Abordând o cușcă de iepure interioară de casă

Iepuri de blană moale

Având un iepure ca un animal de companie înseamnă că trebuie să luați în considerare locuința pentru prietenul dvs. cu floppy-urechi. Nu este suficient să puneți o cușcă în curte. Ai nevoie de o cușcă bună. Dar ceea ce face un bun Cata de iepure?

Numărul de dimensiuni

Dimensiunea cuștii depinde Pe rasa iepurelui. Unele orientări includ:

  • O cușcă este suficient de mare dacă este de patru ori dimensiunea unui iepure adult.
  • O cușcă este suficient de mare dacă măsoară un picior pătrat pe kilogram de iepure (pentru rasele mai mici).
  • O cușcă care măsoară aproximativ 24 de centimetri cu 36 de centimetri pentru un iepure mic de dimensiuni mici este adecvată.
  • O cușcă ușor mai mare decât cea de mai sus este necesară pentru rasele mai mari.

Ușor de mers pe jos

Un iepure nu are labele căptușite, iar animalul dvs. de companie nu este menit să meargă pe grilele de sârmă într-o cușcă. Dacă animalul de companie de iepuraș nu se simte confortabil în jurul cuștii, acesta va sta în cutia de gunoi, unde este mai confortabil pe picioare.

Cu toate acestea, A Cata de iepure în mod tradițional, are un fir sau un podea cu zgură care permite căderile și urina să cadă într-o tavă de gunoi de mai jos. Pentru a proteja picioarele de iepure de la etajele de sârmă, ia în considerare următoarele linii directoare:

  • Căutați o cușcă cu o podea fabricată din lamele de plastic larg în loc de lamele de sârmă.
  • Așezați caseta de gunoi în colț, mai degrabă decât în ​​partea de jos a cuștii.
  • Dacă trebuie să aveți o podea de sârmă, ar trebui să fie amortizată cu un strat solid de lemn, prosop, covoare sau mai multe straturi de ziar pentru a furniza picioarele de iepuraș de odihnă de la etajul firului.

Acces usor

În mod ideal, iepurele dvs. de companie ar trebui să fie capabil să intre cu ușurință și să iasă din cușcă pe cont propriu. De asemenea, trebuie să vă puteți obține rapid iepurele rapid, dacă este necesar. Țineți minte că veți dori să puteți obține o tigaie de gunoi în și din cutie cu ușurință. În plus, trebuie să accesați mâncăruri alimentare și sticle de apă pentru întreținere.

Construirea unei cuști DIY

Dacă costul unei cuști de iepure mari și confortabile cu acces ușor este prohibitiv, luați în considerare construirea propriei dvs. Dacă sunteți la îndemână, o cușcă de rabită de iepure spațioasă ar putea fi doar chestia pentru animalul dvs. de companie.

Pentru inspirație, luați în considerare oricare dintre acestea Desene de case de casă. Deși ar putea să nu fie cele mai bune mâini pe bloc, pot face un iepure fericit, datorită modelelor gândite.

O podea mai bună a firului

O idee DIY de utilizat poate include o cușcă cu un fund de fir plasat direct pe partea superioară a unei suprafețe solide. Montați suprafața în cușcă utilizând o balamală de pian, astfel încât să poată cădea rapid pentru a permite fecale să cadă pe podeaua de jos pentru curățarea ușoară.

Bacsis

Dacă fecalele moi ale iepurelui se blochează pe șinele de sârmă, puteți să o slăbiți cu ușurință cu o spatulă de noroi de gips galben.

DIY CAGE SPECURI

O cușcă DIY este simplă pentru replicare dacă luați în considerare aceste specificații generale:

  • Se poate face dintr-un cadru de 2 inci cu lemn de 2 inci.
  • Cască poate măsura cu 4 picioare lungime, la 20 de centimetri lățime și la aproximativ 20 de centimetri înălțime.
  • Acesta poate fi ridicat de 17 inci de pe teren pentru a permite platformei solide ale fundului să scadă suficient de departe, astfel încât este ușor de curățat. (Adică dacă doriți să instalați o platformă care se deschide pe o balama de pian.)
  • Dacă alegeți să instalați o podea solidă care se leagă într-o balama, puteți să o faceți cu un produs numit Enviroroboarard, care este un plastic reciclat vândut în foi cu grosimea de 1/4 inch.

Bacsis

Dacă nu găsiți Enviroboard pentru a crea o podea de drop-down, o placă de plastic impermeabilă ondulată ar putea funcționa la fel de bine pentru podeaua derulantă a cuștii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Abordând o cușcă de iepure interioară de casă