Un ghid pentru a ieși iepuri și îngrijire

Iepure cu iepure

Iepuri cu urechi sunt ușor de recunoscut datorită urechilor lor mari, floppy. Asociația americană de crescători de rabbit acceptă cinci soiuri, iar rasele de iepure cu urechi de la Lop sunt în mod constant crescute. Iepurii cu urechi cu urechi sunt foarte populare cu casa iepure proprietarii, dar uneori urechile lor caracteristice au, de asemenea, o atenție deosebită. Asigurați-vă că urechile lui LOP sunt curate atât în ​​interior, cât și în exterior, deoarece aceste urechi pot fi predispuse la o acumulare de resturi.

01 din 07

Lopurile franceze

Una dintre cele mai mari rase ale iepurilor cu urechi de la LOP, Lopul francez a fost dezvoltat în Franța prin traversarea a două rase existente de plimbări. Lopurile franceze cântăresc în aproximativ 10 kilograme și au urechi care atârnă sub maxilar și ajung la un picior lung. Acestea ar trebui să fie adăpostite într-un mare Carcasă în aer liber cu un iepure însoțitor sau în interior cu O mulțime de spațiu a exersa. Acestea nu sunt cele mai frecvent văzute tipul de Pet LOP, dar urechile lor sunt impresionante pentru a vedea dacă aveți vreodată șansa de a întâlni unul.

  • 02 din 07

    Mini Lop

    Să nu fie confundată cu Lopul DOP a Regatului Unit sau miniaturale LOP, Mini LOP este al doilea soi de la Statele Unite ale Americii din Statele Unite. Mini LOP este foarte popular la spectacolele de iepure și poate cântări peste 6 kilograme (mai mare decât mulți oameni își imaginează un mini-lop pentru a obține). Cerințele de locuințe nu sunt la fel de solicitante ca soiurile mai mari ale LOP în conformitate cu Mini Lop Rabbit Club of America. Aceste plimbări sunt foarte frecvent găsite ca iepuri de casă.

  • 03 din 07

    Lopurile originale

    Una dintre cele două rase de iepure pre-existente de iepure folosite pentru a crea lopi franceze, căi englezești sunt lopele originale. Ei sunt cunoscuți ca fiind destul de inactivi, deci obezitate este o problemă majoră cu rasa. Un hutch mare este necesar din cauza dimensiunii lor. Urechile lor medii de 20 de centimetri în lungime, cea mai mare rasă de iepure, și la vârsta de 4 săptămâni, urechile lor sunt de fapt mai lungi decât corpul lor!

  • 04 din 07

    Fuzzy-ul american

    Lână distinct scurtă și pufoasă stabilește American Fuzzy Lop, în afară de Olanda Lop. Ajungând la 4 kilograme la vârsta adultă, această rasă de iepure cu urechi de la Lop este foarte compactă și seamănă cu Olanda Lop, cu excepția hainei de lână care este foarte asemănătoare cu cea a Angora iepure (o cruce între Olanda Lop și Angora Rabbit). Ei sunt foarte jucauzi, plin de personalitate și bucurați-vă de companie cu oamenii și cu alți iepuri. Vata lor poate fi dificil de a păstra curat si gestiona.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Un adevărat pitic

    Media 3.5 kilograme, aceste plimbări sunt Casa ideală pentru casă. Ele sunt non-agresive și sunt diferite de lopul american fuzzy prin faptul că au blană, nu lână și sunt un adevărat varietate pitică. Ele sunt mici și fac animale de companie minunate. Acestea sunt iepuri foarte populare pentru copii datorită dimensiunilor lor mici.

  • 06 din 07

    Îngrijirea iepurilor cu urechi

    Pe lângă Îngrijirea de bază a iepurelui, Toți iepurii cu urechi de la LOP necesită o atenție deosebită la urechile lor. Datorită dimensiunii lor, poziției pliate și naturii delicate, leziunile și infecțiile din interiorul urechilor sunt comune, dar ușor de evitat cu îngrijire adecvată.

  • 07 din 07

    Cum să cumpere

    Lopurile pot fi cumparat de la crescătorii privați, Pet Stores, Județul Târguri și Cluburi 4-H sau adoptate de la o organizație de salvare a iepurelor. Magazin de animale de companie, județul Târg și iepurii 4-H sunt de obicei ieftini, în medie de aproximativ 20 de dolari. Credite private percep aproximativ 40 de dolari, dar iepurii de calitate de spectacol pot vinde pentru mult mai mult. Prețurile vor varia cu siguranță în funcție de rasă și vor arăta istoricul iepurelui, iar iepurii de salvare sunt cu siguranță disponibili dacă nu aveți o preferință puternică.

  • Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Johnson, Jade C și Charlotte C. Iepții cu urechi de la LOP au mai multe probleme auratale și dentare decât iepurii erectici: un studiu de populație de salvare. Înregistrare veterinară, 2019, pp. 758-758. DOI: 10.1136 / Vr.105163

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Un ghid pentru a ieși iepuri și îngrijire