Îngrijirea iepurilor în timpul vacanței

Bunny Jean Young - iepure

Vacanta ar trebui sa fie despre distractie si relaxare, nu responsabilitate. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să vă gândiți la animalele de companie în timp ce luați o pauză din lumea reală. Iepuri de animale de companie nevoie de îngrijire regulată și nu ar trebui să vă alunece mintea în timp ce luați o odihnă mult mai necesară. Din fericire, există câteva opțiuni pentru proprietarii de iepuri pentru a obține îngrijirea animalelor lor de companie fără a renunța la distracția de vacanță.

Sitters pentru iepuri

Iepurii au nevoie de îngrijire zilnică, de joc, mâncare și apă. O excursie peste noapte nu poate necesita un sitter de companie, dar ceva mai mult decât o evadare de 24 de ore va necesita îngrijire pentru iepurele dvs. Siturile de companie sunt adesea disponibile pentru a veni în casa dvs. sau pentru a vă aduce iepurele la propria lor reședință pentru a oferi această îngrijire. În funcție de nivelul dvs. de confort cu un Sitter Pet, este posibil să doriți să luați câțiva pași suplimentari pentru a vă asigura o evadare relaxantă.

Dacă nu aveți o cameră de iepure dedicată și nu vă simțiți confortabil sau aveți încredere în sitterul dvs. 100% pentru a vă urmări iepurii dvs. îndeaproape în timpul perioadei de înșurubare, este posibil să doriți doar să vă ocupați de Bunny fără a le lăsa să fugă o cameră prea mult. Sitter-ul tău se va simți foarte rău dacă iepurele tău mănâncă sau intră în ceva ce nu ar trebui sau nu se pierde! O listă detaliată de instrucțiuni pentru ceea ce trebuie să faceți și nu poate fi lăsată la referință pentru Sitter la referință și, de asemenea, să conțină numere de contact de urgență, inclusiv exotica dvs. VET.

Dacă nu aveți prieteni apropiați sau familii care sunt dispuși să se oprească și să aibă grijă de iepure, să le întrebi dacă le puteți aduce în casă pentru ca ei să se uite. Dacă nu cunoașteți pe cineva care este confortabil să se îngrijească de iepurele dvs. în absența dvs., să verificați site-urile de ședere pentru animale de companie pentru un sitter de companie experimentat lângă dvs., întrebați-vă în jurul cartierului dvs. pentru copii care doresc să se alăture, să sunați la exotica locală Pentru a vedea dacă vreun angajat ar dori să facă un mic bani în plus, contactați un grup local de salvare a iepurelor sau verificați cu magazinul local de încredere de încredere pentru a vedea dacă știu de cineva care dispus să-ți urmărească iepurele.

Facilități de îmbarcare pentru iepuri

Unele facilități de îmbarcare pentru câini și pisici vor bord animale de companie exotice, inclusiv iepuri, pentru o taxă nominală pe zi. Feedingurile zilnice, administrarea medicamentelor, orele de joc și alte nevoi pot fi livrate de personalul instruit, dar este posibil să aveți nevoie să vă transportați propria incintă și consumabile la instalație. Un simplu apel telefonic pentru a întreba locul dacă vor fi dispuși să se îmbarce iepure este tot ce este nevoie. Multe facilități pot fi dispuse să se îmbarce un iepure chiar dacă nu au urcat niciodată iepurii înainte dacă le furnizați instrucțiuni simple. Aceste instrucțiuni ar trebui să depășească modul în care și ce să se hrănească împreună cu contactele de urgență, inclusiv veterinarul exotic. În cazul în care îmbarcare iepure nu este ceva, facilitatea în mod obișnuit, asigurați-vă locația că iepurele dvs. va fi fără zgomot excesiv și alte lucruri care pot să-ți accentueze iepurele. Stresul poate provoca ileus În iepuri și urgențe medicale nu se distrează niciodată, mai ales dacă sunteți în afara orașului.

Vacanță cu iepurele dvs

Dacă conduceți la destinația dvs. de vacanță, vă recomandăm să vă gândiți aducându-ți iepurele de companie împreună cu tine în mașină. În funcție de câți iepuri aveți și cât de mare este incinta, acest lucru poate sau nu să fie foarte practic. Un iepure poate fi transportat cu ușurință într-un transportator mic (dar asigurați-vă că nu primesc prea cald sau rece în timpul transportului) și apoi se fixează în incinta lor în locul în care locuiți. Campingurile și alte locuri care nu au acces la electricitate nu sunt opțiuni bune pentru vacanța cu iepuri, deoarece nu doriți ca iepurele dvs. să se supraîncălzească sau să se răcească prea rece. Dar dacă locuiți în hoteluri de companie prietenoase sau cu prietenii sau familia care nu vă deranjează un iepure sau două ca companii, este posibil să vă puteți lua iepurașul împreună cu dvs. în vacanță!

Inainte sa pleci

Indiferent de ceea ce faceți cu iepurele dvs. în timp ce sunteți în afara orașului, ar trebui să vă examinați iepure de către medicul veterinar înainte de a pleca. Acest lucru vă va asigura că iepurele dvs. este suficient de sănătos pentru altcineva să-l urmărească sau să călătorească cu dvs. din oraș.

Asigurați-vă că aveți suficientă mâncare, tratează, așternut și așternut pentru iepurele dvs. atunci când sunteți în afara orașului. Chiar dacă iepurele dvs. călătoresc cu dvs., nu veți dori să căutați consumabile dacă sunteți de vacanță.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îngrijirea iepurilor în timpul vacanței