Modalități de a vă oferi păsării mai mult exerciții fizice

Amuzant budgerigar. Budgie Parrot stând pe frânghie și joacă

În sălbăticie, papagali și alte păsări de companie zboară sute de kilometri pe zi, furajele pentru alimente și participă la nenumărate alte activități legate de supraviețuire care îi ajută să le dea antrenamente fizice intense. Plasarea păsărilor în captivitate limitează în mod neatent oportunitățile de a-și asigura un exercițiu adecvat pentru a-și menține condițiile fizice, astfel încât proprietarii de păsări trebuie să facă ceea ce pot pentru a-și maximiza oportunitățile de a se deplasa și de a-și exercita mai mult.

Urmați sfaturile din acest articol pentru a vă ajuta prietenul cu pene să devină mai sănătos, fericit și activ.

01 din 05

Încercați niște jucării fizice provocatoare

Bird toys pot fi mai mult decât jocuri - cu o mică imaginație, ei pot face, de asemenea, echipamente de exerciții excelente pentru prietenul tău cu pene. Cumpărarea de lucruri cum ar fi cablurile și scările pentru ca animalul dvs. să urce, poate încuraja mișcarea și de a lucra de grupuri musculare majore în păsările dvs. Găsirea distracției "jucării de picior" pentru pasărea dvs. să se arunce în jurul și să se joace cu în afara casei sale poate promova și obiceiurile de exerciții bune.

Indiferent de ce jucăriile pe care le alegeți, asigurați-vă că vă asigurați cât mai mult posibil și rotiți-le în și în afara utilizării, astfel încât pasărea dvs. să nu se plictisească prea repede.

  • 02 din 05

    Joacă jocuri cu pasărea ta

    Inventarea unor jocuri implicate fizic pentru a juca cu pasărea dvs. este o altă modalitate excelentă de a vă deplasa animalul de companie și pe calea sa la o sănătate fizică optimă. Păsările tale are o jucărie preferată, cum ar fi o minge mică, că îi place să se joace? Dacă da, încercați un simplu joc de preluare pentru a-ți obține prietenul cu pene pe picioarele lui.

    Unele păsări pot dori să urmărească lucrurile, ceea ce pot oferi o modalitate excelentă de a obține pomparea inimii animalelor de companie. Încercați să legați o jucărie la un șir și să-l trageți în jur pentru ca pasărea dvs. să încerce să prindă. Doar asigurați-vă că ați lăsat doar pasărea să se joace cu această jucărie în timp ce supravegheați. Corzile libere pot fi periculoase pentru păsările de companie dacă proprietarii nu sunt atenți.

  • 03 din 05

    Învățați-vă pasăre câteva trucuri distractive

    O modalitate excelentă de a vă ajuta pasărea să devină mai activă este să vă implicați în truc instruirea animalului dvs. de companie. Nu numai că trucurile de învățare pot oferi o mulțime de exerciții fizice pentru animalul dvs. de companie, dar poate ajuta Preveniți plictiseala în păsări și oferă o experiență minunată de legare.

    Începeți cu câteva distracții și Trucuri ușoare de păsări Pentru a construi repertoriul păsărilor și a începe să-l obișnuiască să se antreneze și apoi să se deplaseze la comenzi mai avansate, care vă vor uita prietenii și familia.

  • 04 din 05

    Poate că singurul lucru cel mai important pe care îl puteți face pentru a vă oferi păsărilor dvs. mai multe oportunități de exercițiu este să vă asigurați că pasărea dvs. ajunge să iasă din cușcă pentru play-ul supravegheat în fiecare zi. Păsările din sălbăticie pot umbla și își întind aripile și picioarele ori de câte ori trebuie, dar păsările de companie se pot simți înghesuiți într-o cușcă, indiferent cât de spațios.

    Permițându-vă pasăre să fi supravegheat timp de joc într-o zonă de siguranță a păsărilor dvs. în fiecare zi vă va ajuta să vă asigurați că toate grupurile musculare ale animalului dvs. primesc exercițiul care este atât de vital pentru întreținerea lor.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Încercați să dansați

    Dacă toate celelalte nu reușesc, majoritatea proprietarilor de păsări de companie pot obține animalele de companie să-și exercite cu ajutorul unei mici muzică. Păsările sunt naturale la dansare și par să iubească doar să-și scoată coapsele într-o melodie optimă. Încercați să renunțați la câteva minute în fiecare zi pentru a asculta radioul cu pasărea dvs. și acordați atenție tipurilor de muzică pe care el sau ea pare să răspundă cel mai mult.

    Odată ce ați dat seama de tipul de muzică care vă depuneți animalele de companie, puteți face un playlist personalizat pentru animalul dvs. de companie dans inima lui afară. Nu numai că acest lucru va oferi animalului dvs. un exercițiu mult nevoie, dar este de asemenea destul de distractiv să urmăriți.

  • Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Modalități de a vă oferi păsării mai mult exerciții fizice