Unde să obțineți un animal de companie exotic

Hedgehogul african se află la hostess în îmbrățișări

"Unde pot obține un tip de inserție de Pet de companie exotic Aici]?" Din păcate, această întrebare este una dintre cele mai dificile de răspuns. Atât de mult de această întrebare depinde de ce fel de animal de companie este implicat, unde locuiește o persoană, și ce resurse sunt disponibile în zonă.

Deci, ce recomandări? Mai presus de toate, ar trebui să cercetați animalul de companie înainte de ao obține. Știți ce aveți nevoie pentru consumabile, alimente și locuințe înainte de a obține animalul dvs. de companie. Asigurați-vă că aveți totul pregătit înainte de timp, ceea ce va ajuta la reducerea stresului asupra noului dvs. animal de companie. Mai important, veți fi siguri ce să așteptați de la un animal nou și ce să căutați pentru a vă asigura că animalul dvs. ales este sănătos.

De asemenea, veți fi protejați de vânzătorii dezinformați sau fără scrupule. Unele dintre dezinformări pe care oamenii le primesc cu noile lor animale de companie includ cât de mare va obține un animal, cât de multă îngrijire este necesară și dietă incorectă și consiliere pentru locuințe. Acest lucru nu înseamnă că nu există vanzatori foarte informați și conștiincioși acolo - Unii vor fi cea mai bună resursă și sursă de informații. Doar asigurați-vă că ați citit tot ce puteți în prealabil pentru a vă asigura că știți ce obțineți.

În funcție de cât de exotic este animalul dvs. de companie, sau unde vă aflați, poate fi destul de provocator pentru a găsi o sursă. Deși, în unele cazuri, este posibil să nu aveți multe opțiuni, trebuie luate în considerare avantajele pro și contra din diferite surse.

Salvați și adăposturi

Dacă este disponibil, vă recomandăm acest lucru ca o primă alegere. Există un număr corect de salvați exotici de companie în jurul U.S., De exemplu, iar în multe zone există multe exotice care au nevoie de case. Salvarea și adăposturile pot avea un fel de animal pe care îl căutați și le veți adopta la casele cu atenție. Acest lucru are avantajul semnificativ de a oferi o casă unui animal care are nevoie disperat unul. Animalele tind să fie puțin mai vechi (care pot fi un avantaj, precum și un dezavantaj) și, bineînțeles, veți dori să vă asigurați că animalul este sănătos și bine socializat. Din păcate, aceste animale sunt adesea abandonate deoarece proprietarii lor anteriori nu au știut ce să se aștepte sau cum să aibă grijă de ei în mod corespunzător. Salvarea poate fi un loc excelent pentru a găsi iepuri, porcușori de Guineea, rozătoare mici și reptile comune, cum ar fi țestoasele și iguanas, deoarece par să fie victime frecvente ale informațiilor incorecte și de vânzări de impulsuri prin intermediul magazinelor de animale de companie. Pentru speciile de animale exotice mai puțin frecvente, totuși, salvarea și adăposturile nu pot fi o opțiune.

Unele listări și legături către salvarea exotică a animalelor de companie:

  • Petfinder.COM: Petfinder.COM și un număr din ce în ce mai mare de adăposturi și salvați lista animalelor de toate tipurile aici, și puteți căuta după locația și tipul de companie de companie. Acest site a crescut într-o modalitate excelentă de a găsi animale de companie în nevoie de case.
  • Animale exotice / adăpost alternativ alternativ, salvare și / sau adopție Link-uri: De la Asociația Alternativă alternativă a PET-urilor pe listă de locație
  • American Ferret Association: Adresele și contactele pentru salvarea / adăposturile de difuzoare
  • Reptile de salvare listă: Menținute de salvele Melissa Kaplan, reptile și iguana în u.S., Canada și Regatul Unit.
  • Casa Rabbit Society: Lista de adoptare și salvare a capitolelor societății (online și off) oferă resurse de adopție / salvare.
  • Această listă nu este deloc exhaustivă și pentru majoritatea înregistrărilor curente, puteți merge la un motor de căutare Google și faceți o căutare pe speciile de companie dorite și includeți termenul de căutare "salvare" sau "adăpost" în caseta de căutare.

Pet Stores

În funcție de magazin și de animal, Aceasta poate să nu fie cea mai bună alegere. Este adesea dificil să afli cât de vechi este animalul, de unde a venit de la (unii păstrează o înregistrare bună despre surse și istoria animalelor) și este prea ușor să faceți un impuls cumpăra fără să știi cu adevărat ceea ce intri. Există, de asemenea, un grad echitabil de animozitate față de magazinele de animale de companie printre unele crescători exotici ai animalelor de companie. Această situație apare din experiențe cu unele magazine proaste. Uneori animalele sunt ținute în condiții deplorabile, iar dezinformarea despre îngrijire și așteptări este uneori distribuită. Toate magazinele nu sunt întotdeauna rele, dar magazinele de animale de companie nu sunt create în mod egal și este în interesul dvs. de interes pentru a căuta unul care știe și îi pasă de animalele de companie și are un personal bine informat. În general, dacă animalele sunt păstrate în condiții aglomerate, locuințele inadecvate și incintele nu sunt păstrate curate, este o bună indicație că îngrijirea lor nu este optimă. Și, deși poate părea nobil să salveze un animal dintr-un mediu atât de slab, realitatea este această achiziție încurajează înlocuirea cu un alt animal nefericit.

Din nou, prin cercetarea temeinică a alegerii dvs. de companie cu mult înainte de a face achiziția, puteți evalua mai bine integritatea unui magazin de animale de companie. Înarmați cu cunoștințele despre creșterea corectă a unui animal de companie, veți putea judeca cel puțin parțial magazinul prin modul în care animalele sunt păstrate și ce fel de sfaturi pe care le primiți pe îngrijirea și echipamentul necesar. Dacă un magazin nu se îngrijește corect pentru animalele sau oferă sfaturi incorecte despre îngrijirea animalelor de companie, atunci ar trebui să fiți atenți la orice animal care iese din acel magazin.

Crescători

Într-adevăr, pentru unii Tipuri de animale de companie, Aceasta este singura opțiune viabilă. Cu cât este mai "exotic" animal de companie, cu atât mai puțin probabil va fi găsit la magazinele de animale de companie sau chiar salvați sau adăposturi.

Ca și în cazul celorlalte alegeri, trebuie încă să vă asigurați că animalele sunt bine îngrijite și socializate. Dacă este posibil, vizitați crescătorul și vedeți ce sunt premizele: sunt curate incintele lor? Au alimente și apă curată disponibilă? Proprietarii de câini sunt avertizați să evite crescătorii de tip puppic, iar avertismentele similare se aplică exoticii. Acesta este tipul de ameliorator care păstrează o mulțime de animale în condiții substandard, cu puțin contact uman, pentru unicul scop de a produce cât mai mulți copii posibil. Animalele nu pot fi manipulate prea mult, iar tinerii nu pot fi obișnuiți să se manipuleze deloc. Acest tip de crescător probabil nu vă va întreba despre situația dvs. Cei mai buni crescători sunt cei care doresc să cunoască multe despre un potențial proprietar. Ei vor să se asigure că un nou proprietar va fi o potrivire bună cu animalul lor de companie și că știu ce să se aștepte și pot oferi îngrijirea corespunzătoare. Deși s-ar putea simți ca crescătorul să vă interogheze, acesta este un semn bun. Crescătorii buni oferă, de asemenea, un potențial / nou proprietar o mulțime de materiale pe grija animalelor de companie.

Uneori poate fi necesar să cumpărați un animal de la un ameliorator îndepărtat și să îl expediați. Aceasta este probabil cea mai riscantă și cea mai scumpă opțiune. Transportul animalelor vii este scump, dar mai important, poate duce la o nouă sosire foarte stresată. Pot fi, de asemenea, limitări la momentul în care un animal poate fi expediat (i.E., din cauza vremii nefavorabile). Asigurați-vă că animalele vor lua ca pe un traseu cât mai directă, cu puține schimbări de purtători sau se opresc, deoarece acest lucru poate provoca stres nejustificat. De asemenea, vedeți ce dispoziții pot fi făcute pentru accesul la apă în timpul călătoriei.

Pentru unele sfaturi despre alegerea unui ameliorator, încercați aceste:

  • Alegerea unui crescător (PDF): de la America de Nord American Otles Association Pig de porci - destul de specific pentru pot-belliat porci Dar câteva sfaturi utile privind evaluarea unui ameliorator.
  • Crescători de reputație vs. Puppy Mill: De la "lupul este la ușă", astfel încât acest lucru este destinat lui Wolfdogs, dar din nou ghiduri bune, în special în distincția dintre diferitele tipuri de crescători. Înlocuiți orice animal pentru cei câine / câini / Wolfdog pe această pagină, iar descrierile diferitelor tipuri de crescători se potrivesc.

Clasificări și prieteni

Ocazional, un animal de companie va fi disponibil de la un prieten sau de ziar de ziar, eu.E., de la cineva care nu mai poate oferi îngrijire adecvată sau care a pierdut interesul. Acest lucru poate fi bine, atâta timp cât sunteți sigur de istoria animalului și că este sănătos și bine îngrijit. Aceleași avertismente se aplică ca și în cazul altor surse - este dificil de știut ce obțineți, deci asigurați-vă că cereți o mulțime de întrebări pentru a determina ce este PET și de ce este disponibil. Aruncați o privire și vedeți ce condiții este păstrată și cereți să se ocupe de animalul de companie pentru a vedea cât de socială este (văzând că animalul interacționează cu actualul său proprietar este esențial, deoarece unii sunt susceptibili să fie timizi în jurul oamenilor noi oricum). Dacă sunteți înclinați să salvați un animal care nu este bine îngrijit, asigurați-vă că știți ce să vă așteptați și să fiți pregătiți pentru facturile VET și o mulțime de răbdare și timp pentru a obține încrederea animalelor.

Găsirea unui animal de companie nu este ușoară, și uneori este greu să fii răbdător. Fii siguri, timpul și efortul necesar pentru a găsi o sursă bună pentru animalul de companie potrivit va fi bine meritat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Unde să obțineți un animal de companie exotic