Cum să călătorești cu un iepure într-o mașină

Iepure în mașină

Iepurele dvs. poate fi mai fericit să rămână cu a Pet Sitter acasă, mai degrabă decât să vină de-a lungul drumului, dar uneori nu aveți de ales decât să călătoriți cu iepurele voastre. Deoarece călătoria poate fi destul de stresantă pentru iepuri, există câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru a face călătoria în siguranță și un pic mai plăcut.

Obțineți un transportator bun

Dacă gustul dvs. de iepure se potrivește în vehiculul dvs., iepurele dvs. poate călători în acest fel, dar majoritatea cuștilor iau prea multă cameră și pot permite iepurelui să se rănească dacă trebuie să vă opriți sau să vă întoarceți brusc. Unii oameni folosesc cutii mici destinate câinilor, dar poate fi ciudat să-ți iau iepurele în și să iasă din cușcă de deschidere din față dacă nu vor avea de bună voie în ea. În schimb, luați în considerare obținerea unui transportator de călătorie care se deschide pe partea de sus și pe laturi. Cu acest tip, vă puteți ridica cu ușurință iepurele în și din transportator. În plus, pereții solizi îl fac privat pentru iepurele dvs. să se simtă în siguranță, mai degrabă decât să se deschidă la elementele ca o crate de câini ar fi.

Obțineți iepurele dvs. folosite cu transportatorul lor

Permiteți-vă iepure Pentru a vă obișnui cu transportatorul înainte de plimbarea cu mașina urmând câțiva pași.

  1. În primul rând, permiteți-i să exploreze transportatorul pe cont propriu. Puneți-l pe podea în timpul jocului și puneți câteva tratamente preferate în interiorul unui prosop.
  2. După un timp, puneți ușor iepurele dvs. în purtător pentru câteva minute la un moment dat cu tratamentul preferat sau jucăria.
  3. Pentru a le adapta la a trebui să rămână în transportator, să înceapă prin plasarea iepurei în transportatorul lor pe pătură cu tratate. Închideți ușa în siguranță și ridicați transportatorul care vă asigură că îl țineți aproape de corpul dvs., fără a vă învârtiți de partea dvs. ca o găleată.
  4. Umblați în jurul casei și țineți transportatorul în poala dvs. pentru câteva minute.
  5. În cele din urmă, lucrați pentru a vă menține iepurele în transportator timp de 30 de minute înainte de a le lăsa să urce pe cont propriu.

Răciți mașina înainte de a călători cu iepurele

Acum că iepurele dvs. este confortabil în transportatorul lor, luați în considerare temperatura mașinii înainte de a merge pe o plimbare cu mașina reală. Iepurii nu tolerează temperaturile de peste 75 de grade F. Prin urmare, trebuie să vă asigurați că rămân cool.

  • Nu permiteți transportatorului să stea în lumina directă a soarelui în mașină.
  • Nu lăsați niciodată iepurele dvs. nesupravegheate în vehicul într-o zi caldă.
  • Rotiți aerul condiționat, dar nu lăsați orificiile să sufle direct pe transportorul de iepure.
  • Într-o zi foarte caldă (sau dacă nu aveți aer condiționat), plasați un prosop umed peste purtător, împreună cu un pachet de gheață învelit într-un prosop mic în interiorul transportatorului pentru răcirea adăugată.
  • Dacă este cealaltă extremă și rece afară, asigurați-vă că orificiile de căldură nu suflă direct pe purtător.

Practica merge pe o plimbare cu mașina

Odată ce iepurele dvs. este obișnuit cu transportatorul lor, iar mașina este o temperatură sigură, plasați transportatorul pe podeaua mașinii sau îndoit într-un loc. Începeți să luați călătorii scurte în jurul blocului și să lucrați până la călătorii mai lungi de 30 de minute până la o oră pentru a vă accentua iepure atât la purtător, cât și la senzarea unui vehicul în mișcare.

Planificați-vă înainte pentru călătoria cu mașina

Acum că iepurele dvs. este gata să călătorească, trebuie să vă asigurați că nu uitați să împachetați pentru ei.

  • Împachetați alimente suplimentare pe care dvs iepure mănâncă în mod normal, o sticlă de apă care se poate atașa la purtător și unele tratamente preferate.
  • Obțineți un certificat de sănătate de la VET dvs. dacă treceți liniile de stat sau participați la un eveniment de iepure și luați în considerare obținerea microcippedului de iepure în cazul în care vă îndepărtează de la dvs.
  • Ambalați unele consumabile de curățare, cum ar fi prosoape de hârtie și un dispozitiv de curățare cu animale de companie sigur pentru orice mese sau scurgeri. De asemenea, puteți plasa o pătură, o pungă de gunoi sau o piesă de carton peste scaunele din mașină unde transportatorul va sta pentru a proteja de orice pulverizare sau deversare a urinei indusă de stres. Luați în considerare plasarea unui pad de antrenament pe fundul transportatorului pentru o absorbție suplimentară sau dacă transportatorul are loc, un colț cos de gunoi.
  • Plasați niște pelete și fân în transportator pentru mașina dvs. și oferă sticla de apă în mod regulat timp de câteva minute în fiecare oră dacă nu este atașată de transportator. Dacă iepurașul tău preferă, îi poți da apă într-un fel de mâncare în timpul opririlor.
  • Când vă opriți, oferiți iepurașul lor preferat tratează cât mai mulți iepuri nu mănâncă prea mult datorită stresului de călătorie.
  • Dacă călătoria dvs. este mai lungă decât o singură zi, împachetați un stilou de exerciții pentru a utiliza ca locuințe temporare peste noapte.
  • Doar luați iepurele din transportator în spații închise pentru a preveni scăpările. Un iepure stresat poate să se desprindă într-o panică dacă iese din operatorul lor în aer liber.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să călătorești cu un iepure într-o mașină