Ghidul de îngrijire a iepurelor pentru animale de companie

Bunny într-o oală de flori din lemn

Iepuri Faceți animale minunate, dar, ca orice creatură vie, ei necesită anumite condiții pentru a fi fericiți și sănătoși. Acest ghid de îngrijire vă prezintă tot ce aveți nevoie pentru a obține cele mai multe plăceri din iepurele dvs. de companie!

01 din 08

Este un drept de iepure pentru tine?

Primul lucru care trebuie luat în considerare înainte de a obține a Pet iepure este că au o durată lungă de viață așa că fii pregătit să-i pasă de ei pe termen lung. Iepurii sunt, de asemenea, creaturi unice care formează legături strânse cu familiile lor, dar au și unele ciudați despre care ar trebui să știți. Acestea necesită o anumită îngrijire de rutină de la un veterinar bun de iepure și nu sunt animale de companie scăzute dacă faci lucrurile corecte. Dacă sunteți pregătit pentru toate calitățile și nevoile unice ale iepurilor, veți putea să vă bucurați pe deplin de compania minunată pe care o pot oferi.

  • 02 din 08

    Alegerea unui iepure sănătos

    O privire destul de rapidă la iepurele PET potențial vă va ajuta să rezolvați dacă există semne evidente de boală sau alte probleme. Deși nu există garanții, evitând iepurii care au semne comune de probleme de sănătate vă pot economisi o mulțime de suferință în viitor. Având o privire apropiată la un iepure pe care îl aveți în vedere, aveți și o șansă de a vedea personalitatea iepurelui.

    De asemenea, dacă ați decis să adăugați un iepure la familie, este foarte recomandat să începeți să vă uitați la adăpostul local sau la salvarea iepurii. Există o mulțime de iepuri care au nevoie de oa doua șansă la o casă pentru totdeauna.

  • 03 din 08

    Alegeți o cușcă de iepure

    Indiferent dacă vă decideți să mergeți cu a Hutch sau cușcă, Decizia pe o casă pentru iepurele dvs. este extrem de importantă. Cuștile care sunt suficient de spațioase, ușor de curățat, și ușor pentru iepurele dvs. pentru a intra și ieși din va face să vă împărtășească casa cu un iepure atât de mult mai bine. O cușcă care este suficient de mare este importantă pentru bunăstarea iepurelui dvs. de companie, dar nu este, de asemenea, un substitut pentru exerciții ample și timp social din cușcă. Așternutul și așternutul sunt, de asemenea, alegeri importante pentru a face ca costuri și Ușurința de curățare va deveni preocuparea dvs. în timp.

  • 04 din 08

    Hrănirea iepurilor de companie

    Chiar și cel mai bun pelet de iepure de calitate nu este adecvat pe cont propriu ca a Dieta pentru iepurii de companie. O mulțime de fân proaspătă de iarbă este foarte importantă într-o dietă a iepurelor, la fel ca și verdele și legumele proaspete. Dieta corectă este esențială pentru menținerea sănătății iepurii de companie. Ia scoopul pe hrănirea iepurelui dvs. o dietă bine echilibrată și bogată în fibre.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Jucării pentru iepuri

    Iepurii sunt jucăuși, activi și curioși și au nevoie de un bun Varietate de jucării pentru a le menține ocupat (și din necazuri). Jucăriile sunt, de asemenea, importante pentru o sănătate mintală a iepurelui și oferă o oportunitate de a vă lega cu iepurașul dvs.

  • 06 din 08

    Formarea și comportamentul iepurelui

    Iepurii sunt destul de instruiți, dar poate avea o răbdare, mai ales când vine vorba de antrenament de gunoi și redirecționarea comportamentelor foarte naturale ca mestecând și săpare. Petreceți ceva timp învățând cum să înțelegeți ce este iepurele dvs încercând să vă spun prin limbile corpului și sunete, și rezistent la iepure, și amândoi veți fi mai fericiți!

  • 07 din 08

    Îngrijirea iepurilor

    Îngrijirea iepurilor este important ca toți proprietarii de bunny să fie familiarizați cu. Aflați de ce periajul regulat este o necesitate, scăldatul este afară, iar partea inferioară a unghiilor.

  • 08 din 08

    Rabbit Health

    Sănătatea iepurelui dvs. este foarte importantă, iar medicul veterinar de iepure va juca un rol important în păstrarea bunăstării dvs. sănătoasă. Spaying sau sterilizare, Dieta, exercitarea și îmbogățirea corectă, precum și verificările regulate sunt toate vitale pentru a vă ajuta iepurele să trăiască o viață lungă și sănătoasă.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Ghidul de îngrijire a iepurelor pentru animale de companie