Pet rabbit locuinta gide

Micul iepure

Iepuri de animale de companie pot fi păstrate destul de ușor în cuști în casă, cu o anumită libertate de a elibera în casă - după rezistență la iepure, desigur. Iepurii iau destul de bine la antrenament de gunoi, atât de mulți oameni își vor lăsa iepurașii să se elibereze în casă pentru cel puțin o parte a zilei. Chiar dacă iepurele dvs. este bine pregătiți de toaletă și casa dvs. de iepure, o cușcă va acționa ca un refugiu sigur sau un cuib, unde iepurele se poate retrage să se odihnească.

Cu toate acestea, există o mulțime de cuști vândute pentru iepuri care nu sunt într-adevăr case de iepure ideale. Unele sunt prea mici, iar mulți au podele de sârmă, care pot face curățarea mai ușoară, dar nu oferă mult confort bunny.

Cat de mare

Ca de obicei, mai mare este mai bine. Dacă iepurașul dvs. va petrece cea mai mare parte a timpului într-o cușcă, atunci obține cea mai mare cușcă care este practică în casă. Ca regulă generală, cușca trebuie să fie de cel puțin 4 ori mai mare decât dimensiunea iepurelui. Un ghid este de 24 "cu 36" pentru iepuri mai mici (mai puțin de 8 lbs.) sau 30 "cu 36" pentru iepurii mai mari. Un apartament cu două etaje cu o rampă care se alătură nivelurilor pare și popular cu iepurii.

Designul cuștii

De regulă, iepurii iau destul de bine să fie pregătiți de așternut, astfel încât un podea solidă este bine și nu prea greu de curățat. Multe cuști menit pentru iepuri sunt încă făcute cu etaje de sârmă poziționate peste tigăi de tragere, proiectate pentru a facilita curățarea. Cu toate acestea, etajele de sârmă (chiar și cele cu spațiere foarte înguste) pot fi incomode pentru iepurele dvs. să meargă și pot provoca răni pe locuințe, deci este mai bine să obțineți o cușcă fără podele de sârmă. Dacă cușia dvs. are pardoseli de sârmă, firul trebuie să fie acoperit cu o bucată de lemn sau covoare de iarbă sau sisal. Notă: Maturile de iarbă sunt plăcute și în cuști solide, pentru a varia suprafața și a furniza tracțiune.

Ușa la cușcă ar trebui să fie suficient de mare pentru a obține o tigaie de gunoi - și iepurele dvs. cu ușurință. O ușă laterală este probabil cea mai bună, ca o cușcă de vârf Obținerea iepurelui în și în afara unui pic mai greu și este mai bine dacă iepurele poate intra și mai departe pe cont propriu. Deschiderea ar trebui să aibă margini netede sau benzi de protecție din plastic peste marginile firelor.

Dacă sunteți la îndemână, puteți obține destul de creativ și construiți propria dvs. cușcă. Acest lucru permite ca o dimensiune personalizată să fie proiectată. Propriul meu iepure are a Cata de casă care nu este ideal, dar funcționează destul de bine.

Lenjerie de pat / litter

Covoarele de iarbă / sisal sunt o idee bună pentru cuștii solide și pentru a oferi tracțiune. Pot fi oferite, de asemenea, păturile fleece. Bucăți de covor sau prosoape fac, de asemenea, covoare frumoase, atâta timp cât iepurele dvs. nu se dezlănțuie și nu le mănâncă.

În ceea ce privește alte animale de companie, Cedar și pin Aruncările ar trebui evitate din cauza preocupărilor legate de uleiurile aromatice pe care le eliberează. Aceste uleiuri s-au dovedit a ridica nivelurile unor enzime hepatice, care pot afecta metabolismul medicamentelor și alți compuși. Dacă Așchii de lemn sunt folosite deloc, alternative mai bune includ hamei din lemn de esență tare, cum ar fi Aspen. Paie sau fân este un material bun pentru paturi pentru iepuri. Pentru alegerile pentru cutia de gunoi, consultați secțiunea de antrenament de gunoi.

În aer liber / hutches

Trăind singur într-un Hutch în aer liber este o existență singură pentru un iepure - totuși, un iepure de casă care este permis timp în aer liber se va bucura probabil de schimbarea peisajului și a aerului proaspăt. Rețineți că există mai multe pericole în aer liber, inclusiv prădători, vreme și toxicitate din erbicide, pesticide sau plante otrăvitoare.Deoarece prădătorii prezintă cel mai mare pericol pe timp de noapte, păstrarea unui iepure În aer liber într-o hutch noaptea este riscantă, chiar și într-un oraș (prădătorile de locuit ale orașului pot include ratonii, pisicile, câinii, coioții, șoimii și multe altele). Multe animale pot răni sau ucide un iepure fără să intre în cușcă. Dacă un iepure este de a rămâne în afara, ar trebui să fie cel puțin într-o magazie închisă, un garaj sau un adăpost care permite o protecție completă.

Mulți proprietari permit iepurii lor în exterior într-un stilou închis format din lemn de lemn cu sârmă pe toate laturile (inclusiv partea de sus și de jos). Acest lucru permite iepurașilor să-și petreacă timpul în afara și să mănânce pe iarbă (cu condiția ca acesta să nu fie tratat cu erbicide, pesticide sau alte substanțe chimice!) fără a se aprinde și cu protecție împotriva vizitatorilor nedoriți. Adăpostul de la soare, vânt, ploaie și alte elemente trebuie, de asemenea, să fie furnizate.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Îngrijirea completă a iepurelorChicago Exotice Spitalul de animale, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pet rabbit locuinta gide