

sfaturi

Cu toate speciile de păsări, calitatea și cantitatea abilităților lor de vorbire vor varia între păsările individuale - unele păsări chiar aleg să nu vorbească deloc. Aderarea la un program de antrenament frecvent și asigurarea de a oferi o mulțime de practici poate merge mult spre a ajuta o pasăre mai liniștită să-și găsească vocea.

8 cele mai bune specii de păsări de companie trainabile
01 din 08

Macaw-urile sunt cunoscute pentru culorile lor frumoase, personalitățile îndrăznețe și capacitățile avansate pentru imitarea discursului uman. Macaws sunt capabili să învețe în sus de 100 de cuvinte diferite, iar unele par par să le poată folosi în context. Ca și alte tipuri de papagali mari, macaw-urile sunt destul de calificate la învățarea frazelor scurte - unele chiar învață să cânte fragmente de cântece.

Prezentare speciala

Lungime: 32 inci - jumătate din lungimea totală a corpului este în pene de coadă

Greutate: 35 uncii

Caracteristici fizice: Pene de stacojiu, albastru deschis, galben-zbor de zbor de albastru închis, roșu închis, aur, uneori pielea verde-alb în jurul ochilor

  • 02 din 08

    Salutând de la "Land în jos", Cockatoo este o altă specie de papagal mare care au afișat abilități de vorbire în captivitate. Deși a fost raportat că este dificil să se antreneze cockatorii pentru a vorbi, pasărea poate avea doar o voce mai moale și mai dulce decât alte papagali.

    Prezentare speciala

    Lungime: 18 inci

    Greutate: 14 la 28 uncii

    Caracteristici fizice: Cea mai mare parte corpul alb - unele pene galbene sub aripile - ochii roșiatici la femele, maro până la ochii negri la bărbați

  • 03 din 08

    Adesea considerați ca cei mai buni comunicatori din lumea păsărilor, papagali gri africani nu numai că au arătat capacitatea de a imita până la 1.000 de cuvinte, dar unii care au fost studiați sunt, de asemenea, capabili să asocieze cuvintele cu sensul lor, făcându-l în mod eficient posibil ca aceștia să comunice cu proprietarii lor. Dr. Irene Pepperberg din Fundația Alex a făcut pași mari în studierea abilităților interesante de comunicare și înțelegere ale acestor păsări inteligente.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 inci

    Greutate: 15 până la 18 uncii

    Caracteristici fizice: Nuanțe diferite de gri pe pene de coadă roșie

  • 04 din 08

    Papagalii de la Amazon Culorful este un gen întreg de păsări mai mari, care pot acumula un vocabular impresionant. În timp ce multă agitație a fost făcută față de abilitățile de vorbire ale Grays African, este parrots Amazon care sunt cei mai răspândiți dintre proprietarii de păsări cu experiență pentru a avea cele mai clare voci și abilități de pronunții corecte.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 până la 15 inci

    Greutate: 7 până la 25 uncii

    Caracteristici fizice: Federații de corp verde - peste 15 subspecii de papagal Amazon cu coloranți cap diferiți

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Parrotul Amazonului Galben este favoritul vorbitor printre genul de papagali Amazon. Mulți chiar devin cântăreți realizați. Dacă doriți o pasăre că este o adevărată cutie de chatter, amazonul galben uman poate fi pentru tine.

    Prezentare speciala

    Lungime: 12 până la 15 inci

    Greutate: 21 uncii

    Caracteristici fizice: Culoare verde strălucitoare, cu o aprindere de galben de-a lungul spatelui gâtului

  • 06 din 08

    S-ar putea să credeți că cel mai interesant lucru despre Eclectus Parrots este culoarea lor frumoasă și diferențele stricte dintre bărbați și femei. Și totuși, Papagalii Eclectus au capacități puternice de vorbire - cel mai ușor de impermea proprietarii lor. Având o durată de viață de 30 de ani, acești papagali mai puțin trăiți sunt însoțitori care pot avea riscul mai scăzut de a-și îndeplini proprietarul.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 inci

    Greutate: 12 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul de sex masculin verde cu albastru și roșu, galben pe corpul roșu-roșu cu purpuriu, albastru și galben

  • 07 din 08

    În timp ce Parakeet Indian Ringneck nu este un expert în a putea imita vocea umană, această pasăre își folosește propria voce de păsări pentru a capta starea de spirit și sentimentul. Persoanele fizice au fost cunoscute pentru a învăța până la 250 de cuvinte.

    Prezentare speciala

    Lungime: 16 inci

    Greutate: 5 până la 6 uncii

    Caracteristici fizice: Grețul verde strălucitor - inel roșu și negru pe bărbați, fără inel sau o umbră palidă pe femeie

  • 08 din 08

    Parakeetul călugărului este de fapt un papagal mic. Este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a construi un vocabular mare sau cuvinte și fraze. Cu cât explică mai mult ceea ce faci în jurul cuștii, cu atât mai mult această pasăre va ridica cuvintele pentru lucruri și cum să imite aceste cuvinte.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 inci

    Greutate: 3 până la 4 uncii

    Caracteristici fizice: Creștere pentru ciocuri verde, alb sau albastru și galben-portocaliu

  • Păsări pentru a evita

    Dacă căutați o pasăre vorbită, evitați speciile cum ar fi cockatiels și Doves, care sunt cunoscute a fi pe partea liniștită. Dar ține minte că fiecare pasăre individuală este diferită. Deși unele specii tind să fie mai liniștite sau mai vorbite ca regulă generală, evaluați întotdeauna pasărea individuală pe care doriți să o aduceți acasă înainte de a comite - ați putea fi surprins de ceea ce pot face.

    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Pepperberg, Irene M. Psihologia comparativă a inteligenței: aproximativ treizeci de ani mai târziu. Frontiere în psihologie vol. 11 973. 19 mai. 2020, DOI: 10.3389 / FPSYG.2020.00973

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Cele mai bune papagali de companie