Macaw-uri populare care fac animale de companie remarcabile

Ilustrație a speciilor populare de macaw PET

Unul dintre cele mai apreciate păsări de companie, Există 17 tipuri diferite de macaws, fiecare cu propriile sale nevoi și ciudați. Mai multe macawuri sunt pe cale de dispariție, cu macarale de zaminări, roșii și albastre, printre cele mai serioase pe cale de dispariție.

Deși aceste păsări fermecătoare, personalizabile sunt în mod evident populare ca animalele de companie, cererea și-a amenințat numerele în sălbăticie. Multe macawuri sunt prinse ilegal în casele lor de pădure tropicală și vândute.

Cele mai multe macaws sunt mari și au nevoie de o mulțime de interacțiuni sociale. Cu alte cuvinte, sunt animale de companie de înaltă întreținere. Dar dacă sunteți bine cu un animal de companie care necesită o investiție semnificativă de la proprietar, un macaw poate fi o opțiune bună. Iată câteva dintre diferitele tipuri de macaw, și ceea ce face fiecare un pic diferit.

1:20

7 lucruri de știut despre deținerea unui macaw

01 din 10

Inteligent și sociabil, macaw-ul albastru și de aur crește pentru a fi destul de mari, măsurând aproape trei metri de ciocul la vârful coada. Acesta nu este un animal de companie pentru un proprietar de păsări novice - rivaliază o pisică sau un câine în nevoile sale sociale. Sunt, de asemenea, păsări foarte puternice, iar vocalizarea lor include numire a turmelor care sună ca țipă. De asemenea, sunt cunoscuți de "mestecați" cu ciocurile lor atunci când sunt ținute în captivitate.

Recompensa pentru un proprietar de macaw care dorește să investească energia este un animal de companie al cărui personalitate plină de viață o face un tovarăș excelent. Macaw-uri albastre și de aur, cunoscute și sub denumirea de macawuri albastre și galbene, se obligă îndeaproape cu proprietarii lor umani.

  • 02 din 10

    Macaw-ul verde are o dispoziție foarte dulce și răspunde bine Instruire. Vor avea nevoie de atenție și timp pentru a se lega cu proprietarii lor, dar vor prospera într-un mediu de susținere. Dacă aveți în vedere această pasăre ca un animal de companie (sau orice macaw, pentru asta), nu vă așteptați să o lăsați pentru întinderi lungi de timp. Această pasăre are nevoie de o mulțime de interacțiuni sociale.

  • 03 din 10

    Acești băieți mici sunt cei mai mici dintre macawuri și sunt foarte ușoare. Social și inteligent, Macaws Hahn răspunde repede la instruire și formează legături strânse cu proprietarii lor.

    Macaw-urile Hahn pot deveni mai bune cu practica. În timp ce expune multe comportamente tipice macaw, cum ar fi țipând, sunt o alegere bună pentru iubitul de păsări care dorește un macaw, dar nu este destul de gata să ia o pasăre mare.

  • 04 din 10

    Hyacinth Macaws sunt cel mai mare tip de macaw și, fără îndoială, de îngrijire. Deoarece aceste păsări solicită mai mult timp și atenție decât alte specii, macaw-urile de la Hyacinth nu sunt cu siguranță animalele potrivite pentru proprietarii de păsări noi. Mari, frumoase și inteligente, ele pot fi destul de atrăgătoare, dar sunt potrivite doar pentru proprietarii de animale de companie cu sumele potrivite de răbdare și devotament.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Macaw-urile hibride sunt diferite de orice alte specii de macaw, crescute strict pentru calitatea culorilor și a animalelor de companie. Deoarece aceste păsări sunt de patrimoniu mixt, ele posedă trăsăturile de personalitate combinate ale speciilor care au fost traversate pentru a le produce. Doar un proprietar cu experiență cu o înțelegere aprofundată a comportamentului macaw ar trebui să ia în considerare un hibrid.

  • 06 din 10

    Macaw-urile lui Illiger sunt păsări jucăușitoare, prietenoase care se bucură de interacțiunea umană. Când mâna hrănită ca bebeluși și ridicată în casele atent iubitoare, acești papagali inteligenți vor obligați-vă puternic cu proprietarii lor și va răspunde rapid la tehnicile de formare pozitivă.

    Macawurile Iligerului necesită o mulțime de stimulare mentală și le place să rămână ocupați.

  • 07 din 10

    Social și foarte vocal, macaw-urile militare au o reputație pentru a fi plăcute, chiar și animale de companie, atunci când sunt socializate în mod corespunzător. Macawurile militare sunt păsări curioase, și se bucură de joc și interacționând cu turma lor umană."

    Dar, ca și alte macawuri, aceste păsări vor necesita o mulțime de energie de la proprietarii lor umani. Planificați să petreceți mult timp cu o macaw militară dacă veți obține unul ca un animal de companie.

  • 08 din 10

    Aceste păsări sunt inteligente, dar au nevoie de socializare zilnică și de stimulare, astfel încât să rămână îmblânzite. Scarlet Macaws se plictisește destul de ușor, astfel încât acestea ar trebui să fie prevăzute cu o mulțime de jucării pentru a juca, în plus față de atenția aproape constantă de la proprietarii lor.

    Macaw-urile de scarlet hrănite pot fi foarte afectuoase, dar potențialii proprietari ar trebui să țină cont de toate macawurile, pot fi zgomotoase. Nu intenționați să păstrați unul ca un animal de companie dacă locuiți într-un apartament sau un spațiu de locuit mic, probabil că nu va funcționa.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Prietenos și comic, personalitatea mare de macaw o face un favorit cu iubitorii de păsări. Cu o socializare adecvată, o obligație de macaws severă rapid cu proprietarii lor, răspunzând bine la instruire și laudă abilități de vorbire impresionantă. Sunt la fel de nevoiași ca și alte soiuri de macaw, dar macaw-urile severe pot fi însoțitori fermecători.

  • 10 din 10

    Afectuos, dar oarecum răutăcios, Macaw-ul galben-colați are o reputație de a fi un papagal inteligent și plin de resurse. Ei prosperă în atenția proprietarilor lor și ca și alte macawuri vor căuta această atenție prin orice mijloace necesare.

    Macaw-urile galbene sunt inteligente și tind să fie artiști de evacuare, deci este important să Furnizați o cușcă care este sigur și sigur. Deși unele sunt păsări de o singură persoană, majoritatea macaw-urilor galbene fac animale de companie bune de familie.

  • Urmăriți acum: Cum să hrăniți o pasăre de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Macaw-uri populare care fac animale de companie remarcabile