9 Planuri gratuite de cabană de iepure

Rabbit Hutch planuri

Acestea sunt gratuite Rabbit Hutch Planurile vă vor ajuta să construiți o structură robustă care vă va păstra Pet iepure sigur și sigur de vreme și la îndemâna lui prădători.

Fiecare dintre planurile gratuite de la Rabbit Hutch include fotografii și diagrame, împreună cu instrucțiunile de construcție pas cu pas, astfel încât să puteți construi un hutch de iepure care va dura ani de zile.

Există mai multe stiluri diferite de șuruburi de iepure, deci asigurați-vă că ar trebui să aruncați o privire la toate planurile până când veți găsi unul care va funcționa pentru iepure și pentru dvs Spațiul exterior. Veți găsi atât mutch-uri de iepure cu două etaje, cât și cu două etaje, precum și șuruburi de iepure pentru unul sau iepuri multiple.

01 din 09

Acest hutch adorabil de iepure are o punte superioară și inferioară, precum și spațiu în care iepurele pot fi calde.

O listă de instrumente necesare, lista materialelor, diagrame, fotografii color, precum și direcțiile de construcție scrise în profunzime vor face acest proiect ușor de construcție pentru un începător.

GRATUIT DIY Rabbit Hutch Plan din Inginer Rogue

  • 02 din 09

    Creați un hotel pentru iepurașii dvs. cu acest plan gratuit de iepure a iepurelui, astfel încât copiii dvs. să poată interacționa cu iepurii cât de mult îi plac.

    Veți găsi fotografii color, o listă de aprovizionare, o listă de instrumente și instrucțiuni de construcție, astfel încât să puteți construi acest hotel de iepure excelent.

    Kid-Friendly Hotel Rabbit din Instrucții de viață

  • 03 din 09

    Acest plan liber la Instrucții ați creat un mic hutch de iepure, care este de aproape cinci picioare, care poate ține trei la șase iepuri tineri.

    Există un total de 12 pași cu instrucțiuni scrise, precum și o mulțime de imagini, dar acest plan de cabană de iepure nu prezintă materialele și instrumentele de care aveți nevoie ca unele dintre aceste alte planuri.

    GRATUIT GRATUIT PLAN HUTCH RABBIT din Instrucții de viață

  • 04 din 09

    Planul meu de iepure de planuri în aer liber este foarte ușor de urmărit și se spune că durează mai puțin de o zi pentru a finaliza.

    Lista de materiale este etichetată și corespunde unei diagrame pentru a vedea cu ușurință în cazul în care fiecare piesă se va potrivi în cadrul întregului hutch de iepure. Există, de asemenea, instrucțiuni scrise pentru a vă ghida prin construirea acesteia. Acest plan păstrează o listă a instrumentelor de care aveți nevoie, de asemenea.

    GRATUIT Planul Hutch de iepure în aer liber din Planurile mele în aer liber

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Dacă aveți mai mult de un iepure, veți dori să descărcați acest plan gratuit pentru un hutch de iepure în secțiune, care poate fi făcut pentru a ține până la cinci iepuri. Există o opțiune pentru a face secțiunile din hutch fie patru sau șase picioare.

    Diagrame, o listă de materiale și unelte, fotografii și direcții de construcție pas cu pas sunt toate incluse.

    Planul Hutch din secțiunea Rabbit din Instrucții de viață

  • 06 din 09

    Pur și simplu DIY ușor are, după cum ați ghici, un plan de DIY ușor de urmărit pentru construirea unui hutch de iepure.

    Nu numai că există instrucțiuni scrise despre cum să construiți acest hutch de iepure, dar este inclus un videoclip pentru ajutor vizual.

    Pur și simplu DIY ușor afișează cum trebuie să tăiați toate materialele, cum ar fi cadrul, acoperișul și ușa, pentru a le face să se potrivească împreună.

    GRATUIT PLAN HUTCH RABBIT din Pur și simplu DIY EASY

  • 07 din 09

    Acesta este un alt plan gratuit de iepure de iepure oferit de Builyeazy, dar acesta are roți atașate astfel încât să poată fi mutat cu ușurință.

    O listă completă a materialelor și o listă de tăiere sunt afișate în acest plan, precum și o mână de diagrame cu dimensiuni specifice pentru toate părțile din Hutchul de iepure. Există, de asemenea, instrucțiuni pas cu pas pentru a vă ghida prin el.

    Gratuit Planul Hutch Rabbit Rabbit din Builyeazy

  • 08 din 09

    Acest plan de cabană de iepure de la Ana White va oferi casa perfectă dacă aveți mai mult acel iepure. Acest plan a construit două povești, dar este încă un proiect destul de simplu.

    Din păcate, nu există planuri detaliate aici, doar câteva imagini și câteva informații generale despre Hutchul Rabbit. Dacă nu sunteți începător, acest proiect ar putea fi pentru dvs.

    Planul Hutchului de Rabbit cu două etaje din Ana White

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Cum de a construi un hutch de iepure din PVC

    Utilizați acest Hutch Free Free Rabbit pentru a vă construi un hutch de șase cuști din PVC. Țevile sunt durabile și ușor de lucrat, deci nu ar trebui să fie dificil pentru începători.

    Acesta este un cablu de iepure a modulului, astfel încât să vă puteți adapta cu ușurință la propriile specificații și să adăugați mai multe cuști dacă aveți nevoie.

    Acest plan afișează o listă de instrumente de care aveți nevoie, toate materialele necesare, lista de tăiere din PVC și direcțiile pas cu pas.

    Cum de a construi un hutch de iepure din PVC de la Besurvival

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 9 Planuri gratuite de cabană de iepure