Rabatul de iepure

Înțelegerea comportamentului de iepure

Iepurii de companie au personalități mai mari decât majoritatea oamenilor le dau credit. Oamenii care nu au avut niciodată un iepure pentru animale de companie să nu înțeleagă că fiecare iepure are propria personalitate unică. Toți iepurii Faceți lucruri de comunicat că sunt fericiți, trist, sau speriat și în timp ce fiecare iepure este diferit, anumite comportamente înseamnă același lucru pentru majoritatea iepurilor.

Rabkying de iepure

Iepurii Binkying arată un pic ca o persoană sărind în aer și făcând clic pe tocuri împreună. În timp ce iepurii nu fac de fapt acest lucru Fred Astaire Heel, fac să iasă în aer și să-și răsucească corpul pentru a arăta că sunt fericiți sau excitați.Cineva care nu știe cum arată un brinky poate crede că iepurele lor este speriat și fugi sau că altceva este în neregulă cu ei, dar un Binky este un lucru foarte normal, natural pentru un iepure fericit de făcut. Toți proprietarii de iepure ar trebui să aibă iepurași destul de fericiți pentru a-și cruța.

Iepurele de iepure

Iepurii sunt excavatori naturali. Verișorii lor sălbatici sapa să se prăbușească și să-și facă casele și casa noastră iepuri săpa pentru distracție. Acesta este un comportament instinctual, dar poate fi deranjant și distructiv pentru oamenii lor care îi iubesc. Iepurii vor săpat, de asemenea, pe picioare sau mâini pentru a vă atrage atenția. Săparea este normală!

Bunny 500

Dacă iepurele dvs. a alergat vreodată în jurul camerei cât de repede pot ca și cum ceva îl urmărește, atunci ați asistat la iepurașul 500. Acest comportament este unul fericit și iepurașul tău se apropie de excitare pură. Poate că se joacă cu tine sau cu un prieten blană sau se așteaptă la un tratament preferat. Indiferent de motiv, Bunny 500 nu este doar divertisment să se uite, dar puteți să vă asigurați că știind că acest lucru înseamnă că iepurele dvs. este un iepuraș fericit.

Rabbit flopping

Unii oameni devin nervoși când își văd iepurii lor flop peste părțile lor, dar această flopping este un semn al unui iepure de conținut. De obicei, iepurele voastre se va odihni, așezându-se și apoi se rostogolește pe partea lor să se culce. Această mișcare de flop este mult diferită de a Seizure Pentru că iepurele voastre va fi foarte relaxat, ochii lor vor fi cei mai probabil închise și picioarele lor nu se vor mișca. Flopping este un comportament normal de iepure și înseamnă că iepurele dvs. este relaxat.

Zgomote de iepure

Iepurii sunt sociali și, în timp ce majoritatea oamenilor care nu au deținut niciodată un iepure nu au auzit niciodată un iepure să facă un zgomot pe care îl puteți fi siguri că au propriul lor vocabular pentru a ne spune și cum se simt. Unele zgomote sunt foarte evidente, cum ar fi țiparea. Un iepure va striga doar dacă sunt speriate, stresați sau înspăimântați. Sperăm că nu auziți niciodată Rabbit Scream.

Alte zgomote mai puțin alarmante includ un zgomot de buzz sau de onoare, care poate însemna că sunt încântați și se face, de obicei, în timp ce se învârteau și sniffând un alt iepure și măcinarea dinților. Dinți Șlefuirea poate însemna că iepurele dvs. este incomod sau în durere, dar poate însemna, de asemenea, că sunt mulțumiți. Dacă șlefuirea dinților (de asemenea, denumită purtring), se aude în timp ce iepurele dvs. stă în picioare, s-au mutat și nu se mișcă, atunci cel mai probabil înseamnă că sunt în durere. Dacă se aude foarte încet, în timp ce iepurele dvs. este relaxat, cum ar fi după flop, atunci înseamnă că sunt relaxați.

Mârindrea este un alt zgomot pe care îl puteți auzi dacă aveți un iepure teritorial sau dacă sunt supărați sau stresați. Neuterând sau spionați iepurele va ajuta la ameliorarea oricăror tendințe teritoriale, dar puteți să auziți în continuare mârâie dacă încercați să introduceți un nou iepure la iepurașul dvs. Dacă auziți mârâie, trebuie să separați iepurii, deoarece o mârâie este o indicație că poate apărea o luptă sau un alt tip de comportament agresiv.

Rabbit Kicking

Iepurii pot oferi o lovitură foarte puternică dacă vor. Au picioarele posterioare puternice și dacă acestea sunt nemulțumite, acestea pot lovi cu piciorul să încerce să scape sau să indice că vor să fie puse în jos dacă sunt ținute. Dacă iepurele dvs. pare să lovească în timp ce se îndepărtează de tine, încearcă să scoată murdăria pentru a arăta că sunt supărați. Dacă un iepure se lovește în timp ce le țineți, atunci ar trebui să le puneți cu grijă pentru că ei pot răni sau își paralizează spatele dacă au o dată destul de greu.

Iepurele de iepure și nudging

Dacă iepurașul tău nu-și bate nasul pe jucăriile sale - sau pe tine - se datorează faptului că acesta este modul lor de a explora și a investiga lucrurile. La fel ca și rechinii Bonk și nudge pentru a obține o idee despre ceea ce se uită, iepurii au un nas foarte sensibil mic, care îi ajută să descopere ceea ce își face mediile. Uneori, o bonk sau un nudge este urmată de un țipăt pentru a testa în continuare sau pentru a indica faptul că iepurele vrea să vă deplasați sau să vă acordați atenție.

Mușcătoare de iepuri

Iepurii vă pot oferi un nip nevinovat pentru a vă atrage atenția, dar pot, de asemenea, să muște pentru a arăta dominația, din teamă sau să spună că nu le place ceva / cineva. Iepurii se pot mușca reciproc dacă se luptă sau dacă un iepure stabilit nu-i place un nou iepure, din frustrare sexuală sau să stabilească o ierarhie cu ceilalți iepuri cu care trăiesc sau pur și simplu pentru că nu vor să facă ceva Dacă încercați să le ridicați sau să le puneți într-o cușcă. Iepurii nu sunt de obicei agresivi, iar neuterizarea sau spionajul pot ajuta la rezolvarea oricăror tendințe agresive.

Iepurează iepuri

Un iepure care îi înghesuie piciorul din spate este un iepure supărat. Thumping este un semn care este menit să avertizeze pe alți iepuri că există ceva în zonă pentru a evita. Bătălia poate însemna că pericolul este aproape sau că sunt nebuni sau se simt amenințați.

Linge iepuri

Limbile de iepure sunt doar cutest și micul linge că iepurii dau nu sunt diferite. Este posibil ca ei să nu fie kissere ca câinii, dar sunt adesea văzuți grooming-uri sau prieteni de iepure cu limbile lor drăguțe roz. Acest lucru este un comportament foarte normal, dar dacă a Rabbit ingerați prea mult păr Poate provoca o problemă. Asigurați-vă că vă ajutați iepurele cu regimul lor de îngrijire prin combinarea regulată sau periajului acestora.

Rabbit Chinning

Iepurii au glande de miros pe față ca multe alte animale. Uneori iepurii își vor freca bărbia pe ceva (numit chinning) pentru a le spune altor iepuri că obiectul este al lor. Aceasta este o modalitate normală de a-și marca teritoriul.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Îngrijirea completă a iepurelorChicago Exotice Spitalul de animale

  2. Comportamentul esențial: iepurele europeneLafebervet

  3. Rabatul de iepureBartels Busack Pet Hospital

  4. Probleme de comportament la iepure: lovireaAnimale de companie Extensie, 2020

  5. Probleme de comportament iepure: animale de mușcătură - companie însoțitoareAnimale de companie.Extensie.Org, 2020

  6. Hairballs la iepuriAnimale de companie Extensie, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rabatul de iepure