Introducerea unei noi păsări la papagal

Hrănirea papagalilor verzi într-un parc

Nu sunteți singuri dacă aveți deja un papagal și vă gândiți să adăugați o altă pasăre familiei dvs. Mulți proprietari de păsări decid în cele din urmă să adopte mai mulți prieteni cu pene odată ce găsesc cât de plăcut este de a avea în jur.

Papagalii sunt notorii pentru a fi creaturi finistice ale obiceiului și adăugând a Pasăre nouă la casa ta poate crea cu ușurință stres în animalul dvs. de companie existent. Pentru a ușura orice rezistență și a face ca tranziția cât mai netedă posibilă, există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a introduce cele două păsări. Făcând-o în mod corespunzător, vă puteți arăta pasărea că noul dvs. animal de companie este mai degrabă un prieten decât dușman.

01 din 06

Carantină noua pasăre

O regulă de bază printre majoritatea proprietarilor de păsări de companie este că o nouă pasăre ar trebui să fie în carantină pentru o perioadă de timp înainte de a fi introdusă la papagali pe care o aveți deja. Acest lucru realizează două lucruri importante: vă păstrează păsările în siguranță și îi dă timp să se adapteze la prezența noii păsări.

Carantina reduce semnificativ riscul ca noua dvs. pasăre să poată transmite orice contagioasă Boluri la animalul dvs. de companie existent. Menținerea noii sosiri într-o zonă separată nu numai că vă protejează papagalul de la orice boli în aer, dar vă permite, de asemenea, timp să respectați în siguranță pasărea pentru orice Semne exterioare de boală.

În același timp, papagalul tău va avea o șansă să audă noul apel al păsărilor. Se va obișnui cu vocea și prezența păsărilor în timp. Interacțiunea directă prea curând poate fi văzută ca intimidantă sau o încălcare a teritoriului stabilit de păsări.

  • 02 din 06

    Mișc încet păsările mai aproape

    Odată ce perioada de carantină sa terminat, rămâne important să vă introduceți încet păsările dvs. unul altuia. Chiar și papagali ai aceleiași specii nu pot deveni neapărat cei mai buni prieteni imediat. Adesea, una dintre păsări va încerca să afirme dominația peste cealaltă, iar acest lucru poate duce la lupte urât dacă nu sunteți foarte atent.

    Pentru a ajuta păsările voastre să se cunoască încet, mutați noul dvs. cușcă în camera în care locuiește cu cagenul tău mai vechi. Permiteți-le să se observe reciproc de la o distanță de câteva zile. Pe măsură ce se obișnuiesc unul altuia, veți putea identifica semne că acestea devin mai confortabile cu a fi mai apropiate. În acest timp, rămâneți răbdători și nu împingeți nici limitele păsărilor.

  • 03 din 06

    Face o ofertă de pace

    Uneori este util să-ți mită păsările în a-ți lua. Una dintre cele mai ușoare căi este de a obține fiecare pasăre pentru a forma asociații pozitive cu cealaltă oferind tratamente. Timpul ideal pentru a începe este spre sfârșitul etapei de carantină.

    Când sunteți gata pentru păsări să vă vedeți unul pe celălalt, pur și simplu aduceți noua voastră în cameră în cameră. Oferă atât păsări mai multe Tasty tratează în timp ce se află în aceeași cameră împreună. După câteva minute, mutați noua cușcă a păsărilor înapoi în zona de carantină și repetați procesul mai târziu.

    Este important să lăsați ambele păsări în cuștile lor în această fază introductivă. În caz contrar, luptele și rănile pot apărea dacă pasărea necorespunzătoare acuză teritoriul celui care este în spatele barelor.

  • 04 din 06

    Practicați tehnicile de legare

    Fazele ulterioare ale introducerii unei noi păsări sunt un moment minunat pentru a începe practicarea tehnicilor de construire a obligațiunilor cu ambele păsări. Lucruri simple precum împărtășirea hranei, îngrijirea și jocul pot îmbunătăți foarte mult relația dvs. cu ambii prieteni cu pene.

    Când simțiți că păsările tale sunt gata, lăsați-i să se uite la interacțiunea între ei din cuștile lor separate. În timp ce este posibil ca unele păsări mai în vârstă să poată expune comportamente geloase, poate face pe alții mai dispuși să accepte noua pasăre ca membru al turmei.

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Încercați antrenamentul trick

    Chiar și atunci când păsările tale sunt confortabile jucând în aceeași cameră din cuștile lor, poate dura ceva timp înainte de a fi de fapt gata să joace împreună. O modalitate bună de a accelera procesul de-a lungul este de a încerca unele truc instruire Cu ambele animale de companie. Păsările tale vor obține o mulțime de armare pozitivă de la toate tratarea delicioasă pe care o câștigă în timpul sesiunii lor comune de instruire. În plus, veți construi un sentiment mai puternic de companie prin interacțiunea între ele ca o turmă.

  • 06 din 06

    Probleme și comportament de verificare

    Dacă, în orice moment, în timpul introducerilor, observați fie că pasărea devine incomod, faceți un pas înapoi. Amintiți-vă că păsările pot fi atinse și una dintre păsările dvs. nu poate fi gata să se miște cât de repede doriți. Mișcați mai încet sau mergeți la pasul anterior și nu continuați până când păsările dvs. acceptă pe deplin acea parte a procesului. Va dura mai mult pentru unele păsări decât altele, deci este important să urmați plumbul păsărilor.

    Este posibil ca papagalul tău să nu accepte niciodată o pasăre nouă. Să fie pregătit să facă aranjamente alternative dacă este necesar. Acest lucru poate însemna că va trebui întotdeauna să păstrați păsările în camere separate și să vă asigurați că ușa este închisă ori de câte ori o pasăre este în afara cuștii sale.

    Din păcate, dacă nu puteți găsi armonie deloc, ar putea fi cel mai bine să luați în considerare găsirea unei noi case pentru noua pasăre. Unele păsări sunt pur și simplu mai bune de a fi singurul animal de companie și a face această decizie dificilă poate fi cea mai bună pentru ambele păsări.

  • Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Introducerea unei noi păsări la papagal