Cum să mireze un iepure angora

White angora iepure care stabilește

Angora iepuri și verișorii lor, tricoul lăudăros și lopul american fuzzy, cresc lână în loc de blană de iepure "normală". Îngrijirea unui iepure Angora va reduce în mod regulat șansa de companie de companie ingerarea lânii și va ajuta la menținerea minimă a alergenilor. Cu toate că Angora Rabbit Rabbits sunt docile prin natura naturii, îngrijirea de acoperire este complexă. Puțini copii vor putea să-și asume îngrijirea lui Angoras fără implicarea unui adult.

Ghidarea Grooming

Dacă iepurele dvs. Angora este un animal de companie sau folosit pentru Producția de lână, Tot ce veți avea nevoie este un pieptene cutanate și o perie de slicker. Dacă intenționați să vă arătați iepure, veți avea nevoie și de o suflantă a lui Groomer de mare viteză. Suflantele pot fi scumpe, dar dacă ANGORA arată este hobby-ul dvs., atunci nu veți putea scăpa fără a folosi unul.

Îngrijirea se poate face pe o masă sigură, cu talie, cu un tampon anti-alunecare sau covor plasat în partea de sus. Cu excepția cazului în care utilizați o suflantă pe o haină, este posibil să o găsiți mai ușor pentru iepurii lui Groom în poala ta.

Instrucțiuni

  1. În primul rând, puneți un prosop în poala dvs. pentru a zbura blană, precum și securitatea iepurii.
  2. Plasați iepurele pe poala cu fața spre corpul vostru.
  3. Dacă aveți dreptate, înmânată, luați o mână de lână în mâna stângă și ferm, dar ușor, trageți în sus.
  4. Cu mâna dreaptă, utilizați peria de slicker pentru a apuca în partea de jos a stratului cusut, apoi luați doar un pic de blană, periați blănurile departe de corp.
  5. Repetați acea acțiune, dar de data aceasta apucând o blană mai mică decât prima dată. Apoi repetați. Asigurați-vă că rotiți iepurele într-o poziție confortabilă pentru secțiunea pe care o îngrijiți la acel moment.
  6. Pentru locurile în care există un pic de matcare, folosiți pieptenele dințate la scară largă și apoi treceți peste ea cu peria de slicker.
  7. Acordați o atenție deosebită sub bărbie, între urechi și lateral "mobilier" (părul lung pe laturile obrajilor). Mobilierul pot deveni matte dacă un iepure mănâncă din croșe.
  8. Pentru abdomen, va trebui să întoarceți cu atenție iepurele prin apăsarea ușoară, dar ferm pe urechi și pe scruff (pielea liberă) a gâtului în același timp.
  9. Așezați urechile de iepure între genunchi, dar aveți grijă să nu le strângeți. De asemenea, urmăriți-vă unde este fața dvs. în timp ce vă sprijiniți peste groomingul de iepure în sus. Ele sunt notorii pentru lovirea și vă vor lovi în față cu toenailurile lor.

Îngrijirea unui iepure arată

Daca esti îngrijirea unui iepure Pentru ao păstra pregătită pentru un spectacol, va trebui să scoateți suflanta lui Groomer. Această suflantă este suficient de puternică pentru a forța începutul a ceea ce ar fi covorașe viitoare (numite "Webs") și aruncați-o prin arborii de păr până când vine vorba de partea superioară a lânii în care este ușor de retras.

Lucrarea suflantei este de a lucra haina ca o periculoasă de păr forțată, dar nu ridică o lână suplimentară calea doar folosind o perie sau o pieptene de slicker. Acest lucru este important dacă vă arătați angora, deoarece nu doriți să scoateți "densitatea" tot-importantă a stratului. Într-o pinch, se va face setarea rece pe un uscător de păr regulat bun. Forța nu este la fel de puternică - prin urmare, rezultatele nu vor fi la fel de bune, dar este încă util.

O suflantă este folosită în același mod în care folosiți peria de slicker în care lucrați cu secțiuni mici la un moment dat pentru a obține lucrarea. În timp ce suflanta este pornită, veți observa foarte bine Dramer zburind afara. Lucrurile albe suflă peste tot (precum și peste tot groomer), deci planificați înainte când alegeți locul de îngrijire. Amintiți-vă, cu atât mai mult iepurele este îngrijită, cu atât mai puțin se produce.

După ce haina de iepure a fost suflată, puteți lua foarte ușor peria de slicker și o puteți rula peste partea superioară a stratului cu curse scurte pentru a îndepărta șuvița care a fost împinsă la vârfurile blănurilor.

Utilizați suflanta de pe iepure de câteva ori pe săptămână pentru ao păstra în stare optimă. Cele mai multe spectacole au fost introduse într-o suflantă ca iepurași tineri, așa că nu vă fie frică să transformați suflanta în jurul lor. Chiar dacă sunt noi la aceasta, se vor adapta rapid la sunet și senzație.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să mireze un iepure angora