Cum să-ți faci iepurele să-ți săpați covorul

Drăguț iepure

Dacă aveți un iepure și covoare, atunci probabil că aveți un iepure care săpare în covoarele. Săparea este un comportament foarte comun, deoarece este, de asemenea, foarte mult comportament natural pentru iepuri. Pentru a păstra iepurii de locuințe de la săpare covorul dvs. și de a face alte comportamente distructive, va trebui să vă dați iepurelui dvs. ceva ce este bine pentru ea să sapă (o alternativă la covor) și să vă învățați iepurele ce este în afara limitelor.

Alternative la covor

Deoarece iepurele dvs. are o dorință naturală de a săturați asigurați-vă că oferiți ceva în care iepurele dvs. este permis în mod liber să sapă. Asigurați-vă iepurele o cutie de săpare dintr-o cutie de carton mare, destul de adâncă (tăiați o parte mai mică sau faceți o gaură pentru a permite iepurelui dvs. să intre în cutie). Apoi adăugați un strat gros de hârtie mărunțită, fân sau chiar sol fără chimic (această opțiune va fi dezordonată totuși) în caseta pentru săpare. Puteți chiar să ascundeți câteva jucării sau tratamente În caseta de interes suplimentar. Cutii mai mici sau tigaie de gunoi cu hârtie mărunțită sau fân pot fi oferite, de asemenea, pentru oportunități suplimentare de săpare. Iarba de iarbă netratată (acestea pot fi achiziționate în magazinul de animale de companie) sunt, de asemenea, minunate pentru satisfacerea dorinței dvs. de iepure de a săpa.

Rabbit-dovada casa ta

Protejați locurile din casa dvs., unde iepurele dvs. îi place să sapă (colțurile de perete și sub ușă par a fi atrăgătoare atractive pentru mulți iepuri). Puteți pune în jos plexiglass, covorașe din plastic (ca cele pentru sub scaune de birou), linoleum, gresie, covorașe grele (cum ar fi covorașii de intrare), covorașii de iarbă sau mutați mobilierul pentru a acoperi sau blochează zonele dvs. de iepure. Dacă iepurele dvs. vrea să-și săpteze mobilierul, acoperiți-l cu aruncări grele sau pături pentru al proteja. Nu oferiți ieșirea de iepure liberă a casei dvs. la început până când iepurele dvs. este instruit să nu sapă unde nu este permis. Alegeți o zonă limitată pentru iepure și rezistentă la iepure a acestui spațiu pentru a face formarea mai ușoară pentru dvs.

Supravegheați și redirecționați comportamentele de iepure

Iepurele dvs. nu știe instinctiv că nu li se permite să sapă pe podea sau la mobilier, astfel încât să le învățați. Când începeți cu o Nou iepure, Urmăriți-vă la iepure cu atenție la Playtime. Asigurați-vă că începeți această formare de îndată ce vă aduceți casa de iepure, astfel încât nu există obiceiuri proaste să înceapă mai devreme. Ori de câte ori iepurele dvs. încearcă să sapă unde nu ar trebui să spună "nu" ferm, dar calm, bateți-vă mâinile (sau stomp piciorul pe pământ) pentru a obține atenția lui Bunny și apoi luați iepurele la cutia lor de săpare pentru a încuraja săpat comportamentul în locul potrivit.

Au răbdare cu iepurele dvs

Va avea nevoie de timp pentru ca mesajul dvs. să se scufunde în iepure, astfel încât să fie răbdător, dar consecvent. Nu ți-ai lovit niciodată iepurele în niciun caz. Dacă iepurele dvs. continuă să se întoarcă la lucrurile voastre, în loc să se săpare în cutia ei, puneți-le într-un "timp" în cușia lor pentru cateva minute. O altă alternativă este utilizarea unui stilou de exerciții (le face pentru iepuri și animale de companie) plasate pe o foaie de linoleum pentru a vă proteja podeaua în timpul celui de cel puțin o parte a timpului de joc în afara cuștii. Pe măsură ce iepurele dvs. devine mai în vârstă și stabilește săparea ar trebui să devină mai puțin o problemă și ar trebui să puteți avea încredere în Rabbit.

Spay sau neutru iepure

Spargere sau iepuri de sterilizare îi ajută să le facă mai puțin predispuși la comportamentele distructive, inclusiv săparea și mestecând. Există, de asemenea, multe beneficii pentru sănătate pentru a obține iepurele dvs. spayed sau sterilizat.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Gestionarea iepurilor. Merck Manual veterinar

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți faci iepurele să-ți săpați covorul