Jucării de iepure de casă

Bunny se joacă cu fetiță mică

Mulți Proprietarii de iepure sunt surprinși să afle cât de jucăuș sunt animalele lor de companie. Majoritatea iepurilor vor aprecia o selecție de jucării distractive și simple, cum ar fi o cutie de carton sau o rolă de prosop de hârtie goală.

Jucăriile vă vor ajuta să vă mențineți iepurele active fizic și să împiedicați plictiseala. Un iepure plictisit este mai probabil să devină distructiv sau chiar deprimat, supraponderal sau mai rău, se dezvoltă ileus. Lipsiți de jucării și jucării, iepurele dvs. se poate întoarce la mobilierul dvs. și alte obiecte ca jucării de mestecat sau chiar lucruri periculoase, cum ar fi cablurile electrice. Experimentați cu o varietate de jucării pentru a afla ce este distractiv pentru iepurele dvs. și continuați să furnizați regulat jucării noi în mod regulat.

În timp ce o selecție bună de jucării vă va ajuta să vă păstrați iepurele departe de lucrurile pe care le faceți Nu-i dorești să mestece, De asemenea, trebuie să vă asigurați că jucăriile pe care le furnizați sunt în siguranță. Dacă iepurele dvs. este interesat să mănânce un tip de jucărie (e.G. Plastic, carton, etc.), încercați să treceți la un alt tip pentru a evita problemele. Aveți grijă pentru obiecte din cauciuc moale sau părți din plastic care pot fi consumate și provoca probleme gastrointestinale sau blocaje și dacă iepurele dvs. se bucură de hârtie și carton, asigurați-vă că nu îl ingerău, de asemenea.

Idei de jucărie de iepure

O mare varietate de articole pot face jucării de iepure bună, chiar dacă nu le puteți găsi comercializate ca jucării de iepure în magazine. Există, de asemenea, unele lucruri pe care le veți avea în jurul casei care fac jucării mari de iepure. Fiți creativi și acordați atenție modului în care iepurele dvs. îi place să joace și probabil că veți găsi lucrurile care nu sunt listate aici că iepurele voastre crede că sunt jucării. Doar asigurați-vă că elementele pe care le furnizați pentru iepurele dvs. sunt sigure dacă vă rătăciți din această listă:

  • Tuburi din carton de hârtie igienică și rulouri de prosoape de hârtie
  • Pungi de hârtie de dimensiuni diferite, mai ales una pe care iepurele tale le poate potrivi înăuntru
  • Cutii de carton, în special o cutie închisă cu două sau trei găuri de intrare de iepure tăiate în lateral
  • Formele de beton din carton sau țevi mari din PVC pentru tuneluri, dar asigurați-vă că iepurașul dvs. nu se poate bloca în ele
  • Coșuri de răchită netratate sau alte obiecte de răchită, cum ar fi un tunel de răchită și bile de răchită comercializate pentru pisici
  • Bile de pisică din plastic din plastic cu un clopot înăuntru, dar asigurați-vă că iepurașul dvs. nu mesteca și înghiți plasticul
  • Jucarii din plastic de plastic, cum ar fi inele, link-uri, chei, zgomote etc.
  • Jucarii de papagal și clopote
  • Kitty Condos (cele mai scurte), tuneluri și platforme
  • Prosoape
  • O mătură mică de paie
  • Bile de paie (puteți obține cele destinate ca case de hamster și pentru a vă bucura de plăcerea, completați-le cu Hay Timothy)
  • Cutie plină de hârtie mărunțită, de preferință fără cerneală
  • Fructe proaspete din copacii de mere netratați
  • Conuri de pin uscate
  • Bile mari de cauciuc

Beneficiile furnizării de jucării de iepure

Îmbogățirea este cuvântul folosit pentru a descrie activitățile care fac un animal gândit. Un iepure stimulată mental este un iepure fericit și un iepure fericit este, de obicei, un iepure sănătos. Acesta este motivul pentru care îmbogățirea pentru iepurele dvs. este o necesitate.

O varietate de jucării care fac iepurele dvs. să aleagă lucrurile, se târăsc în și peste elemente și să-și folosească creierul pentru a ajunge la tratamente ascunse în interior, sunt modalități ușoare și distractive de a oferi oportunități de îmbogățire. Mazes fabricate din cutii, cutii de ou cu tratate in interior, si bile de racoroase cu fânul de fân sunt toate oportile simple pe care oricine poate face pentru a oferi iepurele lor cu îmbogățire. Fiind creativ, uitându-vă iepurele și modul în care se joacă și rotirea opțiunilor de jucărie, veți avea a Binkying Bunny în fiecare zi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jucării de iepure de casă