8 Păsări populare mari pentru a păstra ca animale de companie

Cockatoo pereche cu creastă ridicată

Păsările de toate tipurile și dimensiunile sunt cu siguranță captivante creaturi, dar unele dintre cele mai impresionante sunt păsările mari. Multe dintre aceste păsări pot învăța să vorbească și Efectuați trucuri. Ele pot fi, de asemenea, foarte afectuoase și jucăușă. Dar este important să vă amintiți că păsările mari necesită un spațiu amplu și pot fi destul de puternici. De asemenea, cheltuielile asociate cu îngrijirea lor pot fi ridicate. Dacă sunteți gata pentru angajament, aici sunt opt ​​dintre cele mai bune specii mari de păsări de companie.

Bacsis

  • Multe specii mari de păsări pot trăi timp de 50 de ani sau mai mult. Au un plan de a avea grijă de pasăre pentru întreaga sa durată de viață înainte de a dobândi unul.
8 papagali mai puternici au fost adesea păstrate ca animale de companie
01 din 08

Eclectus Parrots sunt o specie dimorfă, adică păsările de sex masculin și feminin sport diferite culori de pene. Eclectusul masculin este un verde strălucitor, cu accente roșii și albastre, în timp ce Eclectusul feminin este un roșu strălucitor, cu o burtă albastră. Trăind în jur de 30 până la 50 de ani în captivitate, acești papagali sunt, în general, foarte inteligenți și afectuosi. Ele sunt, de asemenea, destul de sensibile și pot deveni deprimate dacă se simt neglijate.

Prezentare speciala

Lungime: 17 până la 20 de centimetri

Greutate: 13 până la 19 uncii

Caracteristici fizice: În primul rând, emerald verde, roșu și albastru sub aripi, și cioc de portocale (bărbat) - în primul rând roșu strălucitor, albastru pe piept și coadă și cioc negru (femeie)

  • 02 din 08

    Cockatoo-ul crested sulf este unul dintre cele mai mari specii de cockatoo. Și cu îngrijire adecvată, poate trăi până la 80 de ani în captivitate. Un mediu aviar este cel mai bun pentru aceste păsări mari, oferindu-le spațiu pentru a urca și a zbura. Ele sunt foarte afectuoase și pot fi solicitate de atenția lor preferată a omului. Au nevoie de câteva ore de socializare în fiecare zi.

    Prezentare speciala

    Lungime: 15 până la 20 de centimetri

    Greutate: 12 până la 31 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând, creastă de pene galbene - bacul negru au maro închis la irisi negri în timp ce femelele au roșcate-maro

  • 03 din 08

    Amazonul dublu cu capul galben este una dintre cele mai populare specii Amazon, care trăiesc în jur de 60 de ani în captivitate. Aceste păsări sunt foarte inteligente și au o capacitate remarcabilă de mimică. Unii pot chiar imita opera cântând. Ei, în general, iubesc atenția și pot fi destul de zgomotoase, mai ales dacă se plictisesc sau se simt ignorate.

    Prezentare speciala

    Lungime: 15 până la 17 inci

    Greutate: 16-23 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul verde-galben cap-roșu la aripă Bend-mar tak-inele albe în jurul ochilor

  • 04 din 08

    Scarlet Macaws poate fi un angajament de 80 de ani sau mai mult, deși o viață de 40-50 de ani este mai tipică. Sunt păsări foarte inteligente și energice, care necesită ample mentale și exercițiu fizic. Un mediu aviar sau câteva ore din cușcă în fiecare zi este recomandat pentru aceste păsări mari să-și ardă energia.

    Prezentare speciala

    Lungime: 31-38 inci

    Greutate: 32 la 39 uncii

    Caracteristici fizice: Roșu roșu cu galben și albastru pe aripi și cercuri albe din jurul ochilor - bilanț superior superior și picioarele negre

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Macaw-urile albastre și de aur pot trăi în jur de 60 de ani și au nevoie de un îngrijitor dedicat care să își poată satisface nevoile de divertisment și de socializare. Ei tind să fie păsări prietenoase și să se bucure de a fi aproape de oamenii lor preferați cât mai mult posibil. Ca păsări mari, ele sunt capabile de vocalizări incredibil de puternice, deci nu sunt ideale pentru persoanele care nu pot face față unui mediu zgomotos.

    Prezentare speciala

    Lungime: 30 până la 36 de centimetri

    Greutate: 28 la 46 uncii

    Caracteristici fizice: Frunte verde se estompează în Teal pe NAPE, spate, coadă și aripi - piept galben și partea inferioară a aripilor - cioc neagră mare

  • 06 din 08

    Macaw-ul roșu-verde, numit și Macaw-ul cu aripi verde, este una dintre cele mai mari specii de păsări de companie, care trăiesc în jur de 50 de ani în captivitate. În mod ideal, ar trebui să fie găzduit într-un mediu aviar în care se poate mișca liber. Dar potențialii îngrijitori ar trebui avertizați că aceste păsări sunt adesea chewers vrăcioase, iar ciocurile lor puternice pot provoca daune grave unei case dacă nu au propriile lor Chew toys.

    Prezentare speciala

    Lungime: 26 până la 40 de centimetri

    Greutate: 32 la 60 uncii

    Caracteristici fizice: Roșu pe cap, umeri și pieptene, pe mijlocul aripilor care se îndreaptă spre albastru spre sfaturi și coada roșie, liniile roșii în jurul ochilor, factura superioară a ochilor

  • 07 din 08

    Umbrela cockatoos tind să fie însoțitori blânzi și să trăiască la aproximativ 70 până la 80 de ani. Și sunt unele dintre cele mai afectuoase păsări pe care le puteți găsi. Mulți iubesc să se hrănească cu oamenii lor preferați (sau alte păsări) și au nevoie de multă atenție în fiecare zi pentru a le împiedica să se simtă neglijați. De asemenea, ele nu tind să facă bine într-un spațiu limitat și au nevoie de o incintă cât mai mare posibil.

    Prezentare speciala

    Lungime: 18 inci

    Greutate: 16 până la 26 uncii

    Caracteristici fizice: În primul rând penaj alb - galben pal pe aripi și coada-mare creastă alb-negru

  • 08 din 08

    Hyacinth Macaws sunt cea mai mare parte a papagalilor. Și ei necesită un îngrijitor cu experiență care are timp și resurse pentru a-și satisface nevoile complexe de îngrijire pentru durata lor de viață de 60 de ani. Puține cuști pot conține chiar și această pasăre mare, iar un pasiar este mai bine pentru a fi capabil să se miște confortabil. În ciuda mărimii lor impunătoare, aceste păsări tind să fie blânde și pot obliga puternic cu îngrijitorii lor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 40 de centimetri

    Greutate: 42 la 51 uncii

    Caracteristici fizice: Plumagiu albastru solid - patch-uri galbene în jurul ochilor și ciocului alb-negru - picioare gri închis

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Păsări populare mari pentru a păstra ca animale de companie