Cât costă un cost de iepure pentru îngrijirea animalelor de companie?

Micul băiat care hrănește un iepure pentru animale de companie

Deci te gândești Obținerea unui iepure de companie Pentru tine sau pentru copilul tău, dar vrei să știi cât de mult va costa. Oamenii uită adesea de cheltuiala continuă a unui animal de companie, mai ales una care poate trăi să fie de 8-10 ani (sau mai în vârstă!).

Cât costă un iepure?

Unde obțineți iepurele dvs. de companie și ce Rasa de iepure doriți să determinați în cele din urmă costul. O rasă "normală" sau o combinație pe care ați găsi la o magazin de animale sau facilitatea de salvare va costa mai puțin decât o rasă ca o jersey wooly sau gigantul flamand de la un crescător. Așteptați să plătiți $ 20- $ 40 pentru a iepure de la un magazin de animale de companie, și $ 5- $ 20 pentru un iepure de la un club de salvare, târg sau 4-H. Crescătorii variază în ceea ce se percepe pentru rasa lor specifică de iepure. Unele sunt mai ieftine decât magazinele de animale de companie, în timp ce altele cu rare rare se vor încărca mai aproape de 100 de dolari pentru un iepure. Afișați iepurii și iepurii de reproducere cu Champion Bloodlines va costa, bineînțeles, mai mult, la fel ca câinii și pisicile de rasă cu campion.

Cât costă o cușcă?

Dacă intenționați să vă păstrați iepurele în afara, veți avea nevoie de un hutch de iepure. Dacă intenționați să-l păstrați în casă, veți avea nevoie de o cușcă frumos de dimensiuni. Hutches costă de obicei mai mult decât cuștile, dar mulți oameni își fac propriul hutch. Așteptați să cheltuiți în jur de 150 de dolari pe o hutch robust, dacă nu vă faceți propriul dvs.

Cuștile din interior variază în design destul de puțin, dar vă puteți aștepta să cheltuiți $ 50- $ 100 pe o cușcă frumoasă de iepure. Dacă sunteți în măsură să aveți o cameră izolată de iepure pentru iepurașul dvs., puteți scăpa cu o cușcă mai mică și permiteți iepurelui dvs. să se întindă și să alerge în camera de siguranță.

Cât costă iepurele de iepure?

În afară de investiția inițială a Hutch sau cușcă, Rabita dvs. va avea nevoie de consumabile în desfășurare. Lenjerie de pat, alimente, tratamente și Chew toys va trebui să fie achiziționată și înlocuită în mod regulat. Pentru un iepure, m-aș aștepta să petrec aproximativ 40 de dolari pe lună pentru niște așternut, fân și peleți, legume proaspete și unele tratamente și jucării. Dar acest număr poate varia foarte mult în funcție de Dacă cumpărați așternuturi și fân în vrac, oferiți organic, regulat sau să vă dezvoltați verdele proprii și ce fel de tratamente și jucăriile pe care le cumpărați sau le faceți.

Cât costă asistența medicală pentru iepurele mele?

Dacă intenționați să vă prindeți sau să vă spulbați iepure, vă puteți aștepta la o îngrijire veterinară inițială de 125- $ 250. După acea cheltuială mare (dar merită să prevină alte probleme de sănătate și Probleme comportamentale) Ar trebui să aveți un examen anual obișnuit cu Exoticul Vet (găsiți un exotic veterinar lângă dvs.). Verificarea regulată a costat de obicei între 35- $ 65 în funcție de veterinar. Asigurarea pentru animale de companie este disponibilă pentru iepuri prin VPI Asigurări (nici o altă companie nu oferă planuri pentru exotice în prezent) pentru proprietarii care sunt preocupați de costurile de urgență și boli majore ca ileus, probleme dinte sau alte probleme de sănătate pe măsură ce iepurele lor devine mai în vârstă. Nu toți iepurii vor ajunge cu o problemă, dar nu vor fi o problemă la un moment dat sau altul în viața de iepure a iepurii. Costul îngrijirii unui iepure bolnav va varia foarte mult pe veterinar și ce este în neregulă cu iepurele dvs., dar nu este neobișnuit să petreceți câteva sute de dolari pe cel mai mult Problema comună a iepurelor, ileus.

Cele mai bune companii de asigurări de companie din 2021

Există alte cheltuieli?

Nu uitați să fiți potențial să plătiți pentru cineva la bord sau de îngrijire pentru iepurele dvs. în timp ce vă aflați în vacanță, costurile de îngrijire a plăcilor de unghii, ornamentele dintelui, și îngrijirea de blană (dacă iepurașul dvs. poate obține matted sau primește bile fecale) și reparații potențiale de la dvs Rabbit de mestecat pe mochetă, mobilier, fire și alte obiecte de uz casnic dacă casa dvs. nu este o verificată de iepure.

Este posibil să nu fi așteptat să costă atât de mult pentru a avea grijă de a Pet iepure Dar merită să aveți un iepuraș fericit și sănătos. Ca și în cazul oricărui animal de companie, fiți pregătiți și aveți un plan pentru probleme de sănătate neașteptate și pentru durata de timp pe care o veți îngriji de iepure. Așteptați să aveți iepurașul dvs. timp de 10 ani și să suportați cheltuielile lui pentru același timp.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Îngrijirea completă a iepurelorChicago Exotice Spitalul de animale, 2020

  2. Costul unui iepureGrupul veterinar al lui Goddard

  3. Asigurarea animalelor de companie pentru păsări și animale exotice | Asigurarea pentru animale de companie la nivel naționalPeinsurance.COM, 2020 HTTPS: // Petinsurance.com / păsări

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât costă un cost de iepure pentru îngrijirea animalelor de companie?