8 Cele mai inteligente specii de papagal de companie

Blue Budgie

Termenul "creier de păsări" este adesea folosit pentru a descrie pe cineva care este puțin mai puțin decât luminos, și totuși această frază folosită în mod obișnuit nu a putut fi mai departe de adevăr. Păsările sunt unele dintre cele mai inteligente creaturi de pe Pământ, iar păsările din captivitate continuă să ne dovedească din nou acest lucru și din când în când. Dacă sunteți interesat să dețineți o pasăre de companie cu inteligență superioară, începeți căutarea cu aceste specii incredioase. Iată o privire la opt dintre cele mai inteligente tipuri de păsări de companie.

Bacsis

Profesorul Harvard Dr. Irene Pepperberg a studiat Alex, papagalul gri african și alte Grays African de mai mulți ani. Constatările ei privind cunoașterea și inteligența în papagalii gri africani au schimbat cursul studiului lingvistică și cunoașterii animalelor. Dr. Pepperberg a publicat, de asemenea, cărți despre relațiile sale lungi cu aceste păsări comunicative.

Păsările au sentimente?
01 din 08

Păstrat ca tovarăși prețuți de secole, nu este un secret că papagalul gri african este privit ca una dintre cele mai inteligente specii de păsări de pe planetă. De fapt, testarea concluzionează că African Grays are intelecturi la egalitate cu copiii umani! S-au dovedit a fi neobișnuit de adepți la recunoașterea formei, identificarea culorii și conceptul null, ideea de zero sau nici unul. Grays poate fi învățat o multitudine de jocuri de comunicare care vor consolida legătura.

Prezentare speciala

Lungime: 13 inci

Greutate: 15 până la 18 uncii

Caracteristici fizice: Nuanțe diferite de gri pe pene de coadă roșie

  • 02 din 08

    Macaw-ul frumos și captivant este într-adevăr o pasăre inteligentă. De multe ori wow mulțimile cu capacitatea lor remarcabilă de a imita discursul și de a efectua trucuri complexe. Există, de asemenea, macaw-uri mai mici, cum ar fi galben-colați, hahni și macawuri severe care sunt mai puțin recunoscute, dar împărtășesc personalitatea și intelectul omologilor lor mai mari. Mai mare nu este neapărat mai bine în ceea ce privește ceea ce aceste păsări trebuie să ofere.

    Prezentare speciala

    Lungime: 40 inci - jumătate din lungimea totală a corpului în pene de coadă

    Greutate: 42 la 50 uncii

    Caracteristici fizice: Umbra profundă de albastru solid pe corp - patch-uri galbene strălucitoare în jurul ochilor și ciocul inferior

  • 03 din 08

    Un alt gen de păsări pe care toate împărtășește capacități intelectuale egale este papagalul intrigant Amazon. Datorită inteligenței supreme și a capacității de vorbire, parroturile Amazon au fost păstrate ca animale de companie de multe sute de ani. Unele amazoane învață să imite discursul, astfel încât cuvintele lor pot fi abia discutate de cele ale unui om actual. În plus față de vorbire, parrots Amazon poate fi instruit pentru a efectua o varietate de trucuri și sarcini complexe.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 până la 15 inci

    Greutate: 7 până la 25 uncii

    Caracteristici fizice: Pene de corp verde - peste 15 specii de papagal Amazon cu coloranți cap diferiți

  • 04 din 08

    Cunoscute mai mult pentru personalitățile lor îndrăznețe decât pentru abilitățile lor de vorbire, cockatorii sunt un alt tip de pasăre care scoruri excepțional de mari pe testele de inteligență. Legarea este atât de puternică încât părăsirea acestor păsări numai creează adesea anxietate. Cockatorii ar trebui să învețe să joace cu jucării pe cont propriu, astfel încât limitele rezonabile trebuie să fie stabilite la socializare. Învățând să se ocupe în vremurile când nu le puteți distra, vor împiedica legarea și învățarea dependenței.

    Prezentare speciala

    Lungime: 18 inci

    Greutate: 14 la 28 uncii

    Caracteristici fizice: Cea mai mare parte corpul alb - unele pene galbene sub aripile - ochii roșiatici la femele, maro până la ochii negri la bărbați

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Papagalul Eclectus Eclectus nu este nici o slăbiciune când vine vorba de creier. Ca și celelalte specii discutate aici, când sunt instruiți corespunzător folosind tehnici pozitive de armare, ele pot fi învățate să vorbească, să facă trucuri și să îndeplinească sarcini care le fac însoțitori excelenți. Luați în considerare un Eclectus dacă doriți să formați o legătură puternică cu o pasăre de companie mai mică, care încă mai iubește socializarea și play-ul cu proprietarul său.

    Prezentare speciala

    Lungime: 14 inci

    Greutate: 12 până la 19 uncii

    Caracteristici fizice: Corp verde cu albastru și roșu, galben pe cap (mascul) - corp roșu cu purpuriu, albastru și un galben (femeie)

  • 06 din 08

    Budgie

    Budgerigles sau Budgies împachetează o tona de inteligență, de trainabilitate și personalitate într-un pachet mic. Nu numai că budgiile pot învăța să vorbească, precum și papagali mai mari, dar pot fi, de asemenea, instruiți pentru a efectua o serie de trucuri distractive care nu reușesc niciodată să impresioneze. Ei, totuși, necesită un angajament pe termen lung de la proprietarii lor, la fel ca și în cazul păsărilor mai mari.

    Prezentare speciala

    Lungime: 7 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Corpul verde deschis, cu marcaje de aripi negre și culori galbene cap-captive includ albastru, gri, verde, alb, violet, galben / albastru

  • 07 din 08

    Indian Ringneck Parrot

    În timp ce Ringneck Indian Parrot sau Parakeet nu este un expert în imitarea vocii umane, această pasăre folosește vocea proprie de păsări pentru a capta starea de spirit și sentimentul. De asemenea, indivizii au fost cunoscuți pentru a învăța până la 250 de cuvinte. Când inversele sălbatice au învățat să imite rugăciunile călugărilor indieni în grădini sacre, au devenit venerate ca păsări mistice.

    Prezentare speciala

    Lungime: 16 inci

    Greutate: 5 până la 6 uncii

    Caracteristici fizice: Brățară verde verde - inel roșu și negru gât (bărbat) - nici un inel sau o umbră palidă (femeie)

  • 08 din 08

    Monk Parakeet

    Parakeetul călugăr sau Parakeet Quaker este de fapt un papagal mic. Este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a construi un vocabular mare de cuvinte și fraze. Cu cât explică mai mult ceea ce faci în jurul cuștii, cu atât mai mult această pasăre va ridica numele pentru lucruri și să învețe cum să imite aceste cuvinte. Majoritatea Quakers dezvoltă un vocabular mare și chiar pot pune împreună mai multe fraze pentru a-și atinge punctul. Miminare Sound Sounds și Cântare sunt talente suplimentare. De multe ori menționate ca niște clovni mici, pot fi sassy - acest lucru joacă doar în caracterul lor spunky.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 inci

    Greutate: 3 până la 4 uncii

    Caracteristici fizice: Creștere pentru ciocuri verde, alb sau albastru și galben-portocaliu

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Cele mai inteligente specii de papagal de companie