Cum de a preveni plictiseala în păsările de companie

Budgie de domnie verde ședinței cu prietenul său de jucărie

Păsările sunt animale extrem de inteligente și sensibile din punct de vedere emoțional. Din acest motiv, cu toate acestea, păsările de companie - în special tipurile extrem de inteligente ca papagalii - se pot plictisi dacă nu sunt angajați în mod regulat.

În timp ce păstrarea unor astfel de creaturi inteligente ocupate constant pare a fi o sarcină aproape imposibilă, mai ales când sunteți în afara casei.

01 din 05

Țineți-vă pasărea în mod regulat

Luând câteva minute din fiecare zi pentru a ține și a vă ocupa de pasărea dvs. poate oferi o stimulare mentală pozitivă imensă prietenului dvs. cu pene. Manipularea păsărilor dvs. adesea ajută la dezvoltarea și menținerea legăturii pe care o aveți cu animalul dvs. de companie. Întrebați orice proprietar de păsări - cei mai fericiți papagali sunt cei care își petrec cel mai mult timp cu oamenii lor.

Nu numai că majoritatea păsărilor de animale de companie se bucură de contact fizic de la proprietarii lor, Manipularea păsării în fiecare zi vă va ajuta să deveniți mai familiarizați cu corpul păsărilor voastre. Acest lucru vă oferă mâna superioară în descoperirea oricăror anomalii fizice care ar putea semnala maladie sau vătămare ca rezultat.

  • 02 din 05

    Rotiți jucăriile păsărilor

    La fel ca copiii mici, păsările se plictisesc jucând cu aceleași jucăriile vechi după un timp. Jucăriile de păsări pot fi scumpe, totuși, astfel încât unii proprietari optează să păstreze un stash de mai multe tipuri diferite de jucării și să se rotească diferit în și din cuștile păsărilor lor la fiecare două săptămâni. În acest fel, pasărea dvs. va ajunge să se joace cu jucăriile "noi" din când în când, ceea ce îl va ajuta să-l țină ocupat mental. Face un lot rapid de Jucării de păsări de casă Pentru a oferi mai multă varietate prietenului tău cu pene.

  • 03 din 05

    Învățați trucuri la păsările voastre

    Timpul pe care îl veți petrece să lucrați cu pasărea când Predarea animalului unele trucuri, plus gustoasele tratează că el sau ea va primi ca o recompensă pentru un loc de muncă bine făcut, oferă o mulțime de stimulare pentru animalul tău de companie. În același timp, oferă timp de socializare și consolidează legătura proprietarului de păsări.

    Pe măsură ce progresează păsările, puteți adăuga întotdeauna noi trucuri pentru a vă ajuta să păstrați procesul proaspăt. Un bonus adăugat: veți avea un timp minunat care arată cât de drăguț și inteligent este animalul dvs. de companie!

  • 04 din 05

    Redați muzică sau videoclipuri

    Păsările sunt interesate în mod natural de sunete și zgomote diferite, astfel încât să părăsească un radio sau televiziune, ajută la menținerea lor fericită și confortabilă în timp ce petrec timpul în cuștile lor. Puteți chiar să vă înregistrați tipurile de muzică pe care pasărea dvs. răspunde la cele mai multe sau verifică unele populare Cântece despre păsări Pentru a face un playlist personalizat pentru prietenul tău cu pene.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Oferiți o mulțime de opțiuni alimentare

    În sălbăticie, papagalii se masa pe o gamă de fructe diferite, legume, semințe, fructe de padure și nuci. Nu este de mirare că acestea tind să se plictisească în captivitate care mănâncă aceleași pelete vechi și amestec de semințe zi după zi.

    Împreună cu păstrarea păsărilor fericite și ocupate, adăugând mai multă varietate la dieta păsărilor dvs. sub forma Fructe proaspete și legume poate da corpului păsării dvs. un impuls sănătos de vitamine și nutrienți. Pentru opțiuni suplimentare distractive și extinse, gătiți unele Pasăre de casă tratează În bucătăria ta.

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum de a preveni plictiseala în păsările de companie