Modalități de a vă menține pasărea fericită

Știați că a fost dovedit științific că unele specii de papagal au complexitatea emoțională a unui copil de 5 ani? Păstrarea unor astfel de creaturi inteligente fericite și confortabile în situațiile de companie pot părea ca o slujbă cu normă întreagă, dar dacă știți elementele de bază ale nevoilor păsărilor dvs., poate fi ușor să vă asigurați că animalul dvs. de companie rămâne sănătos și conținut. Citiți mai departe pentru a descoperi unele dintre secrete pentru a vă asigura că pasărea dvs. nu trebuie să se ocupe niciodată de plictiseala, depresia sau efectele secundare nedorite.

01 din 05

Dați-vă pasăre o mulțime de exerciții fizice.

În sălbăticie, păsările primesc tot exercițiul de care au nevoie prin zborul, hrănirea pentru alimente și păstrarea în siguranță de la prădători. În captivitate, poate fi o provocare pentru a oferi exerciții adecvate dacă nu faceți un efort concertat pentru a face acest lucru. Oferind păsările dvs. câteva creative exercițiu Outletele nu numai că vă vor păstra prietenul cu pene în stare fizică bună, vă va ajuta să vă asigurați că rămân stimulați mental, fericiți și mulțumiți în casa lor cu dvs.

  • 02 din 05

    Hrăniți-vă pasărea o dietă variată.

    De ani de zile, experții de păsări au atins beneficiile papagalilor de hrănire alimente proaspete cum ar fi fructele și legumele, în plus față de amestecurile comercializate din semințe și pelete. Nu numai că aceste alimente sunt importante pentru a asigura o nutriție adecvată și aport de vitamine, chiar actul de a introduce alimente noi la pasărea dvs. va provoca emoție și stimulare mentală în prietenul tău cu pene. La rândul său, veți găsi că aveți un animal de companie mult mai fericit și mai sănătos și unul care salută o varietate de alimente sănătoase, de păsări în bolurile lor de cină.

  • 03 din 05

    Ia timp în fiecare zi pentru a socializa cu pasărea ta.

    Luând timp să socializeze și legătură cu orice animal de companie este important, dar cu animale non-domestice, cum ar fi păsările exotice, este esențial. Gândiți-vă la asta - de ce să păstrați un animal că nu aveți a relatie buna cu? Deoarece păsările trebuie să fie îmblânzite în mod individual, este foarte greu să le păstrezi fericiți dacă neglijați să petreceți o perioadă adecvată de timp cu ei. Asigurați-vă că ați lăsat deoparte un minim de 3 - 4 ore pe zi pentru a gestiona și a juca cu pasărea dvs. pentru a produce un animal de companie fericit și bine ajustat.

  • 04 din 05

    Învățați-vă pasărea cum să faceți câteva trucuri distractive.

    Nu ia un profesionist pentru a învăța o pasăre să facă trucuri - de fapt, păsările tind să învețe mai repede și mai eficient de la oameni că sunt puternic legați. Învățați-vă pasărea pentru a efectua câteva Distracție trucuri de păsări pot face minuni pentru relația dvs. cu animalul dvs. de companie și cu nivelul general al păsărilor dvs. de fericire. În plus, este o explozie pentru a putea arăta cât de inteligent este animalul dvs. de companie prietenilor și familiei! Nu uitați să nu vă așteptați prea mult din pasărea dvs. și să vă păstrați sesiunile de antrenament scurt, distractiv și consecvent. Cu puțină practică, veți fi surprinși de ceea ce va putea obține pasărea dvs!

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Alegeți cuști și jucării corespunzătoare pentru păsările dvs.

    Oamenii de lucru ocupați și angajamentele de familie fac adesea greu pentru proprietarii de păsări să petreacă în fiecare oră din fiecare zi cu animalele de companie și că este ușor de înțeles. Este important, totuși, să facem tot ce puteți pentru a vă asigura că pasărea dvs. este distrasă în timpul vremii că nu puteți să vă jucați cu prietenul cu pene. Alegerea interesantă și adecvată Bird toys și accesoriile cu Cage este o parte importantă a păsărilor dvs. fericită pe o bază de zi cu zi. Amintiți-vă că păsările sunt foarte asemănătoare cu copiii mici, în sensul că se vor plictisi repede cu aceleași jucării vechi. Încercați să construiți o colecție de o varietate de articole pe care le puteți roti în și din cușca păsărilor dvs. pentru a le menține "proaspătă" și interesantă pentru animalul dvs. de companie.

  • Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Modalități de a vă menține pasărea fericită